Trötter!!!!

Har varit en lång dag så nu ska jag sova. Får bli ett längre blogginlägg imorgon innan jobbet :). Hoppas ni har haft en jätte bra dag.

Kram och god natt

Los Angeles here we come!!!!!!

Dags åter igen att besöka det förlovade landet som jag aldrig kan få nog av. Igår bokade jag och Fred en tre veckors semester till USA. Ska bli sååååå kul så ni anar inte, gissa om jag ska shoppa och äta massa god mat. Vi åker i början på februari så det blir att fira alla hjärtans dag på beachen i L.A :) inte helt fel det.

Santa Monica Piren vilken vi inte bor så jätte långt ifrån




Internationella Pussdagen idag!!!

Så se till att ge alla era nära och kära en puss nu ^_^. Jag får pussa extra mycket på Fred idag och skicka er alla andra en elektronisk puss :).


TjoHej!!

Hemma igen efter en lång men väldigt trevlig dag :). Idag var det då Lancome kurs på ett otroligt fint hotell inne i Oslo. Riktigt lyxigt och stiligt, va som att komma in i en annan tid. Frukost och kaffe blev det innan kursen satte igång med en svensk kille som hette Marcus. Han lärde oss en hel del vettiga saker och kan säga det att Lancome är ett riktigt bra märke. Hade trevliga kurskamrater med, alla norska. Efter en massa klämande och pillande på krämer så var det dags för lunch i den stora restaurangen. Och jag kan säga det att när man kom ner så visste man inte vad man skulle börja, fanns så sjukt mycket gott. Jag åt som om det vore min sista dag på denna jord. Allt från köttfärs,lax i mängder, sallader, kyckling, frukt, såser, bröd mm och man var ju tvungen att ta efterrätt med. Där var det cheesecake, pecanpie, grädde, bullar, wienerbröd, frukt, kex med ost och annat. Folk måste ha trott att jag inte hade sett mat innan. Till och med så att hon som jobbade där sa att det var kul att se någon äta efterrätt hihi. Men det var ju sååååå gott och bjuds det så måste man ju passa på.

Detta resulterade ju så klart att min mage ballade ur totalt. Så resten av kursen satt jag med ont i magen :/. Och dum som jag är när det vankas eftermiddags fika och det bjuds på kaffe med kladdkaka, nej det är klart att jag tar åt mig. Fick i mig halva kakan sen var det bara att ge sig. Men gott var det allafall :) och kursen var jätte bra. Fick en liten goodiebag med lite ovanliga grejer, bla ett lancome halsband???

Sen blev det en liten tur på stan i det underbara vädret. Shopping blir det inte mycket av här men idag köpte jag faktiskt ett par nya leggings, tyckte att jag behövde det :).

Nu ska jag kosa ner mig snart i sängen med "halv åtta hos mig" på datorn. Hörs imorrn♥


Mitt halsband från Lancome, en aning tantigt men funkar ändå tycker jag :)



Måste bara lägga upp den här bilden. Dessa smycken fick jag av mina söta systrar i födelsedagspresent sist jag var hem. Gulligt va :)


Idag blir det kurs för hela slanten!!

Yes idag ska jag på Lancome kurs hela dagen. Ska bli kul att få lite uppdateringar :). Nu lär jag snart kila dom ska visst bjuda på frukost. Det ska hållas på ett hotell så har man tur kanske man får hotell frukost :).

Ha en strålande dag nu ♥ Här ser det ut att bli en solig dag, alldeles blå himmel ute.

Gooddd Morning!!!

God morgon till alla som är vakna och till ni som sover forfarande så hoppas jag att ni sover riktigt gott :). Börjar inte förns 11 idag men vakna vid 6 tiden för att jag var sååååå hungrig. Så upp å ta en leverpastejsmacka och sen var jag pigg. Men jag tycker det är skönt att gå upp tidigt, lyssna på p3 morgon å dricka kaffe i lugn och ro.

Ser ut att bli fint väder idag med så det blir alldeles säkert en promenad till jobbet idag :). See you!!!!!!!



Här har vi ett par trötta grabbar :). (gammal bild från i våras)

XoXo Betsey!!!

