Swisch sa det.......

Ligger utbredd på sängen på hotellet i Los Angeles. Kom tillbaka idag från två nätter i Las Vegas, så därför tyvärr ingen blogguppdateringar på ett tag. Det fanns internet på hotellet där men det kosta extra så vi skippade det. Men jag hoppas ni har klarat er ;).

Vi har allafall haft det toppen bra, fint väder, massor med folk överallt, inte spelat bort en massa pengar, ätit sjukt mycket gott och haft det mysigt.
Hotellet där var verkligen hur fint som helst. Inte varje dag man får vakna med utsikt över hela Las Vegas Strip :D.

Köra bil gick bra det med, lite svordomar här och där men dit och hem kom vi allafall :). Men sjukt trött blir man av att hålla ett sånt högt tempo som vi gör. Så idag när vi kom tillbaka till LA runt 5 gick v till frozen youghurt stället äver gatan å käka världens godaste glass och gick å handla lite mat på Ralphs. Sen bestämde vi oss att bara ta det lugnt ikväll. Imorrn ska vi upp skit tidigt för att ta oss till Disneyland. Gissa om jag är peppad :D jag älskar Disneyland, vi kommer bli barn på nytt.

Hoppas ni inte är jätte ledsna över att ni inte får se några bilder här :( vi knäpper sjukt mycket bilder men det är med Fred´s system kamera blir en helt annan storlek som vi inte ahr haft tid med att kolla upp hur man får in det på min blogg. Men imorrn är det min kamera som gäller så då hoppas jag att det ska funka galant.

Nu vet ni att vi lever och har det bra allafall :).

Puss å kram från mig ♥

Lördags skate!!

Igårkväll var det storm, fasiken va det blåste och regna. Men det var över på 10 min max så det var ju skönt och vi var ju som tur va hemma. Eller ja på hotellrummet hehe, det här är ju vårt hem just för tillfället. Nyheterna här visar ungefär 45 minuter bara väder och resten vad som annars händer. Dom är extremt väder beroende här och tar det vääääldigt allvarligt vid minsta lilla regn sky.

Idag åkte vi tidigt till Venice, Fred hade skate på sitt resschema idag. Gick bra, tyckte jag allafall :). Finns många bra ställen att skata på där längs stranden. Gick också å strosade lite i alla butiker, fynda en maxi klänning och en cool ring. Tycker att jag shoppar alldeles för lite så har lovat mig själv att bli bättre på det :).

Innan vi hämtade bilen på parkeringen så tyckte jag att vi skulle gå förbi Cold Stone glass bar för att köpa lite glass. Blev en strawberry banana rondeswues eller nåt sånt. De är alla fall jordgubbsglass med färska jordgubbar, bananer, typ digestive smulor och vita chokolate chips bitar i. Mmmmmm säger jag bara, ni hör ju hur gott det låter.

Imorgon ska vi upp tidigt för att åka bil länge, MOT LAS VEGAS!!!!!! Så packa lite och lägga sig tidigt blir det men först lite cheese pretzels och lite Willy Wonka choklad :)

Puss&Kram♥

Fredag!!

Fredag förmiddag nu så ni vet :). Nyss ätit lite toast med sockrig jelly på, igår var dagens mat pizza med världens godaste vitlöksbreadsticks till. Vi är ju på semester så äsch skit i vad som är nyttigt, det får bli soppdiet när jag kommer hem. Så idag har jag lagt som förslag att äta lite cheesecake på cheesecake factory, Fred är inte lika galen i onyttiga saker som jag är men jag ska nog få min önskan beviljad. Det är ju jag som kör, han får ju helt enkelt vara glad att han får sitta bredvid mig ;).

Idag ska det bli lite regn så blir nog mest mys runt marinen och lite promenad längs stranden. Vi har en mängd mysiga resaturanger på vägen där vi bor så kanske blir en vända här med.

