Jag och mitt hår!!

Hej hopp!!
Jag har bestämt mig för att haka på vad Sofia Hedström har gjort. Hon var med på P3 i morse och berätta hur hon hade avverkat en kläd detox under ett helt år.

Det är ju perfekt för mig. Jag har sjukt mycket kläder i garderoben liksom som hon hade och istället då för att shoppa nytt får man lära sig att använda det man ha hemma eller sy om de kläder man har så blir det nytt. Jag spar pengar vilket jag behöver om jag ska plugga till hösten och jag får säkerligen också en helt annan syn på kläder. Det var allafall vad hon fick Sofia som har testat det här. Hon har även skrivit boken Modemanifestet - Det stilsmartas handbok. Där ger hon tips på hur man kan göra om sina kläder till nya och annat.

Tror ni jag klarar det?? Slutar väll med att man lägger pengarna på annat. Men jag kan ju ta en test månad får se hur det går :).

Idag annars har jag premiär för mitt löshår. Yes, har tänkt att köpa clip-on set länge nu men har inte haft pengar. Men hittade ett på tradera i precis den färgen som jag har för ynka 61 kronor. Vilket klipp måste jag säga :).

CIAO!!!!♥


American snack!!

USA är ju lika med massor med snack och det i massor i allt vad du kan tänka dig inom choklad,chips,pretzels,donuts och oändligt mycket mer.

Allt är inte gott men jag har mina favoriter som exempel Doritos chipsen eller the musketeers chokladen som är himmelskt god. Men inget slår svensk choklad men är man i USA så måste man ju ta det som finns till hands :).

Jag upptäckte allafall nyss att på discshop.se`s sida kan du beställa allt du kan tänka dig inom american snack och candy. Hur mycket som helst finns bara ett klick bort. Så varför inte testa ett annorlunda snack till filmen nästa gång ;).


Brainstorming!!

Gissa om jag blev glad igår när postgubben kom och knacka på för att lämna ett paket. Det händer kanske 2 gången i veckan som posten ringer på för att lämna paket men då är det 99% chans att det är till pappa. Så tänk vad glad jag blev när jag såg att det stod mitt namn på paketet. Tack söta underbara kicks tjejer för paketet. Blev jätte glad :D.

Tog tåget till Sundbyberg igår och mötte upp Fred utanför lägenheten som vi skulle kolla på. Åååååå vi vill ha den, men chansen är ganska liten men vi kan inte annat än hålla tummarna och går det inte så är det bara att leta vidare.

Idag är det brainstorming som gäller. Jag har varit tvungen att flytta fram varje gång jag har tänkt att jag ska sätta mig ner med mitt lilla smyckepyssel. Jag vill ju att det ska bli lika bra som jag tänker mig det i huvudet men lättare sagt än gjort. Men nu har jag kommit på lite nya ideer som jag måste testa som jag tror kommer bli lika bra som jag har tänkt mig det. Jag måste ju hinna bli färdig till min loppis den 16-17 april så lite stress är det. Men en heldag har jag satt åt det här nu så det ska nog bli bra :).

Nu ska jag njuta av min kopp kaffe och min mörka lilla chokladbit jag hitta i skafferiet ^_^.
Ha en strålande onsdag nu♥

Ps: Fick igår mitt kontrakt från svenska design/frisör skolan. Så nu är jag garanterat en plats om inget får fel med lånet, men det hoppas vi inte :). Känns hur bra som helst.

Se det snöar..

Vilken tur att vi åkte till Leksand igår och inte idag i detta snöoväder som härjar utanför fönstret.

Var en trevlig tripp Linn och jag tog igår uppåt i vårt avlånga land. En bra utbildning verkar det vara med så Linn väljer helt rätt tycker jag. Jag blev väldigt intresserad och sugen med på att testa en keramik kurs till våren när dom satt där och drejde. Skolan var jätte fin, flera samlade små röda stugor som låg precis vid vattnet. Självklart blev det en titt in på Kupolen i Borlänge med men ingen shopping.

