To be or not.......

Har sjukligt ont i örat idag, not good. En stor skräck jag har är att få tinitus eller nåt sånt, vore ju hemskt. Jag är väldigt noga med att skydda mina öron på alla konserter jag är på men ofast är ju allt prat nära örat den stora boven. Tänk på alla ställen som man är ute på, hur ofta är det pratnivå på musiken?? Man får ju oftast prata väldigt högt och nära örat om man ska kunna hålla en normal konversation och då kan det gå illa. Men mitt öra ska nog må bra igen :).

Igår efter jobbet allafall så blev det klädombyte och iväg till min kära jobbarkompis R och hennes sambo J. Efter en stund där med trevligt prat och dricka drog vi iväg till nästa fest som också var jätte trevlig :D. Väldigt omtänksamma och inga knussliga människor på festen. Är skönt med sånt folk som bara accepterar en som man är :). Väl hemma på natten kan jag säga att potatisgratängen med massa fetaost och oliver var helt underbar ;).

Idag har jag inte gjort mycket vettigt och ska nog fortsätta med det. Fred kommer tillbaka imorgon fm, ska försöka hinna med att hämta mitt körtkort på svenska ambassaden med som äntligen har kommit innan jag ska möta honom hade jag tänkt. Så idag blir det nog slapp framför nån bra film på datorn, låter som en bra plan tycker jag :). Ha en skön Söndag nu ♥

Happy Halloween!!!

Hoppas ingen går och skrämmer er idag, hörde en hel del läskiga bus folk hade skrämts på på radion i fredags. Själv såg jag trailern till nya "Paranormal activity 2" igår och det skrämde mig tillräckligt. Ingen film jag tänker kolla på :).

Nu ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt innan jag ska börja jobba klockan tolv. Slutar 6 sen är det bara hem och göra sig iordning får vi se sen vad kvällen bjuder på.

Ha en helmysig dag nu. Vädret här är väldigt grått å trist så man kan ju säga att det är perfekt Halloween väder ;).


Fredags kos!!

Vaknade täppt, det är aldrig bra. Trodde det skulle bli bättre men är fortfarande lika täppt. Sitter och dricker en kopp te och äter några pepparkakor :). De dumma med pepparkakor är att man nästan kan äta hur många som helst sen får man jätte ont i magen. Men jag ska nog klara att hålla mig till två stycken ;).

Idag jobbar jag 12-20 sen blir det nog en tur till ICA för att köpa lite smågott och frukt. Sen ska jag hem och Äta fruktsallad med massa choklad och kolla på Disneyfilmer. Hehe ja det tycker jag är mysigt, Fred ladda ner 3 stycken till mig innan han åkte så dom ska jag kolla på idag. Jobbar hela dagen imorrn med så det blir en lugn fredag, men det är skönt med sådana. Borde egentligen unna mina stackars fötter ett fotbad med, det är alldeles för sällan jag tänker på dom med tanke på hur mycket man står och går i veckorna.

Nej det får nog bli en tredje pepparkaka :). Hoppas ni får en mysig fredag ♥

Morning!!

Lyxar till det med frukost på sängen till mig själv ;). Ska strax till jobbet. Har varit vaken läänge, Fred skulle med flyget till Köpenhamn idag för att träffa en kompis där. Så han fick gå upp vid 05.20 så sen dess har jag kanske inte varit klarvaken men jag har inte sovit allafall :). Jag hade jätte gärnat följa med till Copenhagen men ekonomin finns inte för det och jag kan inte ta ledigt från jobbet.

Äntligen har Hollywood fruar börjat,var det nån som såg det i måndags?  Men egentligen är det nog bara Maria Montazami jag vill se. Hennes blogg på Amelia är annars ganska bra.

Dags att göra sig färdig för en jobbdag. Ha en fin höstdag allihopa ♥ Är sugen på en marabou så ska ni äta nån idag så får ni tänka på mig :).

Jobb å så lite mer jobb.....

