Vi å kartongerna!!!

Ja nu är allt snart nerpackat och sista natten i Oslo är nära. Just nu vill jag bara komma hem för att packa upp allt igen, jag gillar inte att bo en kartong eller att ha mina saker utspridda.

Igår jobbade jag min sista dag på jobbet och det var med sorgsna steg jag lämnade Storo köpcenter. Det är alltid jobbigt att säga hej då och igår var det inget undantag när jag skulle vinka Fannie och Ronja hej då. Men i dagens läge så blir det ju inte ett riktigt HEJ DÅ, finns ju så många sätt man kan hålla kontakten idag på så "Vi ses" är ett mycket bättre ord :).

På kvällen sen gick vi till en restaurang som jag inte fattar hur vi kan ha missat, People´s och åt världens godaste hamburgare. Den var så sjukt god och gjorde att man blev så mätt så jag vet inte vad. Satt med ont i magen resten av kvällen ;) men det var det värt. Blir garanterat ett besök där när man kommer och hälsar på.

Nu längtar jag efter att få komma hem......


Finfina armband!!!

Vem skulle inte vilja ha ett sånt här runt handleden???

Gillar du dom kan du fynda dom här på MQ just nu finns i rosa och svart och är ju helt bedårande entligt mig :).

Kostar 129:- och hittas här.


Har hittat en riktigt bra modeblogg som jag tänkte tipsa om. Snygga outfits, fina bilder, bra tips. Helt klart en sida jag kommer att hålla koll på :). Sidan hittar ni här.

Fredag är ingen vanlig dag.....

Det är min lillasysters födelsedag idag!!!! Hela 19 år blir hon, oh my ggggooooddd jag börjar bli OLD.....men ack så visare och snyggare ;) så du vet Amanda vad du har att vänta dig.

Upp imorse var jag och bakade en apelsin/choklade sockerkaka till mina fina på jobbet och dels till Amanda med just för att jag inte kan vara med å dela på allt gott som kommer bjudas på hemma. Bakade ju i min fina nya sockerros form så ska ta ett kort så får ni se hur den blev.
Jobbar till 20.00 idag sen blir det PARTY!!!!!


Grattis kram å PUSS till dig MANDIS!!!!!

Dags att komma tillbaka till verkligheten!!

Börjar jobba sent idag så idag har vi passat på att plocka, städa, kasta och packa med våra saker. Skönt att få det mesta gjort. Imorgon jobbar jag hela dagen sen direkt efter jobbet blir det hem för att en sista party natt i Oslo. Upp lördag för sista jobbdagen :( och sen på kvällen kommer Fred pappa för att hjälpa oss att ta hem alla grejer. Vi ahr inte alls mycket grejer här men på nåt sätt så blir det hur mycket smålådor, kassar och skit som helst man samlar på sig. Igårkväll hade vi en jätte mysig kväll jag och Fred, mätta å belåtna blev vi på god mat och efterrätt :).


Mmmm så god sallad med allt möjlig gottis på. Har blivit en sucker för bluecheese så lite extra sånt på den här och den blev supergod. Har även varit lite för generös på brun utan solen här. Jag tyckte att min sjukbleka hy inte passade mig för kvällens middag men blev lite för mycket istället hehe.


Freds hamburgare fick ganska gott betyg inte den bästa han hade ätit men funka.


Mätta å belåtna är vi ju så klart sugna på lite efterrätt.....


.....och det fick bli en Strawberry Milkshake som var riktigt läskande och god :).


När ett blir två!!!

Tänk vad vi är beroende av kärlek. Men kärlek kan man få och ge till många, en förälder, en kompis, en hund, ett barn, sin kjäresta och den man har valt att dela sitt liv med.

Det är en utmaning i livet att kunna finna en annan människa som man vill älska och dela sitt liv med. Det ska vara en person som man kan skratta med, prata med, dela sina funderingar och tankar med, nån som alltid finns där för en i med och motgångar och någon som du kan trösta dig emot när det känns tungt i livet. Beroende på vad man är med om i livet så förändras och utvecklas man alltid som person och ibland går det bara inte som man har tänkt sig. Jag är glad och lycklig över att vara kär i en person som jag ser mig själv åldras med och någon som jag ser fram emot att få dela många underbara minnen och stunder med. Man ska ta vara på dagarna och krydda dom med det där lilla extra.

