Första dagen på resten av mitt liv!!

Och den började för exakt 19 minuter sen. Idag är det nyårsafton,sista dagen på detta år,min mormors födelsedag, 44 dagar kvar tills vi åker till LA, en månad kvar tills vi flyttar till Sweden. Ja listan går att göras väldigt lång om man säger så.

Läste en väldigt bra artikel i senaste Cosmopolitan igår som handlade om att vi tjejer är så äckligt bra på att bara se våra brister. Vi ska helt enkelt vara bra på allt samtidigt som vi ska lära oss nya saker och vara snygga. Som ni kanske vet ni som läser min blogg så skriver jag sällan om dåliga dagar eller tråkiga saker. Men det är för jag har valt att skriva om saker som jag blir glad av, men tro dock ej att jag tycker livet är en dans på rosor och jag tycker jag är awesome och lyckligats i världen. Jag om någon borde ta mig i kragen å se på mina egenskaper och se mig själv med snällare ögon. Livet är för kort för att inte njutas av det och vad gör det om man inte är perfekt? Så nu jäklar börjar vi året med att klappa oss på axeln och talar om för oss själva att vi är grymma precis som vi är.


Nej farmor kommer att göra dig besviken!!! Den går inte att tvätta bort :)
Jag kommer alltid att vara stolt över min familj ♥

Vad drömde du inatt?

Jag drömmer väldigt,väldigt mycket och ofta flera gånger per natt. Alla gör ju det men jag kommer också ofta ihåg vad jag drömmer om. Vanligtvis så brukar mina drömmar innehålla antingen sådana saker jag är rädd för eller orolig över och det blandas med vad jag såg på tv eller pratade om under dagen. Det resulterar ofta i att jag drömmer helt konstiga saker som inte hänger ihop alls, MEN inatt eller imorse nu så vakna jag och hade en otroligt verklig dröm.

Jag drömde att jag var i Portugal, har aldrig vart där eller nyss pratat om det men den var så verklig när man gick där på gatorna, såg butikerna, en spårvagn som åkte förbi och höga berg. Samtidigt som jag gick där så var det en berätta röst som pratade om Rom?? Så nu till morgon kaffet har jag googlat Portugal, och jag tror det var ön Pico jag var på. Den har berg, tillhörde tidigare Rom och har spårvagnar. Det är helt enkelt meningen att jag ska flytta dit nån gång under min livstid. Fred bara skrattar men vad ska han säga, han kommer aldrig ihåg vad han drömmer. Så han stackarn får ligga och lyssna på alla mina dröm berättelser på morgnarna.

Drömde du nåt inatt?

En bild från Portugal. Dock ej ön Pico men fint är det :D.

Jag och mina lippgloss!!!

Är det bara jag som är en sucker för lip-gloss??? Jag kan inte få nog av dom, och vill gärna ha en i varje färg. Idag skulle jag ju ner på stan för att gå in på Panduro, BARA Panduro. Men slank in på en butik som har ruskigt bra kosmetik och med märken som oftast bara går att köpa i England eller USA. Så vem kom  ut därifrån medn två nya lipp-gloss? Jo me, men dom var på rea så fick två riktigt riktigt bra för 80 kronor och av ett märke som inte finns vanligtvis att köpa varken i Sverige eller Norge.

Välkommen till samlingen säger jag ^_^.



Dom 2 runda men två olika färger i är dom senaste i kollektionen. Hur många lip-gloss har ni i väskan?


Jul bilder!!

Här kommer lite bilder från julhelgen :D.


Jul mys promenad dagarna innan julafton. Karl johan är faktiskt riktigt fint när det är mörkt och lyses upp all julbelysning.


Kvällen innan julafton. Fred hade kokat julskinka när jag var på jobbet så det här var årets första julskinke smörgås, jätte god :D


Julaftonsmorgon var vi upp klockan 6, kokade gröt och öppnade våra morgonklappar.
Här är Fred i sin mössa som han fick va mig.


Dags för julmat!!!! Fred i sin nya snygga kavaj och i full fart med att skära skinka........


......medans jag testar äggen ;).


En av Freds alla julklappar, ett munspel


Och jag fick bland annat en jätte fin pippi tröja av Fred.


Annandags skridskoåkning


Var svårt att ta bilder med bra ljus på isbanan. Min balans var inte heller på topp i början men den blev bättre mot slutet :). Kul var det allafall.


Julen 2010 har varit perfekt ♥




11 miljoner i lön!!