Jag lever så var inte orolig ( läs farmor). Jag har jobbat lite långa dagar senast så det har bara inte hunnits med att skriva här. Men nu så :D, nu står en smaskig potatisgratäng och gottar till sig i ugnen och kycklingen ska snart stekas. Det som är dumt att sluta sent är ju att man får äta sent, tar ju en stund att laga mat. Hade jag varit ensam hade det dugit med en varma koppen en kväll efter jobbet men har sagt det förr, Fred älskar allt som har med mat att göra så det blir lyxmat även på vardagar. Men de klagar jag inte på :). Och det är väldans mysigt att laga mat tillsammans med.

Har suttit och googlat en massa sängar och soffor som vi kan tänka oss att köpa när vi kommer hem till Sweden. Har kanske hittat det vi vill ha. Sängen skulle jag vilja ha nu för den ser helt gudomligt skön ut. Egentligen skulle jag vilja ha en riktig king size american bed, där man får ta en liten trappa för att komma upp. Men det kanske är lite överkurs :).

Idag har jag allfall jobbat nästan hela dagen. Gick lite i centret på lunchen å kollade in lite julprylar som börjar plockas fram, mysigt tycker jag även fast det kan tyckas tidigt. I centret var det allafall jag och hundratals mammor som gick. Det är verkligen babyboom här i Norge. Överallt ser man antingen mammor med små söta bebisar eller gravida så dom snart spricker :) det är mycket kärlek här i den norska luften ;).

Nu kurrar magen och nu hoppas jag att maten snart är färdig. Imorrn är det jobb igen tidigt som gäller.

Kos er!!!

Den här önskar jag mig i julkapp :)!!!

Kör försiktigt!!

Dom berättar precis på radion att man ska stanna hemma om man inte har vinterdäck. Så kör försiktigt ni som ska ut och köra.

Jag sitter som vanligt och äter frukost och lyssnar på morgonpasset. Det positiva med att börja sent. Sitter och kollar igenom IKEAs hemsida och MIO. Sitter och drömmer mig bort och längtar tills jag och Fred kan börja inreda vårt hem precis som vi vill ha det. Har inte köpt en gardin eller indredningspryl på över ett år (köksbordet hit räknas inte :).
Men en sak är säkert att dyrt blir det när man vill ha en soffa och säng som man vill ha :) men det är det värt.

Nu ska jag fortsätta drömma mig bort och snart göra mig redo för jobb. Jobbar låååååång dag idag, 12-21.15.

Ha en bra start på veckan nu så hörs snart igen ♥

Söndag!!

Blev ett liten paus från bloggen igår, har inte haft så mycket vettigt att skriva :).

Igår jobbade jag hela dagen, på vägen hem var jag sjukt sugen på korv å mos med massor av majonäsgurka. Men det fick bli tacos istället, så jag å Fred var ner till vår närmaste matbutik Kiwi som ligger alldeles runt hörnet där vi bor å inhandlade lite tacogott. Får nästan bli en tur till Sverige snart och inhandla lite mer kött för nu börjar det bli tomt i frysen igen. Sen upptäckte vi att det var fullmåne så vad passar då bättre än en skräckis så det fick bli "Halloween" som Rob Zombie har gjort. Jag avskyr hans tidigare skäckfilmer så jag vet inte varför jag utsätter mig för att kolla egentligen. Såg halva filmen bakom min hand, och var rädd för att gå till hallen ensam så vi fick kolla på början av "Bolt". Ni vet den disneyfilmen om en hund som spelar hjälte :) det fick mig på lite andra tankar allafall.

Idag är det Söndag ni som inte visste ;) ska försöka göra nåt vettigt av denna dag med. Jag har så mycket ideér just nu i mitt huvud så jag vet inte riktigt vilken jag ska börja med. Vet inte riktigt vad det är just nu men jag har haft en väldigt kreativ tid den senaste tiden. Är väll bra men mycket av det jag vill göra kan jag inte göra här.

Strax ska vi hem till några gemensamma vänner för en fika sen blir det en sväng förbi en fotoutställning som jag åker förbi varje gång jag tar spårvagnen till jobbet. Tänkte kolla in vad det är för nåt.