Ringde nyss på en jätte fin lägenhet i Sundbyberg som vi verkligen vill ha!!!! Och det var ju tur att jag ringde idag för det skulle vara visning ikväll mellan 18-20. Men det är många som skulle komma så chansen är ganska liten men vi får lägga på charmen och hoppas på det bästa. den är verkligen skitfin så skulle vi få den så skulle vi inte flytta i första taget. Så håll alla tummar ni kan för oss.

Igår ringde dom med från jobbet i Stockholm som jag var på i Fredags. Hade jag velat haft det så hade jag fått den men jag tackade nej. Dumt kanske ni tänker men nej det vore inte rätt. När vi väl får boende i Stockholm så blir det lättare att få jobb för mig. Ringde Kicks i Solna med i morse för att "chata" lite. Men känns som att det är bra chat för hon låter väldigt intresserad av mig. Och har ni tillfälle att gå till Kicks i Solna så gör det för en finare Kicks har jag aldrig sett.

Idag annars ska jag städa lite, ner på stan göra ärenden till pappa, träffa kusin Christin för en fika och sen ta ett tåg mot Stockholm för att kolla lgh. Går år mycket pengar med allt åkande fram och tillbaka men vi får hoppas att det går bra den här gången.

Ha en bra tisdag nu♥

Multitasking!!

Var det någon mer än jag som var trött igår?? Jag var allafall död och tyckte dagen tog slut jätte fort. Kom hem ganska sent från Rockland med men brukar inte vara så trött så skyller på att vi ställde om klockan :).

Var upp vid 5 för att få upp Fred för första dagen på jobbet imorse, gick och la mig en stund efter det. Men nu är jag uppe och äter frukost, bloggar, lyssnar på morgon radion och sitter i telefonkö till arbetsförmedlingen. Snart kommer Linn och hämtar mig med för idag ska vi ta en tripp till Leksand och hälsa på en skola Linn ska söka till hösten.

Kul med en liten bilfärd en solig dag som denna :).
Ikväll får ni inte missa premiären på "Trinny & Suzanna stylar Sverige" på tv4+ klockan 21.00 tror jag att det börjar.




My rock en roll life....NOT!!!

Yes igår var det intervju i Stockholm som gällde då. Gick hur bra som helst eller kanske beror på hur man ser det. Killen som var rekryterare var ett riktigt proffs så det var en väldigt nyttig intervju. Och jag måste vara väldigt lätt att läsa av för han kunde bara titta och lyssna på mig för att berätta hur jag var som person och vad jag gillade och allt stämmde verkligen.

Men han gillade mig som person det syntes väldigt bra, han skratta och tyckte att jag påminde om hans sambo. Och det borde ju vara ett plus. Han sa det, ja om du inte får jobbet här ska jag tipsa min tjej om dig :). Men även om det gick jätte bra så kommer jag tacka nej till jobbet allafall. Företaget är ute efter en person som vill göra karriär i deras företag och när han ställde frågan -vad är ditt mål med livet?? Ehhh ja......skulle jag då vara ärlig och säga att jag ska till hösten börja på svenska frisörskolan så skulle han bara skratta åt mig. Så det sa jag så klart inte men nej jag kan inte lura dom bara för att få ett jobb och sen svika dom när dom är ute efter någon som har den rätta viljan och säljdrivet för jobbet. Men återigen så var det en jätte bra erfarenhet av intervju och ett trevligt möte.

Efter mötet strosade jag tillbaka genom Odenplan ner till t-banan. Och JAG VILL BO DÄR!!!! Så om det är någon som känner nån som känner nån med lägenhet där så säg till :).

Fredagskvällen spenderades på Rockland i sann Rock n Roll anda eller?? Ett Heby band hade release fest igår med 100 Heby bor inbjudna. Men det var en kul kväll. Jag var så trött så det var nog första gången jag åkte hem före dom sista gästerna ens hade åkt vid 02.15. Idag är det konsert igen så snart dags att dra dit.