Gårdagens roligaste: Får bli när jag och Fred tappar bort bilen i parkeringshuset vid Santa Monica, vi sprang upp och ner för dom där trapporna tills vi blev helt slutkörda. Vi var tvugna att skynda oss med för vi hade redan betalat för biljetten så då har man bara 20 min på sig att ta sig ut. Men det gick bra, till slut hitta vi vår lilla bil :).
Gårdagens härligaste: Den härliga varma solen som värmde skönt längs stranden och att Fred äntligen fick skata lite :)

Ni som har sett bilder på facebook måste tro att jag fryser på alla bilder. Men nope, jag har ont i halsen. Skit jobbigt, å den ända halsduken jag har är den som jag hade på mig från det vintriga Sverige. Har inte hittat nån tunnare att ha på mig ännu som dessutom är snygg. Jobbigt att ha så känslig hals menmen, jag vaknar varje morgon med en läcker whiskey röst allafall ;).

Puss & Kram från oss♥

(yeyaa så himlans glad jag blev när jag såg ditt inlägg Ronja, va kul. Kram till er alla over there)

dag 4!!!

(Grrr va trött jag blir det här inlägget skrev jag imorse alltså torsdag morgon, läs torsdag kväll för er. Men det verkar ha blivit något fel då jag skulle lägga upp det så det får bli lite sent för er. Men tro inte att jag har glömt bort er :)


Tror att det blir dag 4. Man tappar liksom bort räkningen på dagar när man är här. Dom är roliga här amerikanare, på nyheterna och vädret så sa dom att det skulle bli "a stormy day" igår jaja, det blåset lite och kom tre regndroppar sen var det färdigt. Igår åkte vi massa bil, vi tog oss till Hollywood och Sunset Strip. Vi gick och gick tills vi trodde att benen skulle gå av, men det tog vi igen på Mel´s Drive In sen med god mat och pumpkin pie till efterrätt :).

Tänker inte skriva något mer nu. Det har blivit alldeles för lite shopping så idag ska vi gå igenom 3rd street promenade ordenligt på Santa Monica för att köra en rejäl shopping :). Fred går just nu å stilar med sina boots han köpte igår för ynka 300 sek.

Gårdagens bästa: Hemlösa tanten jag bjöd på choklad och dom två jätte söta pensionärerna från Canada som frågade om tips på bra restauranger längs Sunset Strip :).
Gårdagens bästa shopping: Ett id startkit med en full size modell på foundationen och en faux tan brun utan sol, allt detta för ynka 595 svenska kronor. Sjukt billigt med id här :). jag klagar inte.
Dagens Sötaste: Varje morgon knäpper vi på tvn och kollar på LA today på fox news. Där varje morgon har dom hemlösa hundar som dom visar upp som vill ha ett hem. Mitt hjärta blöder varje gång och jag vill ringa in varje dag för att ta med mig hem allihopa. Imorse var det 4 jätte söta hundar som behövde ett hem :(.


Pancake breakfast!!

Nyss avnjutit en härlig rejäl american pancake breakfast :). Nu ska vi snart sätta oss i bilen. Dagens tur blir Santa Monica blvd, Sunset blvd och Melrose avenue :).

Hur ska vi klara av att åka hem när det finns så mycket kul att göra här????

pussÅkram♥

Dag 3!!!

Nu äntligen har vi fått in bilderna från kameran till datorn. Adaptern vi hade med oss passade inte till datasladd- uttaget men med lite våld och pill så fixade Fred till det. Men det dumma är att jag inte får upp dom på bloggen. Hm vet inte vad problemet är, tror att det är fel bildstorlek än vad bloggen tar emot. Lite irriterande men men, dom gick att ladda upp på facebook så ni får kolla där istället.

Idag är det då alltså dag 3. Helt slut var vi igår efter en hel dag på Venice och Santa Monica. Idag tog vi bilen till The Grove vilket är ett jätte fint utomhus shoppingställe och bredvid ligger Farmers Market. Vilket är ett ställe där det finns allt du kan tänka dig med mat från världens alla hörn och lite roliga små delikatess butiker.

Nu ligger vi i vår king size bed och är helt slut. Vi går upp tidigt, och en hel dag av gående och åkande gör att man blir trött. Höll föresten på att skita på mig när jag fick åka motorväg hem tillbaka till hotellet. Inte direkt svenska motorvägar man kör på. Men fasiken jag är grym :). Nu ska vi softa med lite cheese pretzels, hur onyttigt som helst men hey vi är ju på semester.