Det här är en designer som verkligen faller mig i smaken. Jag hade hört om henne tidigare men blev väll helt kär i hennes underbara och coola design när jag var i USA sist. I Sverige finns hon men märks inte så jätte mycket som i USA. Ni måste kolla in hennes websida här  betseyjohnson.com. Kan Lova att nästa trip till USA som kommer det inhandlas en hel del från henne :).






Idag är det helg!!

Mina söndagar är mina härliga lediga mysdagar. Jobbar ju oftast lördagar så det känns inte riktigt som helg förns efter jobbet på lördagen.

Fredagen på jobbet hade vi en riktigt adrenalin kick jag och Fannie. Vi tog fast en snattare!!!! High five till oss två :). Fick beröm både från securitas och andra butiker så vi kände oss riktigt stolta. Lördagen på jobbet var det mycket folk men ganska lungt. Vi har fått julöppetider, och jag kan säga att nåt julfirande blir det knappt för mig
:( jag får pyssla allt till julen i november månad. Men detta år blir det sista året jag ska jobba i butik så är det bara. Men jag har vant mig med tanken på att fira jul här i Oslo, jag och Fred kommer få det riktigt mysigt. Vi får pyssla, laga god julmat och införa våra egna jultraditioner.

Trots att det var söndag idag så blev det inga american panncakes till frulle. Var så hungrig att jag inte orkade vänta så länge. Men blir lite lyx idag allafall, en fläskfilé gryta med massa godsaker står å puttrar på spisen så den hoppas vi på kommer bli supergod :D. Sen hinner jag nog med en powerwalk med, solen strålar utanför och då måste man ju passa på.

Fick ju Weledas Cellulit oil i present när jag var hem och har smörjt nu i en vecka. Och måste säga även om jag inte ser några jätte resultat ännu så känner man sig väldigt fräsch och mjuk av den så den rekomenderar jag :).

Ha en fin söndag nu så hörs vi.


Just nu vill jag ha......

det här armbandet som du kan hitta på kyssjohanna.se och kostar 399 kr.




På armbandet står det "Treat people as you would like to be treated. Karma is only a bitch if you are" Ligger ju nåt i det eller vad säger ni??

Koslig Fredag!!

Hej på er!! Kommer nyss från affären. Jag blir lite irriterad varje gång jag går å handlar här i Oslo, dom är helt talanglösa när det gäller att prismärka varor här. Man får gissa sig till vad sakerna man ska ha kostar. Det är luddiga prisskyltar plus att dom sätter priset på dom mest dumma ställena man kan tänka sig. Verkligen ingen bra planering i nån av matvarubutikerna här, hur irriterande som helst.

Det ska allafall bli soppa till mat idag. Fred slutar 13.30 och jag börjar 16.00 så det blir mat och mys en liten stund innan jag ska iväg för jobb. Idag är det riktigt höstrusk här i Oslo, regnigt och grått ute. Det är nu man vill internetshoppa lite ;)

Ha en bra dag, kos er ♥

Toaskyltar!!

Finns lite roliga och annorlunda toaskyltar man kan hitta :) eller var säger ni om dom här?








En glad lista!!

Jag har så mycket positiv energi idag så jag måste nästan skriva det i punktform för att få med mig allt :).

1. Jag är kär!!! Finns det nåt härligare än att vara det? Och den här årstiden är ju bara perfekt för att krypa upp in en famn och mysa.
2. Jag älskar verkligen frukost. Sitter och äter min kanske tråkiga havregryns gröt med äppelbitar och kanel, men den kan jag verkligen längta efter.
3. Idag ska jag träffa en kär gammal vän som jag lärde känna i USA. Hon flytta hit för en vecka sen till Oslo. Ska bli jätte kul att se henne igen.
4. Jag längtar efter lite julpyssel. Vill baka lussekatter med massa saffran och russin och baka pepparkakor.
5. Min snoriga näsa är snart helt snorfri :). Så snart kan jag andas som en normal människa :).

Ha en bra dag allesammans. Nu ska jag snart göra mig iordning för lite fika och sen jobb mellan 15-21.15.




Hur var det hemma då?