Får inte jag utan Jerry Seinfeld för att göra ett stand-up gig i London nästa år. Han kommer till Stockholm med och biljett priserna där var inte heller direkt svensson-lön priser. Men jag skulle ändå kunna tänka mig att se honom, han har ju verkligen lyckats som komiker även om jag inte skrattar till alla hans skämt.

Igår satte vi igång från klockan 8 på jobbet allt för att förbereda rean för butiken. Och vad ska man säga, folk och rea??? Man blir ganska fort trött på frågor som: varför är inte den här på rean? vad blir det när man drar av 30% på det här priset? varför finns den inte i min färg? osv osv. Ta mig inte fel nu, jag har inga problem med att svara på desa frågor det är bara det att när man hör dom 211 tusen gånger per dag så blir man lätt trött. Rean fortsätter idag med och nästan hela januari månad men idag börjar jag inte för ens vid tre så blir en liten sväng på stan innan.

Igår tog jag och Fred en sväng på stan med för att kolla in mellandags rean. Jag hade lovat mig själv att inte köpa någonting annat förutom vad jag verkligen behövde. Och jag behöver bara jeans eller en ny jacka, så det fick bli en ny jacka som jag kan använda dom dagarna när det inte är 20 minus. Fynda en annorlunda jacka på Monki på 50%, vad tycker ni??


Går att kombinera i lite alla möjliga stilar. Så idag blir det premiär för den ute :)

Nu blir det en snabb dusch sen ska jag till Panduro för att få lite inspiration och ideér. See you ♥

Kim&Fred=SANT!!

Och idag har vi varit tillsammans i 11 månader det firade vi med att ta oss till skridskobanan (som vi i för sig har tänkt göra länge nu) men idag passade det ju jätte bra att göra det. Men var kul det var :D, det var absolut inte sista gången och vi funderar även på att köpa oss ett varsitt par skridskor som man har om man vill ta sig en tur.

Nu är snart den sista juldagen på denna underbara högtid slut. Men den har varit helt underbar trots att jag fick jobba och fira den utan många av mina nära och kära. Fred och jag fixade en julafton helt galant bara vi två med massor med mat, väldigt mycket choklad, glögg och annat onyttigt. Men det är ju jul säger jag och moffar ännu mera från paradis ask nr två!!! Nån mer än jag som inte vill se julmat eller ens choklad för den delen på länge nu?? Imorrn börjar mitt nya liv med jogging efter morgonkaffet och GI mat dom kommande månaderna, eller???
Nja så drastiska ska vi inte vara men blir nog inte att moffa i sig så här mycket gott på så kort tid allafall på ett tag. Nu ska jag se fram emot en ny arbetsvecka och se till att nåt riktigt bra kommer hända sista dagarna på år 2010 som verkligen har innehållet en massa kul och nytt.

Hoppas alla blev nöjda med sina julklappar. Jag kommer se fram emot en härlig avkopplande valfri behandling när jag flyttat hem, fortsätta locka mitt hår men nu med en locktång som inte fräser sönder mina strån utan gör det vågigt och glansigt, fuktboosta min hy med c-vitaminer, handla nåt fint på julrean, mysa i min nya pippitröja och titta på mina dollar jag fick och inse att snart är vi där :).

Nu ska jag ta en extra pralin och pussa på skruttis som har överlevt 26 jular utan att komma bort eller vittra sönder (helt otroligt så mycket som han följer med).

Från mig till er ALLA.....

en riktigt GOD JUL!!!! :D.

Jag är på jobbet idag så blir ett supersnabbt blogginlägg, inte för att jag tror att någon läser min blogg på självaste julafton men,men ;).

Vi var upp 6 imorse allafall å koka gröt och åt skinksmörgås :) det är jul det för mig. Tycker också att jag är såååå duktig som jobbar på just denna dag så jag ska riktigt njuta av mina två dagar ledigt nu. Köpte faktiskt en tröja på Monki nyss på rean. Tyckte jag var värd den ♥.

Nu ska jag jobba den sista timmen här å ladda upp för en massa julegott hemma sen, wiiiii!!!

Ha en super duper bra dag och krama alla lite extra idag nu, Kram K.


Dan före dopparedan....