Gårdagens sötaste: var när vi var in på apple store och där inne jobbar det en blind kille med sin blindhund.
Gårdagens godaste: min första corndog :). Har faktiskt aldrig ätit en sådan förut men oj va gott det var, en korv som dom doppar i nån sörja så blir det som en deg runt den. Smaskens!!!
Dagens bästa: får bli alla otroligt trevliga och öppna amerikanare. Vi svenskar borde verkligen lära oss mer på det viset att inte vara rädda för att prata med folk som man inte känner.
Dagens godaste: Äntligen har jag köpt resans första yoghurt glass med en massa frukt och choklad på. Måste lägga upp den jätte fina bilden jag tog senare så ni får se. Dom är så sjukt goda, och bästa av allt man kan äta massa med gott samvete :).

Håller tummarna att bilder kan läggas ut snart. Kan ju lika gärna säga god morgon till er för nu är det snart dags att gå upp för er och det är strax go natt för oss här :). Ny spännande dag imorgon väntar.

XOXO♥




LA here we are!!!!

Okej det här blir ett sent inlägg för er men för oss är bara klockan kvart över nio på morgonen.

Flygresan gick väldigt bra, smidigt och knappt något turbulens alls. Planet mellan London och LA var till och med inte ens fullt så alla som ville kunde lägga sig hur bekvämt som helst på en hel rad :).

Väl framme hämtade vi bilen och tog oss till hotellet hur smidigt som helst. Igår var vi hur trötta som helst och inte konstigt då vi nästan hade varit uppe längre än 24 timmar. Så vi gick och åt på IHOP pannkaksstället och köpte lite dricka på Whalgreens å gick hem å la oss.

Idag vakna man pigg vid fyra på morgonen istället haha, men vi sov allafall till sju till slut sen blev det frulle här på hotellet, toast med jelly å kaffe :). Aaaaa nu är vi äntligen här och nu ska vi fira valentines day på Venice beach och shopping i Santa Monica.

Ha en super duper kväll nu så hörs vi snart igen. Inga bilder idag tyvärr, vi har inte hunnit föra över några från kameran än.

See yaaaa!!!!!!

Packa,packa,packa!!!

Kom hem halv fyra imorse från Rockland så tröttmössa var jag imorse och ont i varenda led i kroppen jag hade använt igår. Men snart så så kommer jag igång igen, var ju som sagt ett bra tag sedan jag stog i baren.

Nu är klockan fem och jag är nästan färdigpackad. Är svårt att packa för tre veckor, kommer ju bli en del shopping men kan vara skönt att ha lite kläder med sig ändå. Har försökt att packa så smart jag kan, en väska som ligger i en annan stor resväska som jag kan fylla med saker som jag köper :).

Hinner inte skriva något mer nu. Ska hinna ner till stan och köpa lite tidningar och lite smågodis till planet imorrn tror jag sen ska jag bara ta det lugnt i soffan. Vet inte när jag gjorde det sist och kommer ju inte bli något sånt dom kommande 3 veckorna direkt, då är det full rulle som gäller :).

Wish me luck imorrn på planet. Kommer vara framme ca 12 på natten svensk tid så nästa blogginlägg blir nog på måndagen som ni ser :).

Okidoki, ta hand om er nu alla underbara ♥

Kosfredag!!!

Jag hoppas verkligen att Norge kommer få kicksklubb snart. Kicks här i Sverige har ju riktigt bra erbjudanden plus att man får deras tidning hem i brevlådan med hur mycket bra tips och ideér som helst. Tidningen är snygg och stilren, I like it!!! Jag ser mycket fram emot näst kommande tidning som min kära vän Mia är med och skapar :)

Ikväll är det en reunion för mig och baren på Rockland. Sist jag var där stog jag knappt i baren så det räknas ej, men ikväll gäller det. Då ska det blandas drinkar och serveras. Men först nu ska jag ut och skotta fram postlådan som är täckt av ca 3 meter snö. Helt otroligt hur mycker snö som har kommit dom senaste två dagarna. Lite orolig inför söndagens flygtur men jag håller tummarna på att inget kommer hända.