Jo det var som vanligt jätte kul. Väldigt höstigt hade det blivit hemma om man jämför med här i Oslo men det var härligt ändå. Vi började ju med att flyga hem, blev Freds å min första flygning ihop så nu vet att han hur jag funkar på ett flyg. Som ett hyperventilernade nervöst pucko som ber till alla gudar som finns så fort det börjar skaka lite. Trots att flygningen bara tog ca 50 min så blir jag jobbigt nervös ändå. Men jag är ändå stolt över mig själv att jag gör det och det är sååååå mycket skönare att flyga hem än åka den där jobbiga bussen.


Blev allafall en bild när jag ser något lugn ut på planet, var nog Fred som lugna mig ;).

Sen väl i Stockholm fick vi låsa in vårt bagage på stationen, vilket skulle vara lättare sagt en gjort men efter en hel del krånglade med tior som fastnar i betalningsmaskinen så var vi redo för frukost. Och den intogs på Café bolero mitt inne i city. Skit god frukost med lite ditt å datt för bara 65 :-



Sen blev det lite shopping, muffinsätande, mötta upp familjen för att sen dra ner till SVT studion för att kolla in parlamentet inspelningen. Det är kul att sitta publik men man får räkna med ont i händer, svettigt och träsmak i baken. Och ni som vill veta så syndes vi inte nåt alls nästan på bild. Men det gör inte så mycket, kul att få vara där ändå :). Sen blev det hemfärd mot sala.


Lite tacomiddag efter Parlamentet. (vann 25 kr på trissen :)

Väl hemma blev vi överfallna av två galna hundar som hade längtat väldigt länge på att få träffa oss. Resten av helgen bestod av hinna försöka träffa så mycket folk som möjligt. På fredagen var vi hem till Linn och John för att kolla in deras nya hus och svulla sjukt mycket god mat och sen på lördagen blev det lite kalas för mig. Tårtan som jag hade planerat att göra blev faktiskt jätte god. Och jag blev supernöjd med alla presenter jag fick. Så det kunde inte ha blivit en bättre helg :). Men det är med blandade känslor man åker hem. Både bra och dåliga, man få ta dagarna som dom kommer å njuta där man är så länge det varar :).


Tisdag kväll...

...och det vankas snart massage för en viss herre som jag tänkte skämma bort lite :). Jobbat idag och det gick bra som alltid. Har fixat så att jag får ett nytt körkort idag med, äntligen kan man väll säga. Ni som har glömt så var det ju någon som snodde min plånbok för några veckor sedan. Inte kul alls, menmen sånt som kan hända.

Imorgon blir det lång dag på jobbet men ska nog gå bra, ska bland annat ha kurs med OPI halva dagen så det ska nog gå ganska fort.

Nu är det nån som väntar i sängen så lär kila, kram och god natt på er.

Hemma.....

....igen efter en låååång buss färd under natten. Jag hade tur som var ledig idag så jag kunde sova och inte göra ett dugg vettigt. Men Fred stackarn har jobbat hela dagen.

Hur var det hemma då? Jo hur bra som helst som alltid. Hann med nästan allt jag skulle göra men som alltid vill både jag och Fred ha en extra dag hemma för att hinna med det sista. Men blev både Stockholm, kalas, dansuppvisning och lite häng med familjen. Imorrn är det åter igen dags för jobb, men ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen. Nu blir det snart läggdags här men ska pyssla om och pussa lite på min kille först. Jag har lidit av en lätt touch av PMS under kvällen så ska vara lite extra snäll :).

God natt på er, känns bra att vara tillbaka på bloggen igen ^_^.

Hej Hopp!!

Blev en kort dag på jobbet idag, gick hem tidigare. Har blivit lite bättre med förkylningen men hostar och har ont i huvudet så det är gansla skönt att hem och vila lite. Så nu är det jag och Oprah på tv som hänger. Jag tycker helt klart att hon är grym. Vi ser ju henne ganska mycket på tv här i Sverige men i USA är hon överallt. Var det inte Hannah Montana så var det Oprah man såg därborta. Men det tycker jag helt att hon förtjänar så mycket som hon har för sig tv-showen,tidningen, radioshow,bokklubb mm.

