Foxy Lady!!

Mys med pappa igår var det ja. Vi käkade asiatisk buffé och självklart efterrätt till det ;), friterad banan med glass. Jag välkomnar 1000 kalorier från gårdagens middag :) (blev lite extra yoga imorse).

Ska snart dra till jobbet men laddar upp med Jimi Hendrix "foxy lady" först, mycket bra låt från en grym kille :).



Ha toppen dag nu!!!!

Fredag!!

Hm hann inte alls med att leta fram bilder igår till vårt fotoboks projekt jag berättade igår. Det får bli att pyssla med i helgen om det hinns med. Jag är duktig på det där att hinna boka upp all ledig tid jag får över :/. När mamma fick reda på att jag är ledig nästa helg ville hon att jag skulle fixa en loppis på Rockland. Vi hade en i slutet på april och då var det så många som var intresserade av att både vara med och sälja och köpa. Kul när intresset är stort men tokigt när tiden går för snabbt. Vi får se, loppis kommer det att bli men blir nog längre fram.

Snart sätter det igång med konserter med på Rockland efter sommaruppehållet. Då kommer det bli fullt upp igen :).

Denna fredag efter jobbet kommer pappa in och ska hänga lite med mig. Får se vad vi hittar på, vi är bra på att hitta mysiga fik eller nåt annat skoj. Amanda som jag följde med till arlanda förra fredagen kommer hem inatt så det är henne han ska hämta hem sen :).

Den här killen satt i morgonsoffan på nyhetsmorgon imorse......


Peter Siepen!!!! Kan man bli annat än glad när man ser den här killen?? Han blir 50 år nästa år, svårt att tro men dagens sanning. Han fick frågan om han inte grublar mycket över att bli just 50 och börjar komma upp i åren. Han svarar med att säga att grubbla och vara orolig i onödan gör ju att man åldras för tidigt. Helt sant, helt sant.
Sen är ju han också ett bra svar på, att tränar man och äter bra så ser man både yngre ut och håller sig frisk längre :).

Frukost dags för mig nu. Ha en toppen fredag!!!!


Min chef är för underbar!!

Jag har skrivit det tidigare, jag trivs så himla bra på jobbet. Och en stor del varför jag trivs så bra är för att jag har en så bra och gullig chef som jag har. Onsdag och torsdag (idag) skulle vara mina lediga dagar på en lång stund nu men som ni vet fick jag hoppa in pga sjukdom. Men när man blir överraskad och ser sånt här på bordet på jobbet blir man ju bara för glad :D.

Att visa sin uppskattning kan aldrig bli fel eller tala om för nära, kära, arbetskamrater, klasskompisar, vänner att dom betyder mycker för en kan aldrig bli fel. Mycket lite kan för en annan göra en hel dag,vecka, ett helt liv lyckligt :).





Tjo alla glada!!

Trots jobb igår så hann vi med en hel del. Jag har varit lite hemlighetsfull när det gäller lägenhet och sånt men nu när allt är klart känns det sååååå helt underbart skönt. Vi kommer flytta den sista augusti till en större lägenhet ca två gator ovanför den gatan vi bor på nu. Det är nästan för bra för att vara sant, vi får större, billig hyra, jag får nära både till jobb och skola. Vi kommer dessutom att bo ovanför en seven11 vilket pappa kommer bli glad för. Just den seven11 är en av dom bättre när det gäller att göra brownies, tro mig han har kollat upp och jämfört många brownies på just seven11 :).

Så när det mötet var klart så åkte jag tillbaka till jobbet en stund och sen drog jag och Fred till en skateyta som ligger med gångavstånd från oss. Det skate ytan är så nära man kan komma Los Angeles feeling, bara palmerna som saknas :).

Där har ni våra onsdag, idag blir det jobb sen ska jag försöka hinna sätta mig och välja och vraka bland 100 tals bilder från Freds och min USA resa. En fotobok tänkte vi göra med bara bilder från resan.