Idag är det Fred´s och min ett års dag, egentligen har vi ingen dag som det blev VI men jag bestämde att den 26:e får det bli och så blev det hehe (Fred får bestämma lite han med). Så trots rinnande och sårig näsa så ska vi ikväll ut och äta. Var en månad sen jag bokade bordet så lite förkylning ska inte få komma ivägen. Men jag känner mig mycket bättre så jobb imorrn blir det allafall. Vill vara med mina kära arbetskamrater så mycket som möjligt. Hoppas bara att mina rödprickiga armar snart blir normala igen så nån kund inte tror att jag smittar med någon obotlig sjukdom.

Nu ska jag pussa lite extra på Fred, ha en fin onsdagkväll och var rädd om alla era nära och kära som finns runt omkring er ♥


Still not good!!!!

Och vila är inte min starka sida men nu finns det inget jag kan göra om jag inte vill bli frisk. Idag var jag ledig från jobbet så det passar ju perfekt att vila upp sig lite men bestämde mig idag att jag blir hemma imorgon med. Så dålig som jag var efter 5 timmar på jobb igår så är det nog lika bra att jag är hemma. Nu har jag fått mystiska röda små utslag med på armarna som jag verkligen hoppas ska försvinna illa kvickt. Jag har nog svettas för mycket :). Inget går som planerat för mig den här veckan :( men,men det får gå ändå, hellre sjuk nu än om tre veckor då vi ska åka.

Fick mitt skattekort idag allafall så nu slipper jag oroa mig för det. Nu ska jag lägga mig och vila och läsa en sprillans ny Cosmopolitan Fred kom hem med för en stund sedan, visserligen på norska men det gör inget. Kan jag försvinna i mina egna tankar ett tag. Nu ska jag bli frisk..........

Ha en fabulous tisdag nu ♥


Jag är på jakt efter dom perfekta tajta jeansen och kan det bli billigare eller bättre än dom här som H&M har för 99 kronor.




Sista rycket nu!!!

Hej hej allihopa!! Blev inget blogginlägg igår, fick bara inte tiden att räcka till och min kropp orkade inte med det helt enkelt. I lördags gick jag hem runt halv 2 från jobbet för jag kände mig dålig, resten av den dagen låg jag i feber. Inte kul alls, fick ju ställa in vår tacomiddag  som var inplanerad :(. Kände mig hyfsat bra allafall på söndagen när det var dags att träffa kicksgänget för lite semelmys. Men allt gick väldigt sakta under söndagen då jag gjorde min egna mandelmassa och vispa grädde utan elvisp. Men resultatet blev faktiskt riktigt bra, smakade som svensk semla ska göra. Och är det någon som vill veta hur man gör sin egna mandelmassa så är det superenkelt. Man hackar bara en gäng mandlar, blandar med socker. Man ska egentligen ha en mixer så smeten blir varm men jag hade i lite,lite varm mjölk så sockersmaken försvann. Blev riktigt bra.

Idag måndag mår jag som en påse överkörda chips. Har klarat mig utan en täppt näsa fram tills nu så huvudet känns tungt och allmänt hängig men med några värktabletter och mycket vatten så ska dagen nog gå bra för jag ska jobba mellan 12 och 18 idag. Sista veckan i Oslo så jag har inte tid att vara sjuk så får köra lite positivt tänkande och mycket vila.



Mina fina semlor!!!! :)



Och mina underbara jobbarkompisar som gav mig dom här söta grejerna igår :). Kan säga att många sockerkakor kommer att göras i denna söta rosform. Tack så jätte mycket Ronja,Fannie,Therese,Nina. Kommer sakna er en massa.

Lördag och ont i halsen!!

Det är ingen bra kombination. Jag tror att det beror på att både söta Fannie och Fred gav mig en massage igår som gjorde att alla basilusker rörde runt på sig lite så idag vakna jag med både ont i halsen och öron. Men NO PROBLEMO....här ska inte bli sjuk inte. Jag har laddat med halstabletter och tepåsar så jag kan dricka lite varmt på jobbet så ska det nog gå finfint :).