Solen skiner ute idag i Oslo och jag hoppas den gör detsamma i Stockholm imorgon. Kommer säkert bli lite paus från bloggen dom dagar jag är hemma men ska försöka uppdatera lite nån dag under helgen. Oooo måste ju berätta om min super duper idé jag fick på en glass/cheesecake tårta jag ska göra till på lördag då det blir lite efter firande för mig. Kom på den när jag inte kunde sova natten till tisdagen, kommer bli hur god som helst hoppas jag. Och ni kan ju bara gissa att det kommer innehålla en hel del choklad :).

Ha en bra helg nu om vi inte hörs innan den.

Hur hände detta??

Ja det kan man fråga sig. Igår vaknade jag ju hur pigg och glad som helst, traska till jobbet vid 10 sen framåt ett på dagen då bryter nåt dumt förkylningsvirus ut och helt plötsligt så är jag sjuk!!!!! Jag förstår ingenting, hoppas att den försvinner lika fort som den kom. Nattens feber och totalt igen bommade bihålar har väll fått mig att kunna sova två timmar inatt. Börjar inte förens vid tre idag så jag ska försöka kurera mig innan dess. Och måste vara absolut frisk innan vi flyger hem :/.

Nog om det, regnet öser ner utanför fönstret. Idag ska jag börja packa ner alla mina sommarskor och alla andra sommarkläder som ska med hem. Så jag istället kan fylla upp min väska med mina varma myskoftor och vinterskor. Hösten är riktigt mysig tycker jag när det kanske inte regnar ute. Man har en anledning att sitta inne, dricka the och titta på nån bra film :).

Nu ska jag se till att krya på mig själv.

Måndag igen då!!

Sitter på jobbet :) å spiser lite rester från gårdagens kassler gratäng. Ny vecka är det men denna vecka är inte som alla andra, på torsdag lyfter vi mot Sweden TJOHOO!!! Va jag har längtat efter att få komma hem en stund, ska bli så kul att få kramas med alla där hemma. Och vad jag ska äta en massa gottis :).

Hoppas ni alla får en super måndag, dom brukar ju vara ganska sega ibland :).

Back to work........


Koslig söndag!!

En lång sovmorgon blev det idag. Riktigt skönt att få sova ut ibland, var ett tag sedan sist nu. Gårdagskvällen blev riktigt bra, hade jätte kul och var med trevligt sällskap. Kvällen slutade med att vi hängde på rockhaket som vi brukar vara på. Vi testade på att komma in på några stekställen men tydligen var vi inte tillräckligt "fint" klädda och converse var inte alls okej men gummistövlar var OK!!! Nej tacka vet jag rockhaken dom tar emot en med öppna armar dom :).

Idag blev det american panncake frulle, ååå vilka pannkakor det blev. Det var nog dom godaste vi har gjort hittills. Så jag tänkte lägga upp receptet här idag om ni vill testa på. Men ett måste på pannkakorna är nog Maple syrup för att få den riktiga amerikanska känslan. Nu blir det en kortis promenad, sen har jag blivit lovad en massage ;) och sen blir det film. Ha en koslig söndagskväll nu ♥


Amerikanska Panncakes
1 1/2 dl mjöl/fullkornsmjöl)                        Blanda alla torra ingredienser. Sen vispar du i mjölk och
2 tsk bakpulver                                             ägg och det smälta smöret.
1/2 tsk salt                                                   Gör medelstora och halvtjocka pannkakor och vänd dom
1 msk socker                                                när det de får bubblor på ovansidan. Jag brukar steka lite
2 1/2 dl mjölk                                               äpplen med kanel till pannkakorna och ha mycket maple
2 msk smält smör                                          syrup på :) blir hur smaskens som helst.
1 ägg






Lördag!!

God Morgon mina kära bloggläsare. Hoppas ni har njutit av en god frukost för det har jag gjort, blev te med rostat bröd, svensk ost å en massa olika smaker på marmelad som jag bla fick i min födelsedagskorg av mamma :). Jag älskar frukost å det finns inge bättre än att äta den u lugn å ro tillsammans med nära och kära.

Nu snart blir det lite ärenden på stan sen iväg på jobb mellan 14-19. Ikväll blir det fest å det ska bli riktigt kul, för nu var det ett tag sen för mig. Har hittat en riktigt god drink som jag tror skulle passa mig alldeles perfekt jag som älskar äppelpajer.