Kos er riktigt mycket nu den här fredagen ♥


Två blogg tips!!!

Idag sitter jag mest och mailar runt lite, bockar av lite grejer på min "to do" lista och dricker kaffe. Snön yr för fullt ute så idag blir det inte mycket friskluft kan jag säga.

Tänkte idag tipsa om två bloggar som jag tycker är riktigt bra om man vill ha tips på bra smink, hår och allt man kan tänka sig där emellan. Den första är en tjej som säkert många har sett i tidningar som VeckoRevyn eller Amelia. Nu bloggar hon för just Amelia så hennes blogg kan ni kolla in här.




Den andra bloggen jag tänker tipsa om är en sida som jag upptäckte när jag ville lära mig olika flättekniker. Den här tjejen är superduktig tycker jag när det gäller hår och ger en massa bar tips på allt från styling till hur du ska få ditt hår att må bra. Lily´s blogg hittar ni här hoppas ni får en massa bra tips och ideér nu :).


En sån här snygg fläta ska jag allt se till att lära mig!!! :)




Nu saknar jag min Fred massor, men han kommer nog snart för att äta lite korv stroganoff som jag strax ska börja med. Ha en toppen torsdag nu ♥







Sala, Tisdag 9 februari!!

Så ni håller koll på både datum och vart jag befinner mig :).

Ja just nu sitter jag på mitt lilla rum hemma i lilla Sala. Tåget gick hur galant hem som helst imorse med så vi var hemma exakt den tiden vi skulle vara hemma, klockan nio. Vi hade ju lyxfrukost med oss på tåget så resan gick väldigt snabbt. Klockan ett sen var det dags för mig att lägga mig behagligt hos hud&friskvårdsverkstan för lite handinpackning och ansiktsbehandling.

Härligt,härligt var det att ligga där med händerna i nån typ av vårdande vax och samtidigt som hon klämde pormaskar. Eller kanske inte, jag tror till och med att jag fällde nån tår haha. Det var fasiken värre än att tatuera sig. Men skönt efteråt och då var ju det värsta över. Då var det bara tid för massage och avkoppling.....nice.

Nej nu ska jag färga håret, mamma ska få klippa bort mina slitna toppar (hon kanske till och med får ta 3 mm idag, skulle behövas kan jag säga) och sen ska jag börja skriva lite kom ihåg lappar som jag är så himla bra på, för vet ni det är ju faktiskt snart dags för oss att kliva på planet. Ska bli sååååå skönt och avkopplande att få sitta på planet i 13 timmar, sjunka ner i stolen med en bra bok och bara njuta (försöka tänka positivt ska väll kunna funka när man inte gillar att flyga???)

See you......♥

Direkt från Dalarna!!!

Direkt från Dalarna, närmare bestämt från Vänjan raporterar jag från idag.
Klockan är nu 16.28. Vi har nyss avnjutit lite mat i form av nachos dränkt i ost och till det efterrätt som var en massa frukt med creme fraiche täcke över. Gissa om vi är i matkoma eller inte. Så nu väntas det filmtajm och soffhäng minsann.

Vi kom fram igår förmiddag till en minst sagt snöbeklätt Rättvik. Mycket mer snö än hemma men fint är det. Längtar till i Maj då det är Rättviksmarken, den ska jag bara åka på. Måste ta och besöka lite fler små byar här i Dalarna, Mia du måste ge mig en guidad tur i Mora i sommar.

Imorrn åker vi hem igen. Klockan 6.49 går tåget så upp skittidigt blir det. Fred´s söta mormor och morfar har redan planerat en massa frukost dom ska skicka med oss på tåget. Sen imorrn klockan 13.00 ska jag bara ligga och njuta i 1,5 timme. Då ska jag på ansiktsbehandling,massage,handinpackning och en massa annat nice. Så jag ber till övre makter att tåget går lika smidigt hem som det gjorde hit för den vill jag inte missa.