Igår gick jag till ICA för att köpa mig mandelmassa till semlorna jag ska göra imorgon. Men det existerar inte i det här landet så det får bli till att göra egen. Jag vet inga konster som helst att göra egen men då jag varken har mixer eller andra verktyg som ex en vanlig visp så räcker det gott å väl att vispa grädden för hand. Men jag har ju en hemmafru nu ju så Fred ska få vispa lite han med. Han kan visst vispa lika hårt och bra med båda händerna så varför ska jag då trötta ut min ena hand??? ;) hehe. Jag har satt Fred stackarn på att röja här idag med, jag är en ju en hårt arbetande kvinna, en mean one ;). Nej då så är det absolut inte, helt säkert. Fred vill jätte gärna halta omkring för att få lite ordning.

Nu blir det dricka upp kaffet och sen dra sig mot jobbet. Ha toppen en dag nu ♥

Vilken awesome dag jag har!!!

Vilken helt underbar fredag det har varit hittintills. Jag sitter på jobbet och äter en sjukt god matlåda och har haft sådana otroligt bra och gulliga kunder så mitt humör är på topp!!!!.  Kan ju inte bli bättre fredag än så här. Skulle väll vara om jag hittade en trisslott med 25000 i 25 år då nu när jag ska gå till ICA å handla. Det ni skulle vara en helt magisk dag ;).

Just nu gillar jag Maria Montazamis väskor och tassels som hon visar upp på FORMEX mässan i Stockholm. Jag ska nog allt bestämt köpa mig en tassel i L.A. Kolla in amelias hemsida så kan ni läsa lite mer.


Separations ångest!!!

Det har jag alltid haft ända sedan jag har varit liten och är säkerligen inte ensam om det. Jag skulle omöjligt kunna gå utan att säga hej då till helst alla som befinner sig nära mig just då. Och säger inte folk hej då innan dom lämnar mig så blir jag lite besviken. Ja menar tänk om nåt skulle hända å så har man inte sagt hej då??? Vilken skandal!!!

Även om jag ligger i sängen halvdöd och Fred ska dra till jobbet så blir dagen inte lika bra om han inte ger mig en puss i pannan och säger hej då innan han går. Hela dagen blir skev på nåt sett. Likadant när mamma skulle lämna mig på Villavreta fritids, vet inte hur länge jag stog i fönstret och hon fick stå å vinka tills handen domna bort på henne stackarn. Trodde jag kanske att mamma skulle glömma bort mig å lämnna mig där på fritids, därför jag absolut ville vara säker på att ge henne ett ordentligt hej då liksom??? Men klart man ska säga hej då så nu när jag lämnar Oslo om ca en vecka kommer det blir ett jäklans hej dåande :). Helst vill jag att alla ska stå å vinka av mig på tågperongen med en tår i ögat ;) hehe nej då kanske inte så dramatiskt behöver man vara.

Idag börjar jag sent så nu ska jag å invalido (Fred) gå å handla lite för imorgon dagens taco middag, och söndagens semel date med jobbet :) Wiiiieeee time to go home to SWEDEN soooooonnnn.

Ha en koslig FREDAG nu!!♥


Med en bruten TÅ!!!

Som dessutom är gipsad kom Fred hem med igår från läkaren. Sjukskriven från jobbet resten av tiden vi har kvar här i Oslo :). Stackarn tycker jag, inge jobb och inge skate blir det för han. Han får vara hemmafrun nu då när jag jobbar mina last days på jobbet.

Men det hindrade oss inte från att gå på vår planerade konsert igårkväll. En av fördelarna av att bo i stan är ju att det är nära till väldigt mycket så Fred behövde bara halta en väldigt kort bit. Gårdagens headline var ett norskt hardcore band som heter Kvelertak. Plus 3 förband, för att citera min underbara haltande sambo så var det helt magisk. Var alldeles för länge sen jag var på konsert och Rockefeller som dom spelade på var helt klart en riktigt bra konsertlokal :-D.

Time to get ready for work........♥




Inspiration!!