Ha en toppen lördag ♥

God Morgon!!

Solen skiner idag och det är fredag, kosfredag. Men det hinns inte med mycket mys idag. Idag ska jag klockan ett iväg en snabbis till Stockholm (igen) för att klockan tre gå på en arbetsintervju. Ett företag jag hade sökt ett jobb på ringde igår när vi satt på väg till Märsta och var intresserade av att veta mer om mig. Så vi får se, hoppas att det är så bra som det verkar :). Får berätta mer imorgon om hur det gick.

Ska ringa arbetsförmedlingen nu med på morgonen och se till så att man får ersättning för resan dit och hem. Kostar ju skjortan annars när man inte har någon inkomst så det ska dom fasiken se till att ställa upp på tycker jag.

Ni undrar säkrt hur det gick för Fred och mig igår med. För Fred gick det bra, företaget ville jätte gärna ha dom så vi får se vad som händer nu framöver. Du skulle höra av sig för med info inom kort. Jag var ju in till Solna köpcentrum för att besäka Kicks och lämna cv dit. Men måste säga det att snyggare Kicka har jag aldrig sett, det är ju tänkt att alla butiker ska se likadana ut men den här hade en hel annan inredning. Det var så mysig och välkommnande och lite mystiskt mörkt på nåt sätt så man ville bara gå omkring länge och pilla på alla grejer. Så den butiken kan jag absolut tänka mig jobba på. Men vi får se, nu har jag allafall varit dit.

Nu blir det dusch. Önska mig lycka till idag, Ha en mysig fredag ♥

Det är ju torsdag idag!!

Kom vi på så det är ju idag vi ska åka in till Storstan. Jag ska inte följa med Fred som moraliskt stöd nej,nej jag ska in å träffa lite folk inne på Kicks i Solna för eventuellt framtida jobb där. Vi får hålla tummarna :D.

Idag ska jag pyssla med en affisch till en Loppis jag arrangerar på Rockland med. Så är ni i korkarna här omkring den 16-17 april så får ni inte missa att besöka "Vårens Coolaste Loppis" vid gruvan. Jag lovar att alla kan fynda. Kommer vara allt från vintagekläder, skor, smycken, småkrafs, dukar och allt annat du kan tänka dig. Eller kom förbi och ta en fika som du också kan köpa där. Det är också tänkt att jag ska ha premiär för min lilla armbandskollektion då med. Så imorgon måste jag sätta mig ner för att pyssla lite om jag ska hinna bli färdig tills dess.

Ha en riktigt bra torsdag nu!! ♥

Har ni förresten sett filmen "Love and other drugs"?
Den var mycket bättre än vad jag trodde. En vacker film som handlar om kärlek och att leva med en kronisk sjukdom. Se den!!!


Med lite smink!!

Med lite smink kan man göra mycket. Kolla in den här bilden som jag hitta ute på nätet. Det är svårt att tro att det är samma tjej.


Alltså finns det sötare??

Djur är väll nåt av det bästa som finns. Så oskyldiga och söta så man bara vill gosa in sig i deras päls å bara mysa.











Visst är dom söta :).

Onsdags pyssel!!

Jaha kära läsare, idag har jag pysslat med allt möjligt. Det är skönt när man går upp tidigt då hinner man ju med så mycket mer :).

Jag har hunnit tvätta, dammsuga, promenera, laga mat, hjälpa Fred skriva CV, balansera på min pilatesboll samtidigt som jag läste smaskiga recept i en kokbok och lite annat. Så det är vad jag pysslar med på min "semester". Jag ska börja kalla den här utanjobb tiden för just "semester". Jag misstänker att när väl sommaren kommer så kommer både jag och Fred jobba så mycket så då blir det ju ingen. Bara att passa på att njuta och pyssla nu då :).

Lägenhetssökandet fortsätter runt omkring i Stockholm, men inget har nappat än så länge. Vi ska sätta ut en annons i DN med så kanske nån nappar.