Ha en bra onsdag nu alla glada♥ PUSSÅKRAM

Till morgonkaffet!!

Till morgonkaffet idag blev en tekaka med hälften skinka och hälften ost med marmelad. Kunde inte bestämma mig om vilket pålägg jag skulle ha så varför inte ta båda liksom :).

Idag klockan elva ska vi ta ett tåg som tar oss till Rättvik. Där ska vi hälsa på Fred´s mormor och morfar som bor där utanför. Så bli inte ledsna om ni inte får nåt blogginlägg fram till osndag, vet inte om det finns någon tillgång till nät därborta. Men vad gör det, vi ska ju ut till vildmarken så ska bli skönt att bara mysa i lugnet (även jag ska se till att jag inte ska göra ett skit under två dagar).

Bara att packa väskan igen då :). ♥


Jag längtar!!!

Ja det gör jag verkligen till nästa söndag. Eller snarare till söndagkväll för jag längtar inte till att sitta på ett flyg i 13 timmar för att hyperventilera och oroa mig för massa strunt. Nej jag ska försöka njuta, köpa en bra bok och nån bra tidning, plutta i hörlurar i öronen så jag inte hör alla ljud runt omkring. Stackars Fred han kommer inte att få en rolig reskompis han inte. Men han överlever nog, finns ju ett antal filmer och tv-serier han kan sitta å titta på. 3 veckor går fort så jag ska verkligen njuta va varje sekund där borta.

Igår tog jag tåget in till Stockholm för att möta upp Mia och Michell. Helt underbara personer som det var alldeles för länge sen jag såg. Men nu när man ska hålla sig kvar i Sverige (fast man vet ju aldrig ;) så kommer vi kunna ses mycket oftare. Massa prat och fika blev det på ett jätte mysigt fik inne i söder.

Idag vakna jag av att solen lyser helt underbart. Ingen ro eller vila idag inte, idag ska jag och Fred iväg på kalas i Västerås. Ha en bra Söndag nu allihopa ♥


Jag älskar paj, men vem gillar inte dessa läckra desserter egentligen??? Jag hade svårt att välja på alla sorter men till slut blev det en med jordgubb,skogsbär och choklad. Dränkt i vaniljsås.


Och här har ni två av mina underbara vänner :D, Mia och Michell.


Mot storstan!!

Ett väldigt sent inlägg detta eller också ett väldigt tidigt lördagsinlägg. Vad ni vill men här kommer lite bilder från gårdagen (Fredag) som jag spenderade på Rockland. Var vädligt länge sen sen sist som jag var där, kan också kallas mitt andra hem sedan många år tillbaka så här får ni en liten bild serie. Hope you like it!!!!


Aaa denna kära trogna Rockland fanet har fått stått ut mycket han. Men han är alltid lika glad han och nynnar säker väldigt ofta på "Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv......."


Här bakom har jag spenderat många timmar kan jag lova. I kulisserna så syns en kille som heter Hasse alias min pappa. Han ser väldigt upptagen ut......


......och ni som missade så är detta min pappa, fortfarande lika upptagen. Han är annars en riktig linslus.


En av mina kära barkompisar. Den här killen har fått stå ut med många diskussioner han ;).


Undrara vad som händer om jag pillar på den här röda????????


Nu vill jag somna så jag fortare kan vakna, det blir ju STOCKHOLM imorgon!!!!!!!



Fredag!!

Så här ser jag ut i mina skyddsglasögon när jag ska hålla på å slipa och greja med mina smycken.....visst är jag läcker :) ???


Ser ju ut som vilka glasögon som helst idag.

Och kolla in den här nyheten jag stötte på på ICA i Västerås en NY MARABOU!!!! Har tyvärr inte haft chansen att testa den men det känns som att den här kommer att få en att längta till sommaren.




Idag är det snökaos här i hemma. Jag som var så glad åt att det regna igår så snön skulle försvinna fortare men NOPE!!! Det som försvann igår kommer tillbaka idag.

Idag är det en heldag på Rockland som gäller. Privatfest står på schemat, då vet ni vad jag kommer spendera min fredag nånstans. Men först lite.......