Jag kan säga att här i Oslo har det inte blivit mycket tv tittande men när vi flytta till den lägenheten som vi bor i nu och fick kanalen TLC så har jag börjat kolla på "What not to wear". Älskar sådana program och ger mig hur mycket inspiritaion som helst. Alla bär på en skönhet men många har svårt att bara visa dom på rätt sätt och det är dom här proffs på att ta fram. Dom tvingar ingen att banta eller lägga sig under kniven utan visar ditt vackra jag som du redan har. Och hur du klär dig efter din kropp :). ME LIKE!!!

Riktigt duktiga och dom lyckas alltid med ett super jobb genom bara några små ändringar.



Trinny & Susannah känner ni säkert igen från Engelsk TV. Lika duktiga dom att ta fram det vackra hos varje människa oavsett storlek :).

Dagens bild!!

Sister Amanda tycker att jag har alldeles för lite mode på min blogg och det är ju inte bra så det ska det bli ändring på NU.

Här ser ni mina nyinköpta skor från förra veckan så lite sen shoppinguppdatering ;).




Dom kommer från Skopunkten. Jag älskar kilklackar, dom är sköna, man kan gå i dom utan att stöppla fram (en av mina svageheter är att gå i höga klackar nämligen) och dom är sjukt snygga. Dom här kommer visst nu snart också komma i alla möjliga färger fick jag veta då jag köpte dom. Så några fler skor av denna sort i lite olika färger kommer säkert inköpas och jag är redo att möte våren med asläckra pjucks på fötterna :). Jag som har lovat mig själv att inte shoppa nåt alls innan Los Angeles. Men jag behövde VERKLIGEN ett par till skor ;). NOT!!!!

Nu ska jag skynda mig att bli färdig till jobbet. Fred stackarn är på väg till Legevakten här, vilket då är läkare in swedish. Han var å skata igår men gjorde illa tårna så han knappt kan gå (jag skulle ha velat sett den slamen in i vägen tihihi). Men vi hoppas på det bästa, I LÖVE YOU med eller utan blåa tår :).

Ha en toppen Onsdag nu!!! ♥

Yes tisdag avklarad!!

Imorse var jag uppe runt halv 8, duscha, sminka mig, drack kaffe, tog en smörgås, lyssnade på p3 morgonpasset, prata lite med Awesome Åsa, lockade håret, tog spårvagnen till jobbet, ät skitgod lunch med fisk, remoladsås, hemmagjord potatismos och rivna morötter samtidigt som jag var effektiv och skrev ett mail till sötaMaria, gjorde ett bra jobb på jobbet som alltid ;), tog spårvagnen hem runt 19.10, svängde in på matbutiken Rimi som ligger på vägen hem å köpte bakplåtspapper,avocado och en selleri, gick hem satte igång ugnen, skala massa rotfrukter, slängde in lite kyckling, pepprade en massa, slängde in en ny form med bara en massa goda rotsaker i, och nu väntar jag på min Stockholms date med minmysMia ska komma ut på msn :) och att Fred ska komma hem från sin Skatesession med hans dudes så han kan få smaka min delikata sena middag jag har kokat ihop.

Tyckte att min tisdag var ganska lugn men jag har ju hunnit med ganska mycket idag :).


Glada Måndag!!

Igår sov vi läääänge och det resulterade vi att vi inte kunde somna alls igår kväll så idag är man väldigt seg. Usch jag gillar inte att sova för länge, det blir bara sämre för mig senare då. Och det är jag mycket medveten om. Likadant sova middag är inget för mig jag blir bara tröttare. Men sov ut lite imorse istället så ikväll hoppas jag att man får in rytmen igen.

Igår tog jag och Fred t-banan upp till Holmenkollen. Det var disigt när vi åkte men jag kan säga det att när vi väl var framme så kan man snacka om att det var disigt. Så utsikten? Hm ja den såg man ingenting av hehe men det var som att komma till tomtens vinterland där uppe. Var så sjukt mycket snö överallt. I skogen fick man både se upp för galna skidåkare och farandes kälkar som svichade förbi en både framför och bakom en. Vi gick och strosade lite tills vi tyckte det var dags att ta en fika inne på en jätte stor och mysig stuga uppe på kollen.