Den här drinken heter "I Have a Dream"                   
Och innehåller:
Absolut päron
Likör 44
Mjölk
Kanel



Just nu.....

Vill jag jätte gärna prova den här produkten från Weleda. Har bara hört bra från den och det ska kännas uppstramande och kylande på höfter och lår nästan direkt när man har på den. Måste ju bara provas :)



Vad innehåller dina krämer egentligen??

Sitter på jobbet å googlar lite innehållsförteckning över våra produkter vi bla säljer. Man får ju en hel del frågor just nu om allt möjligt å lite till. Oftast om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om vad vissa grejer innehåller, kan ju dels bero på alla konstiga namn som står på och att det står med pyttepytte text. Men va ute nu idag å googlade lite, å jag kan ju säga det att man blir ju lite paranoid. Nu har jag gått omkring i butiken och jämfört innehåll med alla papper jag skrev ut å man blir ju lite crazy. Det är parabener hit som man kan bli steril av till mineraloljor som inte alls är bra å deos som innehåller ämnen som irriterar huden. 

Och skrämmande är ju att många produkter innehåller cancerframkallande ämnen. Nu ska man väll inte gå med överdrift men när det nu börjar komma så många bra och naturliga märken så kan man ju lika gärna köpa dom.
Nej nu är min lunch slut.....back to work!!!


Nyheter i chokladhyllan!

Marabou släpper visst två nyheter, och som alla vet så älskar jag marabou. Men dessa nyheter vet jag inte om det kommer bli några favoriter för mig.


Torsdag!!

Lite jobb-lunch bloggande här. Va denna vecka har gått fort, redan torsdag. Men det är bra för snart så sitter vi på planet hem. Men dessvärre så kommer tiden hemma gå ännu fortare som vanligt när man vill att tiden ska gå sakta. Men det är bara att utnyttja tiden hemma så mycket som möjligt. Men dagarna hemma är näst intill fullbokade nu så det blir full rulle hela nästa helg.

Idag slutar jag klockan 5, skönt. Fred ska på konsert så jag tror att jag ska unna mig en lites spakväll och kanske lyx till det med en tidning :). Svenska tidningar här kostar ca 15-20 kronor mer än hemma så det blir lyx när man köper en.

Ska hinna med att lägga upp lite bilder från veckan med ikväll.
Ha en jätte bra eftermiddag nu!!!!

Då har man blivit 26 och en dag!!

Konserten igår var jätte bra, och alla var verkligen jätte trevliga. Så det blev ett perfekt slut på min födelsedag. Fick en sjukt god middag av Fred när jag kom hem från jobbet med, å det bästa av allt är att det blir matlåda till jobbet idag. Jobbar 14-21.15 idag så snart dags att röra sig mot jobbet. Har verkligen ingen lust att jobba idag, men det ska väll gå. Blir så segt att börja sena dagar. Får tänka på att vi ska åka hem snart :), bara en vecka kvar.

Ha en bra dag


Min födelsedag!!!!

Elle som dom säger i Norge, Bursdag!!! Fick frukost på sängen imorse av gulliga Fred. Han har väldigt svårt att gå upp på morgonen så jag är riktigt stolt över han :). Han hade kokat kaffe och gjort mackor som bara han kan göra.

Blev ju lite presentöppningar med :), fick en grymt snygg kjol av Fred och det bästa av allt......fick en tatuering som jag nästan har färdigritad av en kille här i Oslo :). Bara att boka en dag nu å sätta sig. Tack min söta underbara ♥.
Sen hade mamma skickat med en present med Freds pappa i helgen. Mamma var riktigt förvånad över att jag hade kunnat hålla mig tills idag med att öppna den hihi. ( jag kan bara jag vill mamma) I den var det allafall en massa roligt smått å gott, blev jättejätte glad, i min lilla korg låg bla ett hjärta där det stog "saknar dig" ^_^ Åååååå jag saknar er med kan jag lova.

Sen ringde pappa med nyss å gratta. Han berätta det att på torsdagen när vi kommer till Stockholm så har han fixat biljetter till Parlamentets live inspelning på dagen. Superkul ska det bli.