Ha en mysigsöndag nu. XOXO Kim





Bjuder på två kosliga bilder från igår :)


Se det snöar...

Nu har den första snön också fallit i Oslo. Igårkväll föll små snöflingor ner, men inget ligger kvar idag :) idag när jag tog mig till jobbet strålade solen klar och fin.

Nu ska jag äta min hemmagjorda pizza som jag och Fred gjorde igår. I hopp om att göra degen lite nyttigare så blandade jag i lite fullkornsmjöl i degen. Det resulterade i att den blev väldigt mättande och inte alls så god, men men hehe den dög ;). Jobbar hela kvällen så det kommer bli en lugn fredag för mig och morgondagen består mest av jobb den med. Ska ni hitta på något kul i helgen?

Ha en koslig fredag ♥

Frukost!!

Här sitter jag och äter frukost, kaffe med avocado på knäckemacka. Levande ljus har jag tänt och de söta lilla änglaspelet med döskallar jag fick av Åsa i helgen är också tänt och så lyssnar jag på p3 morgonpasset och kollar in mina morgonsidor. Idag kan ju inte annat än längta tillbaka och längta tills vi åker till USA. Kollade nyss in Maria Montazamis blogg som ni hittar här. Hon har precis börjat halloween pynta å det ser ju så mysigt ut. Jag har haft turen att vara i USA under just halloween tre gånger. Var ju till och med utklädd förra året i NY :), och jag kan säga det att godis lär dom sälja för flera miljoner just denna månad. Men ja,jag vet jag är nog en riktig högtidsjunkie som gillar att pynta. I Sverige börjar vi komma sakta men säkert med att infira lite mer traditioner som just halloween eller alla hjärtans dag. I USA kör man på stort, men är ju också ett sätt att lura alla oss konsumenter att handla fööööörrr mycket. Men jag tycker det är kul och man lever bara en gång :D så varför inte fira lite extra.

Om det inte skulle vara nog så kom Andreas Carlsson från Idol juryn till morgonpasset och han skulle bla berätta om hur det är att bo i soliga Kalifornien. Jag längtar till februari, men den som väntar på nåt kul......

Nu ska jag strax till jobbet, ska hinna väcka Fred med som inte mår så bra och ska stanna hemma från jobbet. Men han måste allafall upp innan nio och flytta bilen, storstadsproblem.

Ikväll ska vi göra egen Pizza :D. Ha en toppendag nu ♥

Lycklig!!!

När hösten kommer blir man automatiskt trött, eller??? jag och Fred var näst in till halvdöda imorse. Men jag har hunnit med en hel del jag tänkte jag skulle hinna med innan jag börjar jobba idag klockan tre. Har hunnit med att tvätta, handla, lagat torsk i äggsås och ska snart dammsuga om jag hinner :).

Min rygg är mycket bättre idag efter massagen igår, så idag ska det nog gå lite bättre att jobba. Idag misstänker jag att vi har fått en hel del julkartonger till jobbet med så det blir säkert en del att bära. Julen känns så nära när man jobbar i butik för att man måste börja planera för den i sånt tidigt stadie men det är ju trots allt två månader kvar. Kanske därför jag planerar för fullt in för min pyssel jul redan nu :). Och ja farmor, blir nog att köpa saffran hemma i Sverige för här är det ruskigt dyrt. Går ju alltid att skicka hit ;).

Snart kommer våra bilder med, Robban ska ha lekt lite med dom och ska skicka över dom på cd. Spännande, är ju tänkt att vi ska välja den bästa för att förstora. Lägger ut dom så fort jag har fått dom :).

Snart helg hörrni :D, håll ut!!!  ♥


Kolla in denna mascara!!

testade denna mascara från ID Bare Minerals idag. Från att ha vart väldigt skeptiskt till att tycka den är hur bra som helst. Borsten har liksom inga piggar utan bara små hack längst ut. Den ger väldigt långa ch separerade fransar. Riktigt grym måste jag säge.

Finns att köpa på Kicks.se :)


Mat är gott!!!

MATUTMANINGEN
Vilka 3 maträtter lagar du oftast?