Inatt klockan 04.53 exakt så vakna vi av att brandlarmet tjöt i hela huset där vi bor. Brandlarmet här är central kopplat så brinner det i någon lägenhet så tjuter det hos alla. Jaha det var ju bara att slänga på sig nåt varmt och gå ut å kolla läget. Vad vi misstänkte från början var att det var falsk alarm, det har nämligen tjutit några gånger tidigare men aldrig en natt så lika bra att man är på den säkra sidan. Det som är så smart längts ner här så ser man på skärmen vilken lgh som larmet utlöste sig och där det då ska vara en brand. Det visade sig att det var på 4:e våningen i lgh 402 men inte fasiken var dom som bodde i den nere med oss andra, så en granne gick dit å knacka på. Var ingen fara men tycker det var lite oansvarigt att inte möta upp oss andra för att säga det då??? Jag kan ju säga att när vi skulle gå och lägga oss igen så var det ju inte det lättaste att somna om.

Men som tur var så börjar jag inte förns klockan 2 idag. Hade mycket hellre vart hemma hela dagen för att julmysa lite men,men. Jag ska nog hinna med det jag har tänkt att göra, laxpajen står i ugnen och dom rim jag har kvar att göra ska jag pyssla med nu.

Gårdagens julmys med Fred blev jätte mysig trots att vi skippade skridsko åkningen pga av kylan. Vi tog en liten myspys jul promenad i stan och ner mot Aker Brygga där det är väldigt upplyst å fint. Sen gick vi å handla lite julmat så det var fixat och så mös vi till julfilmen "Hemma värst,borta bäst" den var riktigt bra. Tur bara att man inte har sådana familjer att fira jul med :).

Ha en riktigt,riktigt mysig och härlig dag nu, kramar från Kim♥


minusgrader hejhopp!!

Idag vill jag inte ens gå ut, är ju -17 grader. Vet ingenting från vad det var förra vintern men jag är inte riktigt redo för den här kylan ännu. Och då ska jag bara ta mig till spårvagnen å sen en liten bit till jobbet. Fred stackarn han jobbar ju ute han hela dagen :(. Och självklart att det ska vara så J*#vla kallt för en gångs skull när jag slutar 4 och vi har planerat julmarknad och skridskoåkning på det. Inte nog med det!!!!!! varmvattnet var slut imorse så jag fick duscha kallt, precis det jag behövde en sån här morgon.

Då har jag fått klaga å åma mig lite ;). Min å Freds lilla utflykt ska nog bli av allafall, vi får se till att klä på oss riktigt riktigt varmt så ska det nog gå bra. Vi eller jag har vart och kollat om jag hittat någon bra termos till vår lilla skridsko tur. Vi tänkte det att varm choklad skulle sitta fint där ute på isen när våra fötter börjar domna bort. Men jag har inte hittat någon bra termos så vi får ta en varm choklad på 7eleven som allafall ligger så nära :).

Morgondagens jobb var åter igen i julruschens tecken, massa folk. Sen vid 6 när jag sluta var det dags då för mig att finslipa färdigt på min arm och lägga dit en liten knopp. Yes förstår att ni blir nyfikan ni som inte har sett den men snart så ;). På vägen hem frös jag näst intill ihjäl om mina tår så varm glögg när jag kom hem satt perfekt, lite myspys blev det med alla oss tre och lite julklappsöppning. Vi behöver inte oroa oss för att vi kommer stå utan gran nu allafall för vi fick en söt liten prydnadsgran av Steffe i julklapp :).

Nu ska jag värma Freds fingrar så dom får normal färg igen, yes han kom nyss tillbaka. Han hann väll bara till bilen stackare och insåg att det kommer inte att funka med denna kyla idag. Jag säger då det nu jäklar ska vi ta och flytta till ett varmare land.

Kram K♥

Go morgon!!

Tisdag idag då och en fullspäckad dag väntar. Kanske var lite för snabb igår när jag sa att julruschen inte har satt igång ännu, igår när jag jobbade mellan 15-22 så var det en hel del julshoppingssugna norrmän.

Idag ser det ut som så att jag jobbar mellan 10-18 sen vidare för att åter igen sätta sig under nålen för att göra det sista på min arm. Jag lovar ni ska snart få se bilder ;). Och farmor du behöver inte oroa dig, den är jätte fin.
Sen hem å fira lite minijul innan då Stefan drar hem till Sverige. Blir nog mest dricka lite glögg äta lite choklad och sånt. Julmat kommer vi få nog av på julafton så det blir inget sånt ikväll.