Klockan är bara 08.32 och min dag har redan varit helt magiskt bra. Nu är det snart dags för jobb, jobbar 9.30 till 18.30.

Nu ska jag fortsätta ha en underbar födelsedag!!!!

Tjoho ett riktigt fynd!!!

Vi har fyndat ett köksbord med fyra stolar för 200 kronor. Vi var nyss å hämtade det. Kan ju inte bli bättre å billigare. Ska bli riktigt kul att äta frukost imorrn, fast imorgon är det ju frukost på sängen som gäller ;).

Dagen före!!!!!

September och det betyder att det är jungfruns månad. Har googlat lite om jungfruns egenskaper och  funnit bland annat detta så får se hur mycket som stämmer med vad jag tycker :).

Jungfrun är......
1. Enkel, blygsam och en flitig person. 
Stämmer väll ganska bra
2. Du är snäll,ödmjuk och en förstående lyssnare.
Det hoppas jag att det stämmer :)
3. Vi är gåtfulla och hemlighetsfulla vilket gör att
många dras till oss.          
Öööö jasså det säger du!!!!
4. Vi har svårt för att visa känslor men när vi
hittar rätt ger vi allt vi har.              
Nja, stämmer inte alls tror jag. Tycker att jag är lite för mycket öppen ibland.
5. Andra sjärntecken du passar mycket bra med när det gäller vänskap och kärlek är Oxen,stenbocken och vattumannen.
Kan bara hålla med,  Fred är Oxe :).
6. Jungfruns element är jord!!!
Kanske därför jag är rädd för att flyga, vill vara nära jord större delen av min tid hehe.
7. Sämre egenskaper är att vi lätt kan bli ängsliga,hypokonddriska,  funderar mycket, svårt att ta kritik mm.
Stämmer hur bra som helst. Fred får säga åt mig många gånger när jag kommer in i mina funderarkoman.
8. Vi är pedanta och perfektionister.
Stämmer nog väldigt bra.

Slutsatsen av att ha läst lite på nätet är att jungfrun vill ha ordning, dömer andra lite för snabbt, vi funderar alldeles för mycket, vi hittar på sjukdomar vi inte har, blyga men vi är också goda lyssnare, hjälpsamma, noggranna, en bra vän och flickvän, vi är åtråvärda, vackra och charmiga :)

Va tycker ni Farmor och Tessan, Stämmer det på er???



En riktigt bra söndag!!

Nu har vårt helgbesök åkt hem. Men vi har haft det jätte bra och verkligen tur med vädret. Har varit solsken hela tiden, inte en droppe regn och det är helt otroligt för att vara Oslo. Lördags kvällen spenderades hemma först men sen blev det en liten pub-runda på stan tills vi till slut hamna på Elm Street, vilket är ett riktigt bra rockhak i Oslo. Dagen och kvällen kändes väldigt lång men vi hamna i säng redan runt ett så det blev inte så sent.

Idag bjöd jag på lite födelsedagsfika. Dukade fram med mina kakor jag bakade förra veckan och sen gjorde jag en riktigt amerikansk äppelkaka som jag ränkte lägga upp recept på. Den blev hur god som helst. Sista biten blev precis uppäten ;). Och för att amerikanisera dagen lite extra så ville Freds pappa bjuda på födelsedags middag och jag fick välja ställe. Självklart blev det då ett ställe som jag å Fred har sagt att vi ska äta på många gånger. Stället heter The Nighthawk och ligger vid Oslos "soho" område. En restaurang där allt ser ut som på en gammal amerikansk film, stolarna, borden, menyerna, servitriserna å allt annar du kan tänka dig. Hur god mat som helst så det var riktigt kul. Behöver jag säga att jag längtar till jag får åka till USA igen??? :).

Imorgon har jag ledigt, tjoho ska firas med en powerwalk å lite fix med annat. Ladda upp för att fylla 26 på tisdagen bland annat :).

Ger er alla en god natt kram, får se om jag lyckas lägga upp länken till min paj med annars kommer den imorrn :).

Och pajen jag bakade hittar ni här



Igår på Elm Street. Fred och jag med vår sambo Steffe :)


Turister är vi allihopa!!!