Ni som har semester önskar jag er en härlig dag och ni som jobbar (normala arbetsveckor) håll ut snart FREDAG!!!
Kram på er ♥


Sitter och sneglar på Fred när han skatar och läser bok. Just nu läser jag Robert Gustafssons bok " Från vaggan till deadline" Riktigt bra bok tycker, Robert är väldigt öppen om allt som har hänt i hans liv.


Fred är fokuserad.... :)


Nån gång ska jag åka luftballong. Minst fem stycken svävade ovanför oss igårkväll :).

Härligt med en ledig dag!!

Har mina 2 lediga dagar nu. Dom är välbehövliga för att sen ladda upp för ett 8 dagars pass. Solen skiner dessutom utanför fönstret så snart blir det en promenad till affären och lite andra ärenden.

Anledningen av gårdagens lyx på restaurang var för att vi igår hade varit tillsammans i 1,5 år, kanske inget att fira tycker ni men är ju kul och mysigt att äta ute :). Och fira att man är kär och lycklig är heller aldrig fel ♥


Fred hade varit så gullig och köpt blommor :D

Tre rätters blev det sen på Sveavägen!!!


Jaha, nehe blir visst att jobba idag med. Kris på jobbet, blir någon sjuk så finns det ingen att ringa så jag får väll hoppa in dååååå. Solen får lysa lite imorrn med.

Ha en toppen dag!!!

Kära läsare!!

Ni blir fler och fler som hittar till min blogg :), jätte kul tycker jag. Jag har skrivit det tidigare lite snabbt men jag håller på med en ny blogg som jag hoppas att alla ni som läser nu men även nya läsare kommer att gilla. Den är inte på långa vägar klar men det kommer bli bra när den väl är det ;).

Tänkte dela med mig lite.....
Förra veckan fick vi in det amerikanska nagellacket ESSIE till Kicks. Går man och ska göra manikyr/pedikyr på nån salong i USA så är det antingen OPI lack eller just Essie lack som man ser hela väggar fulla med och nu äntligen har det kommit till Kicks. Hur mycker snygga färger som helst :D priset ligger på 129 kronor.


Kolla in kicks hemsidan för att se fler färger!!!

I september släpper även Maria Montazami ett läppstift tillsammans med Make Up Store. Och det var väll på tiden ;). Make Up Store firar även 15 år som butik i år så detta läppstift plus deras bästsäljande finns och kommer att kunna köpas i snygg guldförpackning.


Inte helt omöjligt att detta får följa med mig hem i september :).

Jobb idag sen blir det två dagar ledigt. Ikväll efter jobbet ska jag och Fred ut och äta, lyxa till det lite en tisdag som denna :).

Ha en jätte bra dag kära läsare ♥

Måndag!!

Efter en hel helg med jobb så är det åter då måndag, riktigt tråkväder är det ute med regn och grått. Men den här dagen ska spenderas på jobbet och sen ska det tvättas ikväll så det gör ju inte så mycket :).

Äntligen är Fred tillbaka ♥ så igår blev det vår traditionella panncake brunch. Fick nog till mina bästa american panncakes någonsin igår. Jag ska lägga upp det recept som jag brukar göra mina fluffiga pannkakor ifrån. Har ni lite extra tid nån helg så tycker jag absolut ni ska testa att steka på några, går jätte snabbt och blir kanon gott.

Jag hade både blåbär och hallon igår och ett måste är lönnsirapen. Dom flesta brukar vara ganska dyra som man hittar på affären men det finns en på ICA som är dubbelt så stor och kostar runt 30-40 kronor. Den är kanon god :D. Testa också att ha kesella hallon till det blir lite extra gott då.

Receptet hittar ni här!!!

Jag brukar ta hälften vanligt mjöl och hälften grahamsmjöl för att få dom lite grövre. Det kommer att bli en ny favorit på frukostbordet, det kan jag lova.