Var tänkt att vi skulle åka till Stockholm idag och gå på ordvits-SM på BioRio, ja ni hör ju hur det låter haha. Kan vara skitkul eller så är det så invecklat att man inte fattar något. Men vi hoppar det den här gången. Blir Stockholm på torsdag istället. Fred ska på intervju så då passar jag på att gå å prata med lite butiker runt om där.

Vi ses imorgon ♥


Bjuder på en bild från Las Vegas där jag posar framför Sigfried & Roy statyn.

Solen skiner, tjollahopp....

....va jag är glad, elle?? Vakna på fel sida idag så jag tycker synd om Fred för han har det nog inte så lätt idag. Jag som brukar vara så glad jämt men idag vet jag inte vad det är. Visserligen så kan väll det vara så att jag börjar få myror i brallorna, men som Fred säger att vi har ju bara varit hemma i 2 veckor. Allt kan ju inte ske på en gång.
Och på latsidan ligger vi verkligen inte på så nu ska jag bli glada Kim igen :D. Har nyss tagit en välbehövlig promenad med hundarna och då mötte jag en granntant med sin hund. En jätte gullig tant som alltid är lika söt jag träffar henne (typ en gång om året). Men hon sa det att det är bra att man rör på sig, hon supporta mig till 100%.
Idag på schemat står allafall inte så mycket dator. Blev så mycket igår, idag ska jag jobba med lite Rockland grejer och sen STÄDA. Jag blir förföljd av dammråttor så jag nästan blir mörkrädd.
Måste ju berätta en rolig sak med. Idag, just denna dag kommer jag få en garanterad plats på en utbildning som jag har funderat på att gå i många,många år. Jag har kollat runt länge, googlat, pratat med tidigare elever så jag har gjort riktigt bra för undersökningar innan jag bestämde mig. Och jag har aldrig varit så säker i hela mitt liv och det känns otroligt skönt. Till hösten ska jag börja på en privat Frisör skola i Stockholm. Och som sagt den här skolan har jag haft kontakt med ända sen förra hösten så det är inget jag bara hoppar på. Sen i mars efter USA var jag dit på intervju samt gjorde olika testet och prov vilket gick hur galant som helst. Så nu jäklar!!!!
Ska berätta vad det stod i horoskopet med den dagen jag satt på tåget på väg mot skolan innan intervjun. I Uppsala tidning på dagens horoskop stod det så här:

Jungfrun 9/3-2011
Kanske borde du satsa lite mer proffsigt istället för att bara peta på ytan.
Det är många som har samma intresse och det finns en framtid.

Det är exakt det jag har gjort i alla år, petat på ytan. Det har alltid funnits i mina tankar om att vilja bli frisör men jag har mer lyssnat på andra än på mig själv så när jag läste det här så kändes det ännu mera rätt. Då vet ni vem ni ska ringa i höst när ni vill bli uppiffade ;)
Nu ska min arbetsdag sätta fart. Ha en toppen dag nu å njut av Solen

Nej nu får du skärpa dig KIM...

Man kan ju inte ha en blogg och sen inte skriva så nu sätter jag stopp på detta 2 veckors latande och tar mig i kragen. :) Bra va? Vet att några har saknat min blogg så tack för det måste jag ju säga ändå. Utan er så skulle jag ju inte blogga. STORT LEENDE :D.

Var gör jag då? Längtar efter sol, söker massvis med jobb, är hemma fru åt mamma hehe, går upp tidigt och njuter av långa frukostar och tar promenader med mina helt underbara shape-up skor som jag köpte i USA. Man kan ta en 20 minuters promenad och ändå får träningsvärk i stjärten. Hur bra är inte det så jag kallar mig gärna inte arbetslös utan livsnjutare.