Idag har det varit sightseeing på hög nivå. Vi gick alla upp i bra tid åt frukost i lugn och ro sen var det bara att ut å njuta av dagens solsken. Vi har i princip gått igenom hela Oslo, vi började promenaden vid Operahuset, vidare mot Karl Johan, Bokstaveien vilket är Oslos dyraste shoppinggata där vi också tog en liten drickapaus. Vidare sen blev det Vigelandsparken med alla nakna statyer och sen en promenad mot Aker brygga där det blev mat på TG Fridays. Ruskigt gott var det där, var länge sen jag åt en riktig amerikans hamburgare.

Nu är vi alla hemma för att ta igen oss lite får vi se vad kvällen bjuder på. Känns skönt att vara ledig två dagar till även om jag var lite skeptisk mot det igår :). Ska njuta mina 2,5 dagar kvar som 25 åring för att på tisdag fira min 26 års dag :) Tjoho!!!!!

Nu är frågan, ska jag öppna någon av mina Marabou choklad bitar som dom köpte med sig??? Eller ska man vänta med att njuta av dom när man sitter under en filt och myser till en bra film????. Blir nog det sistnämda allafall :) men jag är bra sugen.

Ha en underbar lördag kväll!!!

Jobbar.....

och har precis haft lunch. Brukar vara lugna fredags kvällar så tiden kommer säkert gå väldigt sakta. Ikväll kommer Freds pappa så vi får se vad kvällen väntar. Imorgon är jag ledig, ska bli jätte skönt. Och fick reda på att jag får långhelg dessutom. Är ledig på måndag med, känns lite konstigt att vara ledig tre dagar när man är van att jobba 6 dagar i veckan. Men ska bli riktigt skönt faktiskt.

Nu måste jag ut och jobba. Ha en bra fredagskväll!

Trött!!!

Har haft en jätte tevlig kväll på ett fik längs vattnet ikväll. Träffade en gammal IKEA arbetskamrat och lite vänner på en fika. Riktigt vackert var det längs det lugna vattnet där alla båtarna sakta kom in. Nu är jag jätte trött och tänkte gå och lägga mig, kan vara skönt att sova längre än 6 timmar nån natt :). Imorgon ska jag ladda upp för en helg med gäster. Freds pappa med familj kommer och hälsar på. Hoppas vädret håller i sig bara.

Sov gott å dröm söta drömmar nu!!


Va tycker ni??

Har varit och provat lite stövlar idag. Men jag är ju för kräsen, den ska vara snygg, lite klack, bekväm, cool och inte för dyr. Men det får allafall vänta med köp tills vi kommer hem till Sverige blir lite billigare så:).

Men mina två alternativ just nu:

Är den här och kommer från Bianco footwear och  kostar 700:-



Eller den här från DinSko för 499:-???




Gårdagens Outfit!!

Köpte ett par nya leggings som jag riktigt gillade på Only härom veckan. Vad tycker ni????




Å så har det blivit september!!!

Det är ju bara en för härlig månad det :). Har ätit min dagliga dos av gröt å ska strax till jobbet. Jag är ju så effektiv så jag tänkte att jag skulle hinna lägga upp lite bilder innan jag drar.

Vi börjar med bilderna från festen som Anna och jag jobbade på i lördags.

Anna och jag blev riktigt peppade när vi fick reda på varför det stog "Playboy Enterprices" på namnskyltarna :) på 60 års festen. Ni som missade det så var det så att hon som fyllde 60 år hade tidigare bott i Californinen och var med och startade Playboy Tv med Hugh!!!

Två glada tjejer!!! Var jätte kul att jobba med dig Anna. Vi var ett riktigt bra team :).




Här kommer en bild från när vi nästan precis flyttat in i vår nya lägenhet. Här är Freds å mitt sovrum.


Lite Tacos lagning i vårat nya kök. Okej kanske inte syns så bra att jag har klippt bort ca 1 dm av mitt hår men det känns kan jag säga ;).




Nu måste jag fixa iordning mig till jobbet. Jobbar låååång dag idag.



Me at work!!!! Måste kila, ha en bra dag nu allihopa.

RSS 2.0