Ingen Kim, inge Kos!!!

Alla ♥-ns dag idag......fick frukost på sängen imorse, det är ju mys på högnivå......tills jag tappa min macka med ägg å en massa annat smaskens över datorn. Men jag borde ju veta vid det här laget att jag är väldigt duktig på att spilla överallt så jag får helt skylla mig själv.

Ja nu har jag varit i Oslo nästan en hel vecka, imorgon blir det hemgång. Ska inte bli så tråkigt att åka hem för jag får med mig min Fred hem :). 



Jag kan inte känna mig annat än världens lyckligaste när jag ser den här bilden.



Ja, vad ska man säga jag är populär i Norge. Håller helt med dom när dom säger "ingen Kim, inge Mys".



Man ska alltid kramas men idag får ni krama era nära å kära lite extra mycket.  
puss å kram på er nu allaihopa.


Bollnäs Loppan!!

Kom nyss in från en promenad med Zappa å Roxy. Roxy är ju inte så gammal å är väldigt könsmogen tror jag för han tycker det är jätte kul att hoppa på zappa bakifrån å jucka hej vilt samtidigt som zappa stackarn försöker vrida sig ur. Men Roxy gillar att göra det ute, för inne gör han inte så mycket. Men så idag på vår lilla promenad så självklart får Roxy sina juck infall, vet inte Roxy kanske trodde zappa gav han en sexig blick efter han hade släppt ur sig lite. Så där står jag med två juckande hundar samtidigt som jag ska vara en duktig hundägare och plocka upp bajs. Och om det inte var nog.........så kommer det en tant på permobil som stannar upp vid mig å frågar om jag vill köpa hennes tidning som i det här nummret handlade om skilsmässa!!!!!!! Ja vad ska man säga ibland har man tur att man får vara med om såna spännande äventyr.

Igår åkte vi hem från Bollnäs, jätte tråkigt att lämna Mia. Men vi ses nog snart igen. Igår spenderade vi största delen av dagen i en fotostudio. Knäppte en hel del, det ska bli jätte spännande att se hur dom blir sen. Hann med ett besök på MAX med innan vi starta vår färd hemåt igen. Och hur många har varit på MAX å ätit samtidigt som det tycker upp en kille å börjar trolla för en???? nej trodde väll det. Han tyckte vi var en sån bra publik så han trolla för oss tre gånger till och med. Riktigt duktig var han.

Nu ska jag berätta en liten historia om "Bollnäs Loppan". I fredags börjar jag visst känna en ömmande punkt på ett väldigt jobbigt ställe. Tänker inte så mycket på det men på lördag morgon så ha den satans-djävuls-pricken växt och blivit en böld......grrrrr. Nästan så den kan få en egen adress så stor är den och det bästa av allt det sitter på skinkan..........Men åååå varför ska detta hända just nu???? Gör ju till och med ont att sova på rygg. Jaja tänker väll ni det är väll bara att klämma den, men nej finns inget att klämma. Den bara är stor å öm, VÄLDIGT ÖM.

Men varför gnälla om juckandes hundar å ömma bölder på röven, ikväll klockan 23.05 sitter jag på bussen till Norge. Men det kommer inte att vara kul att behöva sitta ner i 6 timmar. Min högra stjärthalva kommer domna bort eftersom det är den jag kommer få sitta på. Forts följer...........:)





Vart är brudarna? I Bollnäs såklart!

Tjoho!!!! Lördag idag och vi är i Bollnäs. Mycket har vi hunnit med på dom 22 timmar vi har vart här, ätit på MAX, en massa tjejsnack, gjort Bollnäs city osäkert, smyckat min kropp, storshoppat på dollarstore och en massa annat kul.



Jag å Åsa är peppade!!!!



Painnnn......!!!



the bitches.....!!!!!





Nu blir det Melodifestival, jag ska lära mig dricka vin och sen ett parti Yatzy :) mys på hög nivå!!!!

Jag hade tyckt jätte mycket om snö om jag bodde på en ö där det aldrig snöade!!!

Man kan ju undra vad jag gör på dagarna när det inte händer så mycket här på bloggen. Ska jag vara helt ärlig så vet jag knappt det själv, varför blir man latare av att inte jobba för??? Nu har man ju all tid i världen att göra precis vad man vill. När jag börjar jobba sen kommer jag irritera mig på att jag aldrig har tid att göra nåt istället. Har jag fel??? nej jag har sååå rätt. Men jag är ju kär å galen så den mesta tiden går ju åt att tänka på det. Men det är ju mysigt, att man kan bli så glad över att bara tänka på en annan person. Var till och med kul att skotta imorse även fast plogbilen att packat all snö skit hårt så jag fick ta i så ja nästan prutta för att ens få bort skiten. Men nu är det väck allafall å satan va arg jag blir om det kommer mer snö.

Annars har veckan varit lugn, tog en tripp till IKEA med pappa i tisdags å blir lika förvånad varje gång man ska fika där. För pappa å mig kosta fika 29 kronor, sjuuuukt billigt. Igår var det dags för illusionisternas mästare att äntra scenen på Rockland. Jag skratta så tårarna rann kan jag säga. Synd bara att folk inte fatta hur bra han egentligen var för så mycket folk var det inte som han förkännande.  

Å äntligen har helgen kommit som Åsa å jag har längtat jätte mycket efter. Ikväll åker vi till Bollnäs å hälsar på Mia. En massa kul händer i helgen å det kommer nog komma en hel del bilder:).


Ha nu en jätte bra helg allihopa, puss å mys på er

Tessan jag tänker på dig ♥.



                        Är vi inte sååååå söta!!!!!!





RSS 2.0