Har ni rim på julklapparna? Vi har kört med att alla ska ha rim på klapparna dom senaste åren. Det blir så mycket roligare då att öppna och det tar lite längre tid då när alla ska lyssna på varann. Man måste ju dra ut på det som är roligast på julen ;).

Fred har många starka sidor men att rimma kanske inte är hans starkaste ;) men han lyckades väldigt bra på Stefans julklapp:

Om du är berusad och inte kan stå
hjälper denna dig ändå.
Krypa,ligga,gå hur du än gör
så fylls du på!!

Kan ni gissa vad det är??

Ha en riktigt bra dag och se till att ät mycket choklad :D



Julstöket kan börja!!

Nu sätter julveckan igång på allvar. Idag hade jag lite tid att fixa en hel del innan jobbet (börjar inte jobba förns 4 idag) så idag har jag fixat dom sista klapparna, skrivit upp allt det vi ska handla innan julafton och planera vad som ska göras dom kommande dagarna. Men jag tror att jag har fått till det riktigt bra, går det som planerat kommer allt bli hur bra som helst. Imorgon ska vi bland annat fira lite jul med vår kära sambo Steffe innan han åker till Sverige för att fira jul. Sen på onsdag när jag slutar klockan 4 (helt underbart att sluta tidigt för en gångs skull) så ska jag och Fred gå på julmarknad, åka skridskor och storhandla. Tanken är väll kanske att vi ska slippa handla under julhelgen så man bara kan vara hemma å mysa ner sig.

Julruschen går annars väldigt bra, än så länge tycker jag inte att det har varit sån kaos som det ibland kunde bli i Sala när jag jobbade under julen. Men man ska inte säga inte kanske kommer den här veckan nu dom sista dagarna.
Blev allafall jätte glad här en dag när en gullig liten norsk dam frågade mig strax innan hon skulle gå "Hur kan ni svenskar vara så trevliga" :D nu ska jag inte skryta men hon är ju inte den enda som har sagt det men ja va svarar man på det?? Man ler och tackar så mycket och glad blir man ju.

Igår gav jag mig själv en tidig julklapp. Har länge letat efter en härlig bodylotion för min torra vinter kropp som jag kan smörja in den med. Igår tog jag en sväng ner till apoteket på centret och köpte mig denna kroppslotion från Soap & Glory. Har nämt det märket tidigare i min blogg, första gången jag såg detta märke var på Walmart av alla ställen sen är det ett väldigt populärt märke i England vilket där det kommer ifrån. Finns tyvärr inte än så länge i Sverige vad jag vet men det står nog inte på.


Väldigt dryg och härlig lotion som doftar lätt och jätte gott och produkterna har en riktigt cool design. Priset på den är bara 69 kronor för 250ml och vill ni kolla in fler produkter som dom har så kan ni göra det här.

Nu ska jag äta lite innan jobbet kallar. Ha en toppen måndag nu, Kram K ♥

4:e advent!!

Och vi sitter å äter mysfrukost jag å Fred med fyra ljus tända och nån dålig julfilm som går på tv. Och nu när det knappt är en vecka kvar till dopparedagen så vad passar bättre då än att dränka sig i julfilmer, fast bra sådana. Så nu har jag gjort en liten julfilms lista med filmer som vi ska ta och ladda ner. Jaja tänker ni ladda ner är sååå förbjudet men inte här i Norge än så länge allafall så vi ska nog klara oss ;).

Kims Julfilm lista:
1. Life of Brian
2. Edward Scissor
3. Ett päron till Farsa firar jul
4. Mickeys once upon a Christmas
5. Ha en Shrektigt god jul
6. Borta bäst, hemma värst
7. Ensam hemma

Nu har jag inte raddat upp dom med topp 1 eller nåt utan bara dom vi ska ladda ner :). Tycker ändå att den mysigaste tiden är före jul så jag ska riktigt njuta av dagarna inna julafton nu.

Söndag ja och det är ju öppet på köpcentret även idag så strax blir det att traska ut i snön för att jobba lite. Men är ju sista söndagen som vi har öppet sen blir det normala tider igen :).

Ha en riktigt mysig 4:e advent nu, Kramar från Kim♥

Ett litet paket!!!

Ååå vad glad jag blev när jag kom hem och såg att jag hade fått ett paket på posten idag :D. I där låg två jätte fina juldukar/tabletter ett brev och en julklapp. Blev jätte GLAD, tack underbara söta farmor Gullis och Göran jag tänker på er och saknar er ♥.