En strålande måndag får ni ha trots regn och rusk!!!

Vart är världen på väg!!

Det var faktiskt pappa som ringde runt halv 4 tiden igår och kollade om jag hade pratat med Fred. Han hade precis hört på radion om att det hade varit en kraftig explosion som hade tagit med sig fyra kvarter av city.

Fred mår bra, dom var hemma i lägenheten när det hände. Den lägenhet som vi bodde i när vi bodde i Oslo i 9 månader. Den ligger bara några meter från där det sprängdes och gatan som nästan är helt utplånad tog jag varje dag hem från jobbet.

Otäckt är vad det är. Och inte nog med det, tragedin som hände på ön Utöya. Minst 80 unga som har omkommit.

Jag skänker en massa varma tankar på vänner,familj och alla drabbade i Oslo ♥. Men man får inte heller glömma att hemskheter händer varje dag i Världen.

Det är lustigt det där att på bara några sekunder kan ens liv bara förändras eller en hel värld få skåda något som just drabbade Oslo. Man ska ta vara på tiden man har här på jorden och framför allt ta hand om sig själv och varandra. Vara tacksam och inte ta något för givet.




Mot Arlanda!!

Hade gärna velat skriva, Nu drar jag till nåt exotiskt land med denna gång ska jag vinka av syster Amanda :D.

Hon ska åka till Spanien en vecka. Det är något speciellt med flygplatser, en plats där människor från alla världens hörn passerar. Så innan Amanda hoppar på flyget tänkte vi att vi skulle ta en lunch och sitta och titta på folk.

Jag har ju fortfarande Fred-fritt, men det börjar bli ensamt nu. Jag sover dessutom väldigt oroligt när jag är själv tydligen. Var väldigt längesen jag hade en sån där dröm man drömmer en massa spökliga drömmar men just inatt gjorde jag det. Jag vakna och var tvungen att kolla om dörren var låst och sätta på tv:n och somna till den. Ni vet ju att vi bor i en lägenhet som typ är lika stort som min flickrum hemma i Sala så det är ju inte så lätt att gömma sig.

Hörde en bra grej igår, Man går inte bort för att man är bortbjuden, utan för att bjuda på sig själv. Jag tycker att det var ett bra motto.

Mmm drack godgoda drinkar igår på bla Debaser. Läskande drinkar med färska frukter kan aldrig bli fel :), tack Michell för en trevlig kväll.

Nu hoppas jag att alla får en mys-fredag!!!


Med positivt tänkande kommer man j*ligt långt!!

Jag är glad,lycklig,lugn i själen och i mina tankar. Med positivt tänkande kommer man långt. Det stämmer väldigt bra det där att man själv kan styra det mesta med sina egna tankar :).

Jag säger inte mer än så men känns skönt att det mesta ordnar sig med boende för mig och Fred, torts den rådande bostadsbristen som är i huvustaden så går det bara man ger sig fan på det.

Regn idag men det gör inte så mycket. Jobbar hela dagen allafall, men hade gärna velat ha kvällssol. För kväll ska jag och Michell till Debaser, bläddra genom deras drinkbok och beställa in den absolut godaste drinken ever ;).

Hörde en tråkig sak imorse på nyhetsmorgon. Det går dåligt för bokhandlar runt om i världen nu, internetbokhandlar och nerladdning av sådana där e-books eller vad det nu heter blir allt vanligare. Så en av mina favorit bokhandlar i USA har lagt ner!!! Skit tråkigt enligt mig och säker många fler där ute, dom sa att det var bara en av flera bokhandlar som till slut kommer att behöva stänga. Hos mig får ni då inte se någon e-book utan jag vill sitta med den lilla eller tunga boken i knät och bläddra för hand, så de så.

Nu ska jag pyssla med något så roligt som att diska :). Jag önskar alla en riktigt bra dag ♥






Tänka,tänka sig!!