När vi skulle ta oss hem hade det hunnit bli både mörkt och ännu mer disigare. Inga skyltar till t-banan fanns det heller så det blev en liten runda innan vi hitta tillbaka hehe. Helmysig dag trots att man inte såg något så nu kan jag boka av holmenkollen på listan ;).


Hur mycket snö som helst!!!


Här fick man hålla koll både framför och bakom en för alla galna kälkåkare. Men en bild lyckades vi få till allafall :).


bullen ser ut att vara lika stor som halva mig, men gott var det med lite kaffe efter att ha pulsat i massa snödrivor.


Inne i timmerstugan där vi fika ♥

Lördag igen då!!

Var inte länge sen det var lördag tyckte jag, så nu åter dags igen då. Och dagen består som vanligt av jobb. Idag stänger jag så därför börjar jag inte för ens klockan 2, men å andra sidan så är det sista lördagen jag stänger på jobbet innan jag slutar så jag ska nog överleva ;).

Fredagskvällen blev hur lugn som helst, köpte lite grädde på vägen hem och gjorde en Irish Coffee till oss så och lite fruktsallad. Idag blir det lika lugnt, vi har haft folk hos oss dom senaste helgerna så ska bli skönt att bara ta på sig myskläderna och inte göra ett skit. Ska ladda för imorrn då vi ska ta en sväng till holmenkollen. Tyckte att det var något som jag måste besöka innan vi åker hem.

Borsta tänderna sen är jag redo för att starta den här dagen, puss o kos!!!!


Så här glad är jag idag att få jobba en lördag med dom bästa på jobbet som jag kommer sakna när jag har flyttat.


Itemsbyjohanna!!

Igår när jag pratade med syster Amanda så tipsade hon mig om den här sidan på nätet som hade sjukt mycket snygga smycken. Det fanns väldigt många som jag gillade men kanske dom här örhängena blev en favorit direkt som säkerligen kommer att klickas hem snart :).

Eller vad säger ni??


Kostar 175 kronor och det är fraktfritt över hela Sverige. Tummen upp!!!!

Kolla in fler av deras coola å snygga smycken på deras sida här




Dgens inlägg!!!

Ätit en jätte god frukost i lugn och ro innan dagen ska sätta fart. Börjar jobba klockan 12 och slutar 20 ikväll sen är det helg :).

Har ju skrivit lite tidigare om att jag drömmer så mycket hela tiden. Inatt till exempel drömde jag om att jag hoppa in i en hiss och skulle åka till våning två men hur jag än gjorde så kom jag aldrig fram till våning två. Tröttnade och skulle ta trapporna men inte ens dom fick upp mig till våning två. Natten före det så drömde jag om att jag tappade min tänder :/. Gogglade lite imorse om vad det kan betyda och slutsatsen jag fick av att läsa lite är: jag funderar mycket på alla förändringar som sker just nu med flytt,resa,jobb å allt. Och även att det kunde vara att man har lite olika projekt eller ett arbete som man vill hålla på med men som står lite still och kommer ingen vart.

Stämmer ju ganska bra det där plus att det undermedvetna blandas med allt som man ser eller hör under dagen så det blir till en jätte konstig blandning. Jag tycker själv inte att jag oroar mig för saker i onödan utan jag kör ofta på " äsch det löser sig" stilen vilket det i 95% av fallen verkligen gör men jag oroar mig nog undermedvetet som kommer fram i mina drömmar. Skärpning Kimpan, Hang loose liksom!!!! :D

Vi bokade precis tåg hem till Sala den 31 januari. Sååå skönt att slippa en trång buss. Så alla som vill stå på perongen på Sala station måndagen 31 januari och möta oss hehe så kommer vi hem klockan 14.52 ;).

Ha en bra fredag ♥

Mammas dag!!

Idag fyller min mamma år!! Tänk om hon inte hade träffat min pappa för 28 år sedan då hade jag ju aldrig haft världens bästa föräldrar idag ;).