Igår hade jag en liten godiskväll med mig själv. Var ganska trött efter jobbet och behövde kurera min hals så det blev en ny disney film (jag vet jag är en riktig tönt). Såg "A Christmas Carol" med Jim Carrey, ytterligare en film som handlar om Ebenezer Scrooge och om att julen handlar så mycket om att dela med sig och visa kärlek. Det ska man ju så klart göra varje dag året om men filmen var bra så den får nog 3 av 5 solar :). Å min godissvullar kväll låter värre än den va, har blivit duktig på att inte bara moffa i sig utan tar lagom med godis å sen njuta av det.

Idag är det jobb som vanligt som gäller, halsen känns bättre så nu laddar jag upp för en hektisk lördag med massor med folk. Är ju sista lördagen innan jul, helt sjukt vad det går fort. Min första lediga dag är om en vecka och jag längtar. Men jag ser Los Angeles shopping gator och Las Vegas upplysta stad framför mig så det går bra att jobba :).

Lite bitter idag är jag dock för att jag missar Rocklands tribute kväll till Jimi Hendrix. Så ikväll har jag bestämt att jag och Fred ska ha våran egna Hendrix tribute kväll :D. Man gör vad man kan.

Ha en toppen lördag nu, Kram K♥

Så här fint blev det med julduken vi fick va farmor. Saknar mitt julpynt väldigt mycket och har knappt något här så den här blev perfekt att ha på köksbordet. Mitt söta hus köpte jag förra julen i USA, det är så gulligt att jag själv skulle vilja flytta in där ^_^.


Fredag!!

En lång arbetsdag igår, men det gick väldigt fort så det var bara kul att jobba. Hann till och med att ge mig en ny myströja i en för tidig "julklapp" man måste ju passa på när Carlings hade 30% :).

Idag är det en lika lång arbetsdag som väntar sen ikväll ska jag hem och krypa ner bland en massa kuddar, dricka glögg och kolla på nån bra julfilm. Igår fick jag lust att somna till en av mina favorit disney filmer, Skönheten och Odjuret hehe men jag somna innan Gaston ska tvinga sig att gifta sig med Bel. Och nis om inte är lika stora fans av den filmen kan jag berätta att det är väldigt tidigt i filmen ;) så kanske blir att kolla färdigt på den med. Fred ska på julbord med jobbet ikväll så bir en lugn kväll men känns som att det inte gör något. Har fortfarande lite ont i halsen och jag får verkligen inte bli sämre.

Ser ut som att det är ett riktigt busväder hemma i Sverige. Här, eller igår var det väldigt varmt ute. SÅ KÖR FÖRSIKTIGT nu alla ni som ska ta bilen ut för en tur eller ja alla som ska ut i halkan.

Nu måste jag se till att dricka upp mitt kaffe å fixa iordning mig innan åter igen jobbet väntar. 

Kram K ♥

Dan före dan,före dan,före dan............

Så snart är det JULAFTON!!!! :D härligt och väldigt kul ska det bli. Även då man inte får fira den varken med min familj eller med Freds familj så ska det bli jätte kul att bara vara vi. Vi har ju laddat upp med hur mycket gottigheter som helst från helgens Sverige besök ;).
Idag har det blivit lite ändrade planer, skulle ha börjat klockan 15 idag och jobbat till 24.15 för idag är det åter igen nattöppet på köpcentret. Men vi har lite sjukdomar så det får bli att jag öppnar istället så idag blir det jobb från 9.30 till framåt.
Hoppas ni får en fin dag idag. Tänkte visa er vad jag ska köpa åt mig själv i julklapp i år :D
En fuskpälsväst som jag tror är jätte skön och snygg, eller vad tycker ni? Den här måste jag bara ha och den kostar bara 399:- och kommer från halens.

Bland skumtomtar och dammråttor!

Hej! Sitter här ihopkrupen i soffan å fryser och har fått ont i halsen, men med lite honungste så kommer det bli så bra. Redan onsdag, veckan går så fort så jag hänger knappt med på vilken dag det är. Mycket jobb med nu dom här dagarna innan jul men jobbdagarna går så fort ändå i julruschen så det blir kanske lite sega blogginlägg nu här fram till nyår. Idag är det löningsdags så tanken var att jag skulle ta en liten tur till stan för att kanske köpa mig en lusekofta och en julklapp till Fred som jag har kollat in men jag har ingen lust eller ork idag så det får vänta. Ska istället dammsuga å få bort den gigantiska tvätthögen som har bildats.