Uppe med tuppen idag. Vakna pigg som en mört klockan 5 men så tidigt kunde jag ju inte gå upp, hade ställt klockan på sju för då började tvätttiden som jag hade bokat. Men jag lyckades somna om en stund och vakna helt död. Varför blir det alltid så??

Men nu har jag snart tvättat färdigt :). Sitter och dricker mitt morgonkaffe och känner att jag måste inhandla lite god frukost. Idag blev det två torra rostmackor med kaviar :/ så vad säger ni om den här frullen???



Blir nog att handla lite Bollnäsfil idag tror jag. Passade på att plocka lite hallon när jag var hemma med :) det blir ju en perfekt kombi.

Denna vecka med ska jag passa på att verkligen ligga i å söka varenda lägenhet som vi kan få tag på. Vi får erbjudanen lite här och där om lägenheter att hyra men antingen är det för dyrt eller så ligger det alldeles för långt bort. Men klart vi hittar något :), en hel månad har vi på oss.

Annars ska min dag spenderas på jobbet sen åker nog mina Shape-up skor på för en promenad runt kungsholmen.

Ha en toppen dag!!!
XOXO

Semester var det ja...

och det betyder att det inte blev många timmar eller minuter för den delen framför dator eller tv. Så kan bara säga välkommen tillbaka till mig själv :). En vecka var alldeles precis vad jag behövde sol,bad och slappat har vi gjort. Fred tyckte inte alls att det räckte med en vecka så han tog friheten att dra till Oslo för att götta sig där. Är jag avundsjuk?? nope inte ett dugg, längtar inte tillbaka till Norway. Saknar vänner men inget annat.

Jag kom alltså hem igår. Var ledig igår så tog en sväng in till "stan" vilket då som det var innan man bodde här Drottninggatan. Nu mer kallar jag den gatan för va-fan-går-jag-på-denna-gata-för, finns ju inge vettigt på den gatan alls egentligen som inte finns nån annanstans. Men trots det skulle jag vara på den plats som alla turister med hänger på. Köpte ingenting för jag behöver ingenting :) bra va. Men det jag gjorde var att jag gick och klippte mig. Tog bort yttepytte lite men det räckte för att mitt hår skulle få ett härligt lyft och fluff som man bara kan få hos frissan.

Tänk vad kul att ha ett sånt jobb där man kan få andra lyckliga genom att styla dom i en vacker frisyr :). Snart bara endast en månad kvar tills jag börjar.

Idag har jag en sån där dag som jag kan gå förbi spegeln och tycka att "fan va snygg jag är"-dag. Sker inte så ofta som det kanske borde göra och när dom väll infaller så tänker jag att det är just detta ögonblick jag ska tänka på dom dagarna jag har en riktigt dålig dag. Men tror ni att man gör det då?? nope.

Har jobbat hela långa dagen sen kom jag hem tryckte i mig min nya favvo rätt (om man nu kan kalla det rätt, men jag äter så dåligt när Fred är borta) keso, hallon, blåbär och valnötter. Så gott så jag blir stolt över mig själv över denna kombination. Sen var jag bänkad framför allsång på skansen och tog i ända från tårna, klart man ska sjunga med (Eke jag kan faktiskt sjunga).

Blir alltid så låååånga inlägg efter mina korta små pauser. Hade laddat upp finfina bilder med från vår vecka men dom så klart raderade jag igår :/ prutt.

XOXO

Min höst inspiration!!

I höst har jag tänkt att bli lite röd i håret igen. Har haft lite reflexer av rött tidigare men är mer sugen på mer tydliga röda slingor. Hittade lite bilder när jag googlade igår.