1. Fullkornspasta med avocado, tomat och fetaost
2. Kyckling och ris med curry sås
3. Bacon,broccoli och bön röra

Jag utmanar:
Maria, Tessan och Moa

Ooo det här var inte det lättaste att välja, jag gör ju nästan bara efterrätter och Fred lagar maten hehe men jag har mina favoriter :) som jag gör lite då och då.

Tjo å tjim med Kim!!

Eller inte, för seg är jag vill jag lova. Och min rygg har inte blivit bättre, men sitter i sängen med en massa uppfluffade kuddar och ska även snart få massage :).

Jo helgen har varit helt perfekt med väder och därtill. Visade Åsa det mesta man borde se av Oslo. Blev lite shopping också, både Åsa och jag gjorde några riktigt bra fynd. Jag får ta och visa det jag köpte sen.

Idag jobbade jag tidig dag som ni vet, skönt det att sluta tidigare. Var inte riktigt tänkt att jobba så länge igår men klart man ställer upp när folk blir sjuka. Nu ikväll har jag färgat håret på Fred, hans eget önskemål ;). Han ville testa å bli lite mörkare så det blev han.

Ja min färgning får nog vänta ett tag. Var till frisören och fråga vad det skulle kosta att färga in en massa coola röda slingor och det skulle gå på ca 1400 norska kronor. Kanske inte är så dyrt men inget har råd med så det får allt gott vänta. Om jag jobbar ett gäng monsterpass till på jobbet så kanske jag får råd nån gång.

Nu ska jag invänta min massage snart. Koskim säger over and out ♥



Åsa hade med sig en massa presenter till mig. Hon vet att jag alltid blir glad av choklad särskilt med söta texter som dom här :).



Söta Åsa bland båtarna på Aker brygge.



En liten paus för lite andlig vägledning.......



....och BH fyndande. Alla dessa BH:ar hängde längs med hela hamnen för att stödja bröst cancer fonden eller som den heter här brystkreft.



Här i Oslo kan man köpa Snorre för endast 12 kronor, de ni!!!!



Åsa åker trick för första gången =).


Åsa have left the building!!

Ja igår lämnade Åsa ett grått och regningt Oslo. Vi har verkligen haft tur med vädret, strålande sol och härligt höst väder hela helgen. Jätte mysigt har vi haft det.

Blev ett långt 11 timmars pass igår på jobbet så där av mitt lilla glapp i bloggen. Ska strax till jobbet så jag får berätta allt vi har gjort senare idag. Min rygg håller på å tar död på mig för gårdagens arbete så nu ska jag dricka upp mitt morgon kaffe och ge mig lite morgon pepp. Funkar alltid, ni borde testa :D, dagen blir så mycket bättre om man tar en stund att bara tänka positiva tankar hehe låter hel klyschigt men fungerar.

Hörs senare idag, ha en bra dag ♥

Awesome is here!!!

Äntligen, igår anlände Åsa till Oslo city. Dagen idag började med en lång och trevlig frukost som alla mina dagar :) sen vare det dags att starta våran lilla sightesiing.
Till våran fördel så lös solen på en klarblå himmel idag så perfekt att kolla in både Karl Johan, slottet, Aker brygge och slutligen Bokstaveien som visst ska vara Oslos finaste och dyraste gata. Sen blev det hem för en liten kaffe påfyllning och värme, var riktigt kallt idag. Och självklart togs mina kärleksmums fram som hade gottat till sig ännu mera i kylen och blivit riktigt mumsiga.
Sen dags för kvällens äventyr som skulle bli en tur till IKEA för att kolla in och införskaffa lite julgrejer. Men till min besvikelse så hade dom inte plockar fram det ännu :(. Men det blev lite värmeljus, skumtomtar och pepparkaks formar som man kan sätta ihop och göra sitt eget peppargodishus :) så lite jul blev det ändå.

Kommer bli en lång dag imorgon med så snart dags att krypa till kojs. Har hört rykten om att det har snöat i Sala idag. Inte bra alls, står väll inte på förns det kommer hit. Men hoppas eran dag varit jätte bra idag.