Hehe då känner jag mig inte så depp, men nu jäklar ska det bli ordning i tillvaron här. Massor har hänt sen vi kom hem från USA (vilket vi längtar otroligt mycket tillbaka till). Vi har gått och blivit med bil jag och Fred, en jätte skruttig mazda men den rullar. Sen har vi kollat på några lägenheter i Stockholm med för det är ju dit vi ska styra våran kosa. Och det är absolut inte omöjligt men man får inte vara så kräsen och inte förvänta sig en topp lägenhet mitt inne i stan direkt, men vi kollar runt och letar för fullt så det ska nog ske snart.
Pappa sa faktiskt senast i förra veckan att vi var ju inte ivägen hemma så bättre att vänta på något bra ställe än bara flytta till första bästa i ghettot. Snällt tycker jag så nu bor vi kvar tills vi fyller 30 haha.

Kan skriva 3 A4 sidor om allt som har hänt sen mitt senaste blogg inlägg men det här får räcka för idag så jag hoppas att ni kära läsare inte har försvunnit för nu är jag tillbaka :).

Ha en toppen dag och gör som jag ska göra snart ta en 30 min promenad om du hinner. Du blir både gladare och piggare :).

CIAO!!!!!




Jag posar med mina läckra assköna Shape-up skor innan vi ska ta en tur längs Venice Beach.
Visst är dom snygga??

Tillbaka till verkligheten!!!!

Och det är just nu bläää. Fast det beror på att min telefon inte fungerar, det fortfarande är snö på backen, mitt bröst gör förbaskat ont för all min jobbiga hosta jag har haft, jetlag som jag aldrig brukar drabbas av vilket gör att jag sover jätte konstiga tider och för att vi igår ville vara lite nyttiga och baka vårt eget grova bröd men gick inge bra alls. Satt uppe till ett för att det skulle vara färdigt men var som en ren degklump i formen :(.

Men,men allt löser sig eller hur :). Bröstet blir nog bra snart, ringde läkare imorse och dom trodde troligen att det var en bristning i revbenen bara efter hostan och snart ska jag ringa mobil kundservice igen så ska min telefon nog fungera igen. Och snön försvinner ju snart ändå (ska ju ändå bli plus här i veckan såg jag). Jetlagen ska nog bli bra igen, vakna 6 imorse och kunde inte sova så ikväll ska jag nog kunna somna tidigare.

Hur känns det att vara hemma då?
Helt ärligt så är det ju ganska mycket jätte tråkigt. Om man bortser från att man får träffa alla nära å kära igen. Men värmen,klimatet,människorna over there saknar man ju hela tiden. Att det ska vara så jäklans långt borta, 13 timmar är inget man pendlar emellan. Flygresan hem gick skit bra förresten, jag är inte lika rädd längre för att flyga. Tror att det beror på att jag inte längre är rädd för att dö. Låter hemskt men det är ju bra ändå :).

Men idag är det måndag så skönt att starta dagen tidigt. Fred och jag kollar runt på en skitbillig bil som vi tyckte vore bra att införskaffa och just i skrivande stund håller vi på med en annons på blocket om lgh i Stockholm.
Det ska nog bli bra det här ska ni se bara vi får allt tillrätta. Vi har ju trots allt bara varit hemma i två dagar och allt kan ju inte ske på en kvart.

Nu blir det tio kaffe :). Hörs snart igen.


Efter en härlig dag på beachen...

Så avslutade vi dagen idag med att bada lite jacuzzi (ingen aning om hur det stavas,men ni fattar nog). Och det var helt underbart att ligga där och bubbla med en klartblå himmel, titta upp på alla flygplan som lyfter ifrån LAX flygplats hela tiden. Och då inser man ju snart att man snart ska tillbaka till verkligeheten igen. Och mycket ska fixas när man kommer hem, boende, jobb å en massa små saker där i mellan. Men kan vara ganska skönt med att ha lite att göra med :).