Men Sala helgen har varit hur bra som helst som alltid. Trötta var vi när vi kom fram i torsdags morse klockan 5 och inte så kul då när vi upptäckte att varken min eller Freds mobil fungerade. Så jag kan säga att den morgonen var jag glad att det fortfarande finns telefonkiosker :). Man kunde välja både att betala med kort,kontanter eller mottagaren betalar. Jag tog mottagaren betalar hehe, kan säga att Amanda blev lite förvånad när dom ringde och fråga om dom kunde ta emot ett betalsamtal klockan halv 6 på morgonen.

Väl hemma så har vi både hunnit med julshopping, massor med fika, god mat, julbak, Rockland och mys med både min familj och Freds familj. Tiden går ju så fort när man är hemma så söndagen kom väldigt fort, på natten vid 23.55 tiden var det dags för nattbussen hem till Oslo igen med mer packning än vad vi hade när vi åkte. Julklappar och julmat skulle ju med den här gången ;).

Jag skriver "hem" för både Oslo och Sala men båda två är ju mina hem just nu så det får bli lite rörigt. Skönt ändå att vara hemma i Oslo nu allafall, nu ska köra på mitt 12 dagars juljobbar pass å sen njuta av två dagar ledigt med julemys och god mat tillsammans med han som jag älskar mest i världen ♥.

Tröttmössa å lite ont i halsen!!

Ska strax till jobbet så blir ett kortis inlägg. Tänkte bara informera att jag lever och att jag är tillbaka, och ja det var inte så jätte kul att åka hem igen. Men tiden kommer bara gå så fort nu innan vi flyttar hem för gott så nu ska jag njuta av julrusch å en massa choklad som vi köpte med oss från Sverige :).

Hoppas ni hade en jätte mysig lucia igår, jag sov bort en hel del av den, har lite svårt att sova på nattbussen så det blev att ta igen lite beautysleep innan jag skulle börja jobba klockan 3. Ikväll ska jag njuta av ett fotbad, glögg och pepparkakor ;), längtar redan.

Blir ett längre blogginlägg senare ^_^, ha en jätte bra tisdag nu. Kram K♥

Nu är det nära!!

Var nog mina längsta två timmar ensam på jobbet igår när vi hade öppet till 22. Hade väl en kund mellan halv nio och tio, Ronja en av mina söta kollegor slutade vid åtta så efter det gick jag och städa lite å testade lite ögonskuggor, skrev upp allt jag ville köpa i butiken å lite sånt där :). Finns ju alltid nåt att göra allafall. Idag jobbar jag 11-20.30 och idag ska jag njuta av varje sekund tillsammans med Ronja som åker till Thailand på lördag och blir borta över jul och nyår. Det betyder att hon redan har åkt när jag kommer hem och att det är vår sista arbetsdag tillsammans detta år. Sen är det bara januari kvar så slutar ju jag :( med blandade känslor kan jag säga. Ska bli skönt att komma hem igen men också lite konstigt. Men man kan alltid komma å hälsa på :D.


Väskan är nästan färdigpackad och listan på all julmat vi ska köpa är skriven så nu är vi redo att sätta oss på bussen. Vi hörs snart igen kram K ♥


Just nu skulle jag behöva den här sprayen som kommer från Body Shop. En jätte härlig spray som ger ansiktet en skön vitamin boost efter att man har vistats i torr miljö, suttit mycket framför datorn eller vid långa resor. Me like!!!


Tisdags frukost!!

Hoppas det är bra med er där ute. Själv sitter jag och småplanerar min dag i sängen just nu. Börjar jobba klockan 16.30 idag och från och med den här veckan så ska vi har öppet till 22 istället för 21 så det betyder att jag kommer vara hemma runt kvart i elva ikväll, suck. Så det blir till att packa och fixa alla småsaker inför helgen idag.

Har sagt det förr men säger det igen, ska bli sååååå kul att komma hem. Var inte så länge sen jag träffa mamma å pappa men Linn och Amanda har jag inte sett sedan i september när jag var hem en kort sväng. Alldeles för länge sen.

Jag och Fred har kommit in en tröttfas för tillfället, orkar ju knappt öppna ögonen på morgonen. Inte kul alls skyller på vintern. Ska faktiskt köpa lite vitaminer när jag är hemma i helgen, aldrig fel att knapra lite nyttigheter som bara ska göra en gott. Nu ska jag hoppas att varmvattnet räcker, det enda positiva med att duscha kallt just nu är att man blir ybberpigg :).