Linn: Ja visst skulle det bli snyggt, ska in och kolla va det kostar att färga det :).
Mia: Tack, visst blev bilden bra. Mer kommer och dom är nog ännu bättre :). Vi saknar dig och önskar att du var här med oss. Får bli nästa gång.



Lunch bloggande!!

Vilken bra dag jag har idag :D, ville bara skriva det. Min torsdags pepp fungerade verkligen. Hoppas det har smittat av sig på nån av er, och att dagen fortsätter att vara lika toppen.

Nu ska jag återgå till min pasta med bacon och broccoli. Och vet ni vad jag funderar på?? Såg en tjej som var ruskigt snygg i håret i veckan, hon hade en hel massa olika röda och bruna nyanser i håret. Var fram och sa det till henne, det visade sig att hon var frisör så jag fick jätte gärna komma in till henne så skulle vi göra nåt liknande. Det bästa är ju att hon jobbar i samma galleria som mig :), kan ju inte bli bättre. Så vem vet kanske blir jag "redhead" inom en snart framtid.  ♥


Torsdags pepp!!!

Yes torsdags pepp är det idag dels för att Åsa kommer ikväll och sen för att imorgon är det fredag och första dagen på min tredagars ledighet :D. Jag hoppas på fint väder så jag och Åsa hinner med allt som jag har planerat att vi ska hinna se. Men det ska nog gå bra.

Strax på väg till jobbet, jobbar lååång dag idag med. Löning imorgon och det är ju bara för underbart :D.
Googlade julmarknader i Oslo nyss och ska visst vara en jätte mysig och stor som börjar 29 november. Den är inbokad :) behöver jag säga att jag längtar till julen? Men många härliga dagar innan dess så klart men längta kan man alltid göra. Funderar faktiskt på att göra lussekatter ganska snart här. Misstänker att december månad bara kommer se ut att bli en massa jobb för mig.

Ha en bra torsdag, och blir det en liten bloggpaus denna helg så är det nog för att jag och Åsa har så mycket att göra men ska försöka hinna med att lägga upp bilder :).





Ett litet smakprov av söndagens fotoshot!!! Kommer mer sen :).

Mornings!!

Uppe med tuppen, upptäckte att det har blivit riktigt mörkt på morgnarna nu. Står väll inte på förns den första snön dalar ner utanför fönstret.

På dagens schema står det "nerpackning av butik", ska vara med och hjälpa till på ett annat kicks som tyvärr ska lägga ner. Så det kommer alldeles säkert bli en lång dag. Nu har mina ägg snart kokat färdigt så dags för en rejäl frukost :).

Ha en strålande bra onsdag nu♥

Färdigt!!

Nu skulle ni gärna vilja vara lite närmare Oslo va när ni ser dom här godsakerna jag har gjort :D. Blev kärleksmums med smak av kaffe och Baileys.



Kärleksmums!!

Var hur trött som helst imorse så blev att ligga kvar lite längre än åtta i sängen imorse :), sängen börjar ju bli så där varm och go nu när det börjar bli kallare ute nu. Men även om det är kallt ute idag så skiner solen ute och det är blå himmel så det är härligt. Om det blir som planerat idag så börjar jag inte förns klockan 17.15 på jobbet så jag ska dricka upp mitt morgon kaffe, göra mig iordning och sen iväg och handla lite. Ska nämligen baka kärleksmums idag. Var väldigt längesen och sen hade jag nästan allt hemma i skafferiet så ska bara iväg köpa lite småsaker. Väntas ju storbesök i helgen av Åsa ju ;).

Nu är det inte långt kvar tills jag får mitt nya körtkort heller, alla papper är påskrivna så nu ska jag skicka iväg det till Sverige. Ska bli kul att få ett körtkort med en bild när man faktiskt ser att det är jag :D.

Ha en jätte bra tisdag ♥



En gammal frukostbild på mig och Linn från när vi var i LA 2007. Vi sitter på vårt mexikanska frukosthak :D.

Måndag morgon!!!

Och idag ska det visst vara jätte kallt ute. Börjar klockan 12 idag så då kanske solen har kommit fram för att värma lite.