Idag är det äntligen FREDAG!! Jobbar idag sen är det hela 10 dagar ledigt. Vi åker hem till Sala redan imorgon och under veckan blir det bland annat stugan, Gävle, Rättvik, älgparken i Morgongåva och lata dagar med jordgubbar och glass. Ska riktigt njuta med Fred denna vecka sen blir det bara jobb och rätt som det är så är det 22 augusti och då börjar skolan.

Frisserade Fred igår med :) hehe han är ju så lät att frisera för blir det lite snett så syns det inte i hans redan etappklippta hår. Men jag blev nöjd och sååå snett blev det inte. Och ska man ha en riktig rock n´roll frissa så vet man ju att då ska det inta vara för snyggt. Han vill se ut lite som Nikki Sixx i håret och det gör han också, igår på stan var det till och med en som ropa Mötley Crue efter han och det tar jag bara som att jag har lyckats klippa det bra då ;).



Nu får ni ha en strålande fredag jag ska göra nåt så roligt som att diska :).

XOXO!!!!



Så sant så sant!!!



Varför ska man gå omkring å älta eller ångra saker i livet. Lycka är ett val som man själv kan bestämma om man vill känna här i livet. Se möjligheterna och inte det omöjliga.


Hårets 3 skikt!!

God morgon!!!
Sitter och äter frukost till Fred´s morgon gitarr konsert han har för mig samtidigt som jag läser på lite om hårets olika skikt. Idag öppnar jag butiken så ska snart göra mig färdig för att dra ner till t-banan.

Nyhetsmorgon berättade imorse att det blir fint idag och imorgon sen kommer det en period med sämre väder. Men det var ju inte det vi beställde till vår semester. Men vi ska nog få en riktigt mysig vecka ändå, 4 personer fyller år med nästa vecka och kalas är ju aldrig fel :).

Slutar tidigt idag så efter jobbet ska jag och Fred åka in till saluhallen vid östemalmsgallerian och kolla lite.

Tjingtjong!!!!


Halva veckan har gått!!

Och det betyder att det snart är en veckas semester för oss :). Jag beställer fint väder och hoppas att vår skrutt till bil håller för det vi har planerat att göra.

Kommer ni ihåg att jag för länge sen skrev om Weledas Body cellulite oil?? Om ni inte gör det så är den allafall hur bra som helst. Har använt den nu dagligen sen i september förra året och kan säga det att huden blir lite jämnare och mjuk och len. Ett mycket bra köp, en oljig känsla sitter kvar på kroppen men det tyckte jag bara var härligt och gjorde att man verkligen känner sig mjuk.



Den tog slut igår så idag åkte nästa cellulit kräm fram som bara har legat och väntat i garderoben. Den här kostar skjortan så är den här inte bra jag då är det nåt som är skumt. Den här är mindre än orginalet så gissar att det kommer räcka en månad så om en månad får ni veta vad jag tycker :). Ska nog mäta låren med nu så får man se om det händer något ( är stuss och lår jag kommer koncentrera mig på).
Den jag pratar om är bilden här neranför, Kanebos body contour concentrate.



Nu blir det frukost sen mot jobbet. Ha en bra dag kära läsare ♥


Helt magiskt!!

Ojojoj vilken kväll igår. Helt underbart var det att få se Alice Cooper på Gröna Lund, trots massor med folk så stod vi på sidan av scenen så vi eller rättare sagt jag såg hur bra som helst :D.

Han levererade hit på hit, bytte till snyggare outfit efter varje låt och självklart togs både ormen och giljotinen fram :). Nej det var verkligen kanon. Alice Cooper som egentligen heter Vincent Damon Furnier är ju trots allt Skräckens gudfader och det tycker jag att han sköter riktigt bra. Alice Cooper hette egentligen bandet från början men mer och mer förknippades Vincent med just Alice Cooper att han till slut tog namnet till sitt eget på 70-talet.

Det har alltid lyckats komma något annat emellan när dom har spelat i Sverige så jag är mer en nöjd att äntligen ha fått sett dom :D.