Jag har alltid velat skicka blombud så vad passade bättre än nu när man inte kan vara där för att fira. Mamma ringde nyss å berätta att hon hade blivit så glad och rörd på jobbet idag när Interflora hade kommit med en bukett :). Och jag blev lika glad jag när jag hörde hur glad hon var, tänk va kul och lätt det är egentligen att göra en annan människa glad och vilken härlig känsla det ger en själv.

Hoppas du får en toppen födelsedag idag ♥




Här är jag och mamma, första bilden från 2009 på mitt 25 årskalas, andra bilden tagen
på Time Square 2009 när mamma å pappa hälsade på mig i NY :).


Mina tankar....

Sitter på jobbet och har för tillfället lunch. Äter min och Freds superköttfärsås med champinjoner, bönor och till det penispasta. Yes ni läset rätt, Fred fick penispasta av Linn och John i julklapp så dom sitter jag å äter nu. Skitgoda dessutom :D.

Jag tänker på.....
Mammas födelsedag som är imorgon. Ska nog fira mamma med tårta hemma så får jag skicka en bild till henne å visa hur god hennes tårta va hehe:).

Beach kropp 2011. Jag är väldigt duktig på att dagligen göra mina magövningar och lite annat. Har minskat 1,5 cm i midjan men ska minska ytterligare 2 till sommaren. Vill abosolut inte gå ner i vikt vill bara bli lite fastare. Pepp,pepp på mig själv så fixar jag det.

Längtar till eget boende med Fred. Vill pynta sovrum, sätta upp gardiner, shoppa på IKEA. Snart så!!! :D

Skulle jag bli en bra frisör?? Kommer jag att tycka det är kul om 10 år?? Blää för att jag vill göra så sjukt mycket så man blir alldeles förvirrad.

Jag är söt, duger som jag är och ska bli bättre på att lyssna på mig själv :).

Det är väll ungefär det som rör sig i mitt huvud just denna dag, så ni vet.

Ha en finfin dag, dags att jobba lite igen.


Hakuna matata!!!!

Imorse var jag världens bästa flickvän när jag efter att jag duschat smög ut i köket (dumt att smyga, Fred sover hårdare än döden) kokade kaffe, skar upp alla tänkbara grönsaker, tog fram korv, kalkon, jouice och vips så blev det en jätte fin bricka med en massa läckerheter på. Det är vardagens lyx för oss som gör att man klarar av gråa trista dagar. Som den här idag, visserligen är jag ledig men det regnar och är bläigt grått ute så man blir inte annat än grå själv. MEN som ni vet så kan man förvandla allt tråk till något kul bara genom tankens kraft eller se till att göra något som man blir glad av. Så här kommer en liten lista på saker jag blir glad av att göra och som är perfekt att göra en grå regnig dag.

1. Sätta sig i en skön fåtälj med en kopp te och en bra tidning.
2. SPA, är dyrt men det går lika bra att göra själv hemma :). Finns hur mycket som helst i kylskåpet eller skafferiet som kan bli perfekta hårinpackningar eller scrub masker. Tänd lite ljus och koppla av!!
3. Jag älskar Pilates så en regning dag tycker jag är perfekt att varva ner med ett pilates pass hemma. Finns hur mycket som helst på youtube eller på olika hemsidor med olika pass du kan följa. Hur skönt som helst efteråt.
4. Eller tvärtom från punkt tre, jag blir allid glad av musik. Så fastna framför spotify och leta efter nya låtar kan få mig på ett riktigt bra humör.
5. BAKA!!! Är alltid kul och det bästa av allt är om man kan bjuda hem någon för att avnjuta det nybakade med :).
6. Kramas!! Blir man alltid glad av ♥
7. Internetshoppa!!! hur kul är inte det liksom :). Kan göras vartsomhelst, närsomhelst.

Vi kollade på den klassiska disney filmen "Lejonkungen" för några veckor sedan. Alltid lika bra och sorglig men Timon och Pumba är ju enna riktiga glädjespridare dom så Hakuna Matata på er!!

Snart bara en månad tills vi sätter oss på planet mot USA. Idag bokade vi två nätter på Treasure Island i Las Vegas.





Allt i sann Jack Sparrow anda och med utsikt över "The Strip", Me Like!!!