Idag annars var vi ut tidigt till Venice för att Fred skulle skata runt lite. Strålande väder idag med sol så en perfekt dag för mig då att passa på att strosa lite bland butiker och kolla in allt roligt folk som går längs stranden där. Åt min första breadpudding idag med. Vet inte om det smakar som den svenska brödpuddingen för det har jag heller aldrig provat men den jag testade idag med chokladsmak var faktiskt ganska god. Plus att fiket som vi var på nere vid Venice serverade kanske resans godaste kaffe hittills. USA är ganska kända annars att ha riktigt blaskigt kaffe.

Har inte skrivit så mycket om shopping och sånt heller, men det kan jag lova er att är det nåt vi har gjort så är det att shoppa. Men bara bra saker så klart ;). Och allt vi har köpt har ju varit väldigt billigt tack vara att dollarn är så låg. Så för mig har det mest blivit smink och annat härligt till kropp och hår som annars i Sverige kostar det dubbla. Men ví har unnat oss att både shoppa och äta gott, vi har ju levt relativt billigt dom senaste månaderna i Oslo just för att göra den här resan med :). Jag får lägga upp lite smakprov på allt jag har shoppat under resan när jag är hemma igen.

Så även idag har det shoppat en del, men idag har det mest blivit presentet. Folk hemma har fyllt år och sen är det alltid kul att komma hem med något, ja vet visst är jag snäll ;).

Sorry för ett långt inlägg, vet att det kan vara drygt att läsa så här långt men hoppas ni orkar igenom det. Nu ska vi snart somna här. Ska ligga å fundera ut vad jag absolut måste äta innan jag åker hem, pannkakor på IHOP eller ska man ta nåt annat klassiskt. Cheesecake på cheesecake factory kanske eller en riktigt god amerikansk äppekpaj jaja vi får se vad det blir. Ska bli gott med husmanskost snart allafall kan jag lova.

See you.....♥

Hmm vad hände där egentligen?

Usch på mig vad jag har varit dålig på att uppdatera mig om vad som har hänt och händer här. Det som jag lovade att jag skulle vara. Men så går det när man har så roligt och gör så himlans mycket från tidig morgon till sena kvällar. Så tro inte att vi ligger på latsidan inte, nejnej då. Här är vi uppe med tuppen gör oss iordning och åker iväg på spännande saker.

Så det har resulterat i att vi har varit helt slut när vi har kommit tillbaka till hotellet. Jag drog på mig den värsta hostsjukan jag någonsin har haft med dessutom så pga den så har jag inte fått så mycket sömn på nätterna (varför ska man alltid hosta som värst när man ska sova??). Och när jag då har hostat som en galning vad händer då?? jo då blir man så öm i bröstet att jag ett tag där trodde att jag hade hostat sönder ett revben. Men det är lite bättre nu så det var nog bara att man har överansträngt musklerna.

Men tipptopp har vi det allafall. Igår tog vi bilen till Santa Barbera, helt underbart. Idag har vi haft en hel dag på Universal film studios. Skitkul har vi haft med många roliga attraktioner och att även Fred får in mig i "the house of horrors" och jag som HATAR sånt. Jag kan inte säga att jag såg mycket, håll hårt i Freds arm och blunda hela vägen men jag gick den allafall :).

Ja nu är det kväll här för oss så snart hoppa i säng. Imorgon en ny dag som vi ska uttnytja till max för snart bär det ju av hem :(.

Idag har vi bara tagit kort med min kamera och med den är det inga problem att ladda upp bilder med så här har ni lite smakprov på hur vi hade det idag :).

Hoppas ni får en underbar tisdag idag, vår måndag tar snart slut. KRAM ♥


Entrén till Universal Studios!!!


Bläää för spökhus....


Här står jag med några skådisar från Terminator showen på Universal.


Kvällen avslutade vi med att äta på en jätte mysigt westen hak. Jag som ni ser beställde en gigantisk tallrik med american pancakes med massa frukt. Orkadde bara med halva så resten tog jag som doggiebag som blir frukost imorgon bitti :).

Mer bilder finns på facebook, nu ska vi sova.........


RSS 2.0