Kram K♥

2:a advent!!

Och det är bara tre dagar kvar tills vi sitter på bussen hem till Sala :D. Jag längtar efter att ropa upp Roxy å Zappa som kan mysa med mig i sängen och att äta frukost läääänge med mamma,pappa å Amanda. Hoppas bara det inte blir nå krångel med bussen hem, men buss känns ändå mer säkert än tåg om man ser på alla förseningar SJ har haft eller snarare har varje vinter. När ska framtidenståg komma som bara svävar i luften??? Snart hoppas jag :).

Trevligt igår med lite julemat och julemys. Man äter ju så man nästan storknar å även om man är proppmätt så klämmer man i sig alldeles för mycket pepparkakor.

Idag är det 2:a advent och vi har söndags öppet på Storo Storcenter där jag jobbar. Så nu är det dags för mig att göra mig iordning för jobb 13.30-19.00 idag. Hoppas ni adventsmyser riktigt mycket idag ♥

Work,work,work!!!

Yes idag är det jobb som gäller. Nyss ätit frukost så jag ska strax ner till spårvagnen. Ikväll när jag kommer hem runt halv sju är det bara att sätta på sig partyblåsan eller snarare tomteluvan för vi ska ha lite julkalas. Vi blir inte så många men blir en janson och lite annat gott som hör julen till :).

Införskaffade mig Aussies nya "take the heat of" leave in cream tidigare i veckan, och idag efter duschen så testade jag den. Luktar gudomligt och känns lite tryggare nu när man lockar håret ;).

Nu måste jag kila, ha en bra lördag ♥

Aussie´s take the heat of leave in cream, ca 125 kronor.

Mmm glass...

Jag har alltid älskat glass men efter min tid i USA förra året så verkligen ÄLSKAR jag glass. Så därför ska jag köpa en glassmaskin så jag kan göra min egna gudomligt goda hemmagjorda glass å bjuda på :). Då vet ni vad ni kommer bli bjudna på när ni kommer hem till mig nästa år.

Men ni har säkert provat 7elevens yoghurt glass som tar en till helt andra nivåer när det gäller glass världen. Och har ni inte det så måste ni göra det (tror kanske att dom tar bort den under vintern). I New York så var det väldigt populärt med frozen yogurt ställen, och där kan man också välja bland en massa smaker och tillbehör som frukt eller godis. Så gissa vad jag kommer äta när vi kommer till LA??? Och det bästa av allt kollade nyss upp vad närmaste Frozen Yogurt ställe låg. Och till min lycka så ligger det bara en snegata från där vi ska bo :D.

Det här kan man ju inte säga nej till...........^_^






3 december!!

Och idag får man öppna den tredje luckan på chokladkalendern :). Idag har jag lååååång sov morgon, börjar klockan 16 idag. Så imorse passade jag på att rensa min garderob på kläder som jag tänkte vara smart att ta hem nästa vecka så det inte blir så mycket när man väl ska packa för hemresa för gott. Blev en liten hög så jag får vara nöjd med det, brukar vara svårt det där. Även om jag inte har använt just den tröjan på jätte länge så vet jag att om jag tar med den hem så kommer jag garantera vilja ha den en dag här. Men jag får se till att hålla ut i två månader ;).

Sen har jag även smörjt in halva mig med brun utan sol. Behövde ha lite färg på mina näst intill likdöda ben. Och tänk av lite B.U.S kan göra skillnad :) hur bra som helst. Att man luktar lite skumt får man stå ut med (försvinner ju så fort man duschar). Men den jag använder luktar inte så jätte hemskt som alla andra jag har provat plus att den här torkar in väldigt snabbt och ger inga fläckar på lakan eller liknande. Och den räcker läääääänge om det bara är benen som du smörjer in. Den jag använder är en från Clinique och kostar 220 kronor (NOK).


Jag har den som är i färgen medium/deep för att få lite extra färg. Och de blir en väldigt naturlig brun färg av den.