Bostadkö!!!

Hoppas eran helg har varit jätte bra, min har som vanligt bestått av jobb fredag och lördag som vanligt. Slutade fyra på lördagen vilket inte är så vanligt, då stog hemmagjorda hamburgare på menyn hemma och en allmänt lugnmyskväll. Blev filmen "Into the Wild" med som jag helt har missat att kolla på. Men efter min MIA`S inspiration så blev det den. Men fyyyyyy jag blev nästan irriterad på han i filmen. Ni som har sett den vet vad jag pratar om ni som inte har sett den får helt enkelt göra det. För den är otroligt bra och en film jag tycker alla ska se. MEN, måste man flytta ut i skogen för att komma fram till att sann lycka bara kan delas med andra????? Så många människor han sårade. Ta mig inte fel nu, jag tycker filmen var jätte bra och tårarna rann för kinderna på slutet men jag tycker synd om honom som kom på det när det var för sent. SE DEN!!!!

Igår ställde vi oss även i bostadskö för Stockholms kommun. Ju mer vi har tänkt på det så känns det ganska bra men inget är bestämt ännu. Men man måste ju börja nånstans :). Så Västerås/Stockholm??? vi får se vad som sker.

Nu ska jag till jobbet. Töar här i Oslo och det gillar inte jag, allt blir ju blött. Men positiva tankar så kommer även den här dagen bli hur bra som helst.

Ha en bra dag♥

Size Hero!!

I senaste veckorevyn viker redaktionen ut sig och visar sig bara in på skinnet. Detta projekt som dom driver heter size hero och är som ni sökert förstår en kampanj för att inse att alla kan inte ha size zero. Alla människor är vi olika och vackra på sitt sätt. Och visst är det skönt att påminnas om det ibland lite extra när det man oftast ser på tv och reklam är just retuscherade kroppar.

ME LIKE!!!! Bilden är tagen från Hannahs blogg på veckoryn.




Blää jag är trött!!

Är totalt slut idag av någon anledning. December månads jobbande kanske har kommit ifatt min kropp. Men jag ska nog strax få lite energi. Ska strax iväg till skatteverket och det är jätte tråkigt men behövligt i mitt fall då jag bara ska vara kvar i Norge en månad så har jag tur så slipper jag skatta nåt alls och det tackar man ju inte nej till. Så wish me luck!!! Sen blir det bara en massa jobb resten av dagen och direkt hem till sängen ikväll tror jag. Kul fredag....NOT men snart är det helg :).

Tänker på er kära vänner och familj där hemma och kan inte vänta tills jag får träffa er. Ha en solig dag♥

Jag är GALEN......

I SEMLOR!!!


Det är ju dags nu för dom där gräddigt goda bullarna med mandelmassa igen. Finns inga här i Norge, eller det finns säkert nånstans om jag skulle leta land och rike men det har jag inte lust med. Så innan jag flyttar här ifrån så har jag planerat att jag och brudarna på jobbet ska ha ett litet semel-kalas. Ett måste för mig är att ha semlan i varm mjölk annats äter jag den inte, mmmmm så gott. Vet precis vad jag ska kalasa med söndagen jag flyttar hem :D.



Gammal bild på mig och pappa från förra årets semelfika stund.

Från gårdagens pyssel!!

Var ju som ni vet till Panduro en sväng igår och köpte lite olika band och det var för att jag länge har varit sugen på att lära mig knyta makramé eller lyckoarmband som det också kan kallas. Vet att jag fick ett en gång av mamma som hon hade gjort och som fick sitta där tills det ramlade av. Tyckte vädligt mycket om det så vem gjorde jag mitt första premiär armband till??? Jo mamsen som dessutom fyller år nästa vecka. Så mamma om du nu skulle läsa det här innan du får en liten överraskning på posten så Grattis i förskott :D.

Var inte alls svårt, testade också att fläta in pärlor i armbandet. Nu är jag sugen på att köpa på mig mer snygga pärlor och göra fler armband ;).




Mammas  lycko-armband fick bokstavspärlor med mitt, Linns och Amandas bokstav på :).