FRUKOST!!!!!

Sen frukost dock men äsch vi tog lite sovmorgon :).

Ingen KIM ingen KOS!!!!!! ♥

När man inte kan sitta still!!

Ja då är det ju bara att se till att man gör saker hela tiden. Men ibland kan jag vara extrem på att det måste hända saker hela tiden. Ni som läste mitt inlägg igår så vet ni att jag håller på och pysslar för fullt med min smyckes kollektion och idag har jag lite mer material att arbeta med då jag var in på Panduro för att shoppa lite. Så dagens projekt blir att göra olika schabloner hade jag tänkt och det gör man inte på en kvart utan det får ta en liten stund. Så jag sitter och spånar och letar idéer på internet och i tidningar. Men bra kommer det att bli det lovar jag er. Tanken är att det kommer bli premiär för min kollektion i slutet på mars. Då ska jag anordna en loppis på Rockland här i Sala så perfekt att visa upp mitt lilla pyssel då :).

Igår var jag till Västerås och träffa min kära vän Åsa, super kul att ses igen. Vi gjorde jätte läckra casadillas (ingen aning om hur det egentligen stavas) det är allafall tortillabröd med en massa gott i. Åt väldigt mycket sånt när jag var i USA sist. Och på tal om USA, Wiiiiiiiii!!!!!!! inte långt kvar nu. Vi är taggade till tusen kan jag lova. Är trött på isiga gator och gul snö.

Tyvärr inga bilder idag men ni överlever nog ;).

Kos er nu denna torsdag. Det ska jag och Fred göra med fullkornschips (ja det har visst kommit nån ny chipssort till Sverige, fanns då inte i Olso vill jag lova) och så blir det nån bra film ikväll.

På agendan!!

Idag lyser solen då blir jag glad :D jag får så mycket energi då. Men det är lustigt det där för när solen lyser så brukar jag stanna inne och städa eller göra en massa annat som är så tråkigt att göra en grådaskig dag ute. Då vill man ju bara ligga i soffan å glo på film eller nåt. Hm skumt det där, men idag har jag allafall hunnit med att ringa lite viktiga samtal bla till flygbolaget vi ska åka med och samt en skola jag ska hälsa på i mars. Sen har jag resten av dagen spånat vidare på min smyckeidé jag haft en tid nu. Men idag gjorde jag liksom den första prototypen, ska bli jätte kul att få visa er sen mina pyssel fasoner jag håller på med.

Nu ska jag till Västerås en sväng och hälsa på Åsa och vad passar perfekt då om inte en sväng in till Panduro för att inhandla lite material till min kollektion.

Ha en strålande dag nu ♥


Hemma!!!

Nej sorry (Ronja) igår hanns det inte med något inlägg. Trodde verkligen att tåget skulle ha internet anslutning men nope inget alls så där sprack den idén.

Tåg resan hem gick bra, ont i röven var väll allt av hårda stolar. Och på biljetten så stog det salong!!!! My ass att det där var en salong. När ska tågvagnarna få ett lyft egentligen, så som dom såg ut mer förr. Då hade jag mer än gärna åkt tåg oavsett om jag vet att chansen att man kommer i tid är väldigt liten. Igår gick det faktiskt som det skulle, vi skulle vara framme klockan 14.52 och det var vi :).

Inatt har jag sovit med alla mina kläder på den ena sidan av sängen, en hund nere vid fötterna och en hund strax neranför vid sängen. Dom har ju saknat mig ;). Alla kläder ska jag se till att få lite ordning på idag hade jag tänkt. Tre högar kasta,spara,sälja. Får vi se hur det går sen.

På dagens agenda annars står idag att besöka skatteverket så jag blir helsvensk någon gång. Men först ska jag äta min goda frulle som jag har längtat efter.

Ha en bra dag så ses vi snart igen ♥


Roxy får en efterlängtad puss av mig hehe visst se han ut att njuta?? Han har säkert saknat mig jätte mycket därför han ser så ledsen ut.


Swedish breakfast!!!! Mmmm nu ska jag njuta av min frukost framför tv4 morgon.

RSS 2.0