Ny vecka, men jobbar bara kort vecka. Åsa kommer på torsdag kväll så ledig hela fredag och lördag, ska bli så kul. Jag har planerat en hel del vi ska hinna med, tyvärr ser det ut som det ska regna i helgen men vi får hoppas att det hinner ändra sig :).

Gårdagens fotografering gick bra, lite kallt och vi fick lite publik som var nyfikna på vad vi höll på med. Men det var kul så nu väntar vi med spänning på hur resultatet kommer att bli. Är ett riktigt coolt ställe vi var på och tog kort, tog ett gäng "behind the scene" bilder men blev nåt skumt fel på kameran nu när jag skulle ladda in dom på datorn så det blev bara en bild som ni får se från igår.

Nu ska jag äta upp min frukost och förbereda mig för lite jobb :). Ha en bra dag ♥


Söndag!!

Hade en mycket trevlig kväll igår hemma hos Anna å Svante. En jätte fin och mysig lägenhet hade dom och riktigt skönt att dom bara bor ca 4 min från där vi bor med :).

Sov läääänge idag men på söndagar gäller inte min vanliga dagsrutin, då får jag sova länge och bara lata mig. Man måste ju få unna sig det när söndagar bara är min enda lediga dag :). Bliv dock inga american panncakes idag, kanske blir pannkakor till kvällen istället.

Solig dag idag och det är tur det för strax ska vi ut och ta lite foton. En kär vän till oss som är riktigt duktig på att ta foton ska ta lite coola bilder på mig och Fred idag. Kommer säkerligen upp några bilder här sen :).

Time to go........ha en koslig söndag ♥



Ett måste i vinter när läpparna torkar sönder av kyla. Lip care mix från Make up store 175 sek.
Peeling, inpackning och vårdande läppbalsam. Den gröna peelar läpparna den vita för att mjukgöra och stärka och den rödrosa innehåller e-vitamin som hjälper till att bevara och bibehålla fukt.


På jobbet!!!

Sitter på jobbet och bloggar men nu är min lunch slut så måste tyvärr kila. Blir ett väldigt kort inlägg idag. Ikväll ska vi hem till Anna å Svante för lite mys :).


Hörs imorgon ♥


Visste ni.....

.....att man har förlovning och vigsel ring på höger hand i Norge???? Det fick jag veta igår :), trodde att vänster ringfinger var kärlekens finger över hela världen. Men där sen man!!!!


Goood Morning!!

Idag börjar jag klockan 17.15, segt att börja så sent. Men då ska ni inte tro att jag sover bort hela dagen, nejnej. Då jag börjar olika tider jämt så försöker jag lägga mig samma tid varje dag och inte gå upp senare än 8 varje dag. Finns inge mysigare än att sitta och äta frukost i lugn och ro, dona lite, fundera lite mer på alla olika projekt jag har i huvudet osv.

Dagens projekt blir inte IKEA som egentligen var planerat utan blir istället dessa:
1. Måste ta mig till Svenska Ambassaden för att krångla ytterligare med körtkorts papprena som verkar vara spårlöst försvunna. (ni som har glömt så blev ju min plånbok stulen med allt tillhörande i)
2. Ska googla och försöka lösa problemet "Hur ska vi få Fred att vakna på morgonen, så han inte kommer sent varje dag" projektet. Ska kolla vad det kostar att köpa en väckarklocka som samtidigt tänds sakta men säkert. Kanske kan funka :).
3. Ska också fortsätta titta runt på olika utbildningar som jag tänkte att jag skulle söka till hösten :).

Min dag är redan fullbokad. Fred har också lovat att han ska laga en riktig brakmiddag till mig idag. Ska visst bli Älg som han passade på att köpa när han var hemma.

Dagens blogginlägg ska jag avsluta med ordet MÄSSOR. Jag älskar mässor, och nu snackar vi inte skivmässor eller nåt sånt, nej utan alla dessa olika mässor som Sverige erbjuder varje år. Spelar ingen roll vilken mässa jag går på egentligen tycker alla är kul. I helgen är det "Hem och Villa mässan" i Älvsjö och nästa helg är det "Chokladmässa" i Nordiska Museet :D.