Han hade en sån jäkla snygg jacka igår på en låt som jag ska försöka hitta på nätet. Riktigt cool var den.
Ja idag är det tisdag och jag jobbar mellan 12-18.30 sen ska jag visst gå en liten photoshop kurs som jag har hittat på nätet. Vill lära mig lite lättare redigering för att kunna göra lite coola tröjtryck och sånt. Annars blir det en väldans lugn kväll, kan vara skönt det för en gångs skull.

Peace!!!

Vilken dag är det?

Hoppas ni har haft en jätte bra helg. Jag har ju som ni vet jobbat hela helgen, då tappar jag räkningen på vilken dag det är så imorse när jag vakna var jag helt säker på att det var lördag och att jag skulle upp och göra soppa. Hehe jag var trött och hade visst drömt lite, ingen soppa blir det idag allafall :).

Efter lördagens jobb var jag hembjuden hem till Mia på lite mat. Hon hade även flyttat till en annan lägenhet som var jätte mysig. Bra att man får se lite olika ställen utanför stan så man vet sen vart man vill bo. Sen drog vi till Gröna Lund för att hänga lite där. Var Sommarkrysset så bla The Ark spelade.

I går gick arbetsdagen hur fort som helst, skönt det. Halv 6 var jag hemma, då hade Fred lagat hemmagjorda fiskpinnar och efterrätt, vilket var kladdkaka. Han sa själv att det var flera år sedan han gjorde efterrätt, brukar ju vara jag som står för den biten ;). Men måste nog säga det att det var länge sen jag åt en sån god kladdkaka :).

Idag ska jag jobba en liten stund med, var tänkt att jag skulle vara ledig men hoppar in i butiken allafall. Sen blir det Alice Copper på Grönan ikväll. Ser mycket fram emot det :D.

Sköt om er!!!


Mycket vaniljsås ska det vara :)

Jobb,jobb,jobb...

Blev sent inatt så är lite halvseg måste jag säga. När jag öppnar butiken en helg är jag alltid lite nervös för att vakna för sent eller försova mig väldigt mycket. Har aldrig hänt peppar,peppar men man vet ju aldrig, lätt att trycka på fel knapp på mobilen och bara somna om.

Igår upptäckte jag fördelen med att vara på fest och folk frågar vad man pysslar med. När jag nu sa att jag SKULLE PLUGGA till frisör så blev -Nej men gud va kul att du är frisör, då måste du klippa mig!!. Plus hundra andra "hår frågor". Kul tycke jag men dom får allt vänta. Fick ett telefonnummer med mig hem allafall som ville klippa sig i höst.

Nu jäklar lär jag sätta igång, äta upp mit ägg och dra till jobbet. Ikväll blir det Gröna Lund :D

Puss å kram

Att städa 26kvm...

tar inte så lång tid, vilket är väldigt bra för bara av att dammsuga lite så är jag nu helt genomsvettig. Är ju inte stekande sol från blå himmel men det är kvaft så in i....

Har jag berättat det att vi är ju i full gång att leta nu lgh igen. Suck, känns som att det var igår vi satt dag och natt och bara tänkte på det. Men jag har bara goda förhoppningar och vi kommer att hitta något superbra det vet jag. Den vi skulle få hyra kunde tyvärr inte hyras ut förns oktober och de är lite sent. Vi behöver en senast den 1 september. Leta,leta,leta och prata med alla som dyker upp, vem vet kanske min första kund idag har nåt hon/han vill hyra ut :).

Idag jobbar jag 12-19 sen är vi bjudna hem till en skatekompis till Fred och hans flickvän fär lite snittar och annat trevligt.

Vet ni vad jag mer går och funderar på?? Vilken salong jag kan tänka mg ha praktik på. Måste ju börja spåna på det redan nu. Vill jag vara i Stockholm eller nån annanstans??

Off to work. Ha en underbar fredag så hörs vi snart igen.

RSS 2.0