Igår var jag på dåligt humör av egentligen ingen anledning alls. Men blev en tur till affärn för att köpa lite gott. Och nåt som jag tycker är riktigt super gott att göra om man är sugen på något men inte vill vara så onyttig är: Skiva ett äpple och en banan, steka det tillsammans med kanel så det blir mjuka och varma. Och så äter du det med antingen lite glass eller vaniljsås som vi gjorde. Jag vet inget avancerat eller nytt :) men det är sjukt gott. Men att jag äter vaniljsås med mjölk i får jag lida för sen när magen ballar ur. Självklart så köpte vi lite choklad till det me att äta ;). Men nu ska jag skärpa mig inge choklad förns nästa helg.

Nu ska jag skriva rim på mina få julklappar jag har köpt ^_^. Ha en mysig fredag nu ♥

Min nya frukost favorit!!

Som oftast när jag bloggar så sitter jag och äter frukost, och så lika idag. Men nåt som jag verkligen har börjat älska är vår svenska slotts grova och starka senap!! Mmmmmm säger jag bara, hur gott som helst att ha på macka, i maten eller vad som helst. Så idag är det morgon kaffet med en rostad smörgås med senap och kokt ägg på :).

Kollade in aftonbladets sida nyss, och herregud vad med snö ni har!!! Här är det inte alls lika mycket snö (peppar,peppar) än så länge. Var ju 40 avåkningar imorse i skåne bara, så KÖR FÖRSIKTIGT ni som ska ut på vägarna. Känns lite halvläskigt att sitta på en buss nästa onsdag natt hem till Sverige om det ska vad sånt där skit väder. Kommer ju inte kunna sova nåt alls.

Igår var det jobb allafall en kortis. Och den här veckan har det varit full ös med att få ordning på julen och annat som hör till i butiken. Men en sak som är en väldigt kul idé men nytt för mig är, killar alltså vuxna som kommer in och vill ha hjälp att hitta kalendergaver till sina flickvänner/fruar. Vi snackar alltså sådana som föräldrar ger sina barn, en liten meningslös julklapp alla dagar fram till dopparedagen.
Men måste ändå säga att jag tycker det är jätte kul att hjälpa dom hitta små gåvor, jag tar ju bara sånt som jag själv skulle bli glad för ;). Men det man lätt glömmer bort och det jag märker stor skillnad från att jobba på Kicks i Sverige är att norrmän mycket lättare öppnar plånboken. Så vissa saker som jag plockar fram till deras lilla presentjulkalender tycker dom är alldeles för billigt.

Men jag måste ju säga att jag blir ju lite inspirerad så jag tänkte att jag skulle göra en egen julkalender till Fred. Men då skulle han istället få en söt liten lapp i varje lucka där det står något gulligt eller där vi ska göra något kul ihop ;). Får bli nästa år istället. Jag kommer ihåg att jag var väldigt avundsjuk på dom få av mina klasskompisar som hade en presentjulkalender, nu är jag ju vuxen och klok hehe så nu inser jag att va fasiken julklappar är kul men är ju inte lika vitkigt som att ha det mysigt med nära och kära under julen ♥. Fast nja det är ju jäkligt kul med julklappar med :)


Min Nyårsoutfit!!!!

Vad tycker ni om min nyårsklänning???

Kommer från H&M

Och det här armbandet tror jag skulle passa riktigt bra till ;)


Som kommer från detta märke och heter just "jum jum in chains". Visst är det läckert!!

Kolla in deras jätte coola smycken på hemsidan och som också kan köpas på SOLO.

1 december idag!!!

Och jag var uppe med tuppen kort å gott :). Gick upp för att sätta på kaffe och plocka fram frukost till Fred innan han skulle dra och så klart öppna första luckan på chokladkalendern ;). Sen var ju klockan 7.15 så då passade jag på att kolla in första avsnittet av svt`s julkalender. Hm..ska inte säga nåt om vad jag tyckte om det för jag kommer säkert inte att följa det. Det har ju inte varit så jätte bra julkalendrar dom senaste åren, kanske är jag som är kräsen också ^_^.

Vi ska allafall idag börja se en repris på en av kanske min tids bästa julkalender, Sunes Jul!. Hur bra och rolig som helst, så ett avsnitt varje dag blir det ända fram till självaste julafton :).

Dagens planering ser annars ut att bli denna: Softa i sängen och vänta på att Maria Montazami ska komma till p3 morgonpasset, dricka en kopp kaffe, besöka lite skivaffärer för att införskaffa två skivor till pappa som han visst ångrade att han inte köpte när han var här, laga mat för att sen dra till jobbet mellan 17.15-21.15.

Yes det var min dag de :). Hoppas ni får en bra dag och gå försiktigt för det är halt ute.



RSS 2.0