Kolla in stockholmsmässan för mer information om vad som händer under året.



Och här har ni adressen till Chokladmässan som äger rum 15-17 oktober.

Mmm va mat kan vara gott!!

Slutade klockan tre idag, hur skönt som helst. Händer väldigt sällan så det gäller att njuta lite extra då. Solen lyste från en klarblå himmel med så kunde inte bli bättre. Efter jobbet hade jag bokat in en fika med min USA-Carolina som även hon har kommit till Oslo. Jätte kul att få snacka lite skit med henne, dricka kaffe mitt på Karl-Johan pch titta på folk.

Sen tyckte jag att det var dags för mig att laga lite mat till Fred för än gångs skull ;). Så nu har vi precis avnjutit en variant av Taco paj. Skit gott rent ut sagt :) åt så mycket att jag från och med nu inte ska göra annat än dega i soffan framför tre avsnitt av "Halv åtta hos mig" på datorn.

Puss å kram på er ♥




Min taco-paj redo att ställas i ugnen. (Mamma som har lärt mig göra den här ^_^) Har inge pajskal utan består bara utav nacho chips, tacofärs,majs,paprika,lök,ost och hot tacosås som jag varvar i olika lager. Går så klart att göra med en massa annat gott i och det kan omöjligt misslyckas.



Var riktigt hungrig så jag blev så här glad när jag äntligen fick mat :D.
Gjorde en sås med av turkisk youghurt med smulad fetaost, vitlök och svartpeppar. Sjukt gott till allt kött och kyckling.

FF!!!

Idag är det onsdag, grått ute och inte alls nån speciell dag men från och med idag och till och med tisdag nästa vecka är jag och Fred helt själva. Bara han och jag :D, kan inte komma ihåg sist det bara var vi två.

Har hört rykten om att IKEA har börjat tagit fram sina julgrejer :) blir nog en tur till IKEA nån dag här om jag får tid. Även då vi kommer få fira jul i Oslo, Ja ni hörde rätt så ska det bli ganska mysigt ändå. Jag kommer ju inte få fira julen själv allafall.

Nu ska jag slänga in lite tvätt å dona lite. Ha en bra onsdag ♥





Fred spar skägg!!!! Han är ju bara fär söt å underbar min Fred,särskilt när jag får han att skratta så här mycket :D

Det här med nätTv...

....är ju bara för härligt. Har utnyttjats av mig mycket när jag var i USA och det utnyttjas väldigt mycket här med. Då vi inte har tv4 så används det flitigt på datorn. Imorse var jag hur trött som helst men satte igång datorn och låg i sängen och vakna till Nyhetsmorgon. Kanske inte den roligaste nyheten att vakna till då dom bara prata om hur högt på skalan Europa låg för att drabbas av en terrorist attack men,men. Nu sitter jag allafall och äter frukost till Morgonpasset i P3 :).

Jobbar 11-20 idag så det blir en lång dag på jobbet, men har en hel del att pyssla med så känns som dagen kommer att gå fort. Ha en toppen tisdag nu så hörs vi snart igen ♥


(ps: Mia va söt du är att du vill ge dina Amelia tidningar till mig hihi. Den tidningen är faktiskt svår att hitta här. Vet bara ett ställe som säljer dem. Och den var en anonym som skrev om NY, misstänker att det var du :). Vill jätte gärna åka med dig, får bli sparprojekt nummer ett efter att vi kommer tillbaka till Sverige kanske man kan åka efter din examen :).

4/10 Kanelbullens dag!!

Ett kärt gammalt barndomsminne jag har är när jag kom hem från skolan, mormor var hemma hos oss ofta och då och då bakade hon kanelbullar. Fanns inget bättre än att komma hem och hela huset luktar som en stor kanelbulle och vad är bättre än att att äta en färsk varm bulle med ett glas mjölk?
Så idag tycker jag alla ska köpa sig eller lyxa till det med att baka kanelbullar. För min del blir det nog en sväng till Baker Hansen som är ett känt bageri i Norge.

Regning och grå dag idag, börjar klockan 3 så det blir en lite sväng på byn innan jag börjar. Men först ska jag kolla färdigt på "Svenska New York fruar" :).

Ha en bra måndag ♥


Tjo å tjim med Kim!!!

Härliga söndag idag. Regnat har det gjort med hela dagen så idag har vi bara myst. Dagen började bra då Åsa ringde och sa att hon skulle boka biljett till Oslo så den 14 oktober kommer hon hit :D, har jag något riktigt kul att se fram emot.
Sen blev det lång god frukost bestående av frökusar vilket inte finns i Norge, Fred köpte med sig från Sverige igår. Sen blev de en snabb-plocka-skit städning, god mat vilket bestod av kyckling lite mozarella och grönsaker och sen blev det soft med alla mina tidningar ^_^ en kopp varm choklad med mini marsmallows och marabou :). Finns inget bättre än att försvinna in i en bra tidning eller en spännande bok. Hoppas eran söndag har varit lika mysig. Just det vi hann med en film också "Finding neverland" Med Johnny Depp, jätte bra film men man får räkna med några tårar på slutet.




Lördag!!!

Hej hej hallå!!!
Sitter i sängen och är trött, laddar upp för en party kväll. Har jobbat både igår och idag så imorgon är det härliga söndag som väntar. Ska visst inte bli något fint väder men det gör ingenting för igår fick jag hela 5 nya tidningar av min gulliga jobbarkompis sambo :). Ni vet ju att jag har pratat om att unna mig en tidning men sen har det inte blivit av bara. Men nu så ska jag sitta inne med en god kopp te och sträkläsa mina tidningar :).

Igår när jag kom hem från jobbet fick jag strikta besked av Fred om att vänta i hallen innan jag kom hem hihi, då hade han varit och köpt en bukett med rosor och tänt ljus :). Finns inget bättre att bli uppvaktad utan anledning.
Besök av Steffes flickvän med har vi i helgen så igår var vi ut på lite "par" biljard. Riktigt kul och matcherna slutade 2-2.

Idag har Fred varit en sväng till Sverige gränsen för att handla lite riktig mat :). Var tänkt att vi skulle göra det imorgon men dom vi skulle åka med hada bara bil idag så jag fick skippa att följa med den här gången. Men nu kan jag säga att minsta lilla utrymme i kyl och frys är fyllt med massa god mat. Och hela 4 marabou 250 grams chokladkakor så klart. Men dom ska jag verkligen försöka snåla på hehe får se hur bra det går.

Nu ska jag softa en liten stund innan det börjar droppa in lite folk. Ha en trevlig kväll, KRAM!!!!

Hahaha!!!!

Kolla in den här sidan om ni vill kolla in skäggiga killar äta cupcakes :)

dudeswithbeardseatingcupcakes

Vart tog september vägen??

Idag är det redan 1 oktober och vädret utanför likosm känner av det för idag är det inte blå himmel utanför som det har varit dom senaste dagarna. Börjar bli kallt i lägenheten med så snart dags att vrida upp elementen lite.

Idag börjar jag klockan tolv så nu sitter jag med en frukostbricka i sängen och surfar lite. Igår hade vi personal möte med jobbet, berättade då att min sista dag på Kicks kommer bli den sista januari!!! Det vill säga 4 månader kvar bara. Så nu ska jag barta jobba på och samla ihop så mycket pengar som möjligt. Jag har haft en hel del lustiga kunder med den här veckan allt från tanter som berättar hela sin livshistoria, sura översittartanter, skumma killar, trevliga uppskattade kunder och lite till. Men det är det som är tjusningen med att jobba i en butik, kontakten med olika människor.

Men härliga fredag idag allafall, slutar klockan 8 idag så får se vad som händer efter det. Hade jag haft ett badkar hade jag fyllt ett sånt, tänt massa ljus och legat där å mysit men vi får hitta på nåt annat mys istället :).

Ha en jätte bra fredag och kom ihåg "ingen Kim ingen Kos" :D

RSS 2.0