Sitter och lyssnar på morgonpasset på P3 där dom har bjudit in en hjärnexpert. Hon berättade nyss att du kan styra i princip allt med dina tankar. Så tänker du oftast glada tankar eller positivt på saker så blir ditt liv glatt och positivt. Och att oroa sig för sjukdomar eller liknande får hjärnan till slut att tro att man är sjuk. Intressant och så sant, så idag glada och positiva tankar, fast det brukar jag vara väldigt duktig på :D. Nu ska jag till jobbet ♥

Det blir till ett beroende!!

Jag drömmer om det på nätterna och tänker på det på dagarna. Jag pratar om min senaste tatuering jag gjorde på armen nu här. Jag är jätte nöjd och tycker väldigt mycket om den. Säger som han som gjorde tatueringen: det är du som äger tatueringen, tatueringen äger inte dig.

När jag nu har gjort ett mer synligt ställe vill jag fortsätta men inte bara för att utan för att visa vem jag är och tatuera in sånt som betyder något för mig.

Kanske är det så här jag kommer se ut om några år ;).


Inte så troligt men det blir säkert fler och det är för att jag tycker det är snyggt ♥

När man får ta solen till sig!!!

Hej! Idag är jag helt ledig så idag ska jag bland annat ner på stan för att åter igen gå in på panduro. Sist kollade jag bara köpte inget så idag ska jag införskaffa lite olika band och pärlor så får ni säkert se vad jag tänker pyssla med ikväll sen. Igår på jobbet gjorde jag två prover på två olika brun utan sol för att prova hemma. Perfekt att testa när man inte behöver visa sig inför folk dagen efter om det skulle bli helt galet ojämt :).

Men en sak som jag har lärt mig är att en som kostar lite mer blir inte fläckig. Igår provade jag ID Bare Minerals faux tan. Tyckte inte att jag var så noga men jämnt blev det, och ett plus till att man såg vart man hade smörjt in. Man fick färg direkt och gradvis blev det hela tiden lite mer. Fick också lära mig igår att en brun utan sol med lite grönt i som den från ID ger oftast ett väldigt naturligt och fint resultat. Här får ni lite bilder, har tyvärr ingen "before" bild men jag kan garantera er att så här ser jag inte ut helt utan minsta smink ;).


Jag kan lova er att så här brun är jag inte annars. Fick till det jämt även fast jag inte alls var så noga så den är riktigt bra. Sen kan man undvika att titta så noga  uppe vid hårfästet hehe, där blir det alltid en viss skillnad.
Men helt klart värt det om man vill känna sig lite mer fräsch.

Efter med lite foundation och mascara ser man ut så här:


Inte så jätte stor skillnad ändå, sminkar ju nästan över brun utan sol färgen. Men nåt som verkligen ger pricken över i:et om man vill ha en vaken blick eller som mig dölja mina oftast röda ögon är en ljus inliner kajal. Du ser pigg ut på ett kick :D. 

Här har ni ID Bare Minerals brun utan sol jag testade kan köpas här


Och en bra inliner kajal har bland annat Isadora.

Jaaa till alla vår kataloger!!

Måndag idag då och en ny vecka kan sätta igång. Idag börjar jag vid tolv men var uppe med tuppen som vanligt :), tycker det är skönt att äta fruksot i lugn och ro och vad passar bättre än att surfa då samtidigt på alla nätkataloger som börjar komma med sina vår kollektioner. Igår när vi var ute och gick så var det så skönt ute att man nästan fick lite vår känslor :D.

Men nåt som jag kommer att klicka hem allafall är dessa skor ifrån H&M........mmmm sommar....



Sen tänkte jag tipsa om en riktigt bra sida på nätet som säljer jätte fina smycken. Dom här gillar jag riktigt mycket och kostar nu inte mer än 100kr styck. Alla i sann Jimi Hendrix anda :)





Kolla in sidan för mer fina smycken på cocoo just nu även frakt fritt inom Sverige :D

Året 2010??

Ja ett nytt år har gått och vad har varit bäst/sämst under året som gått eller har det hänt något annat spännande i mitt liv??

Här har jag knåpat ihop en liten 2010-Lista :).

Hur har året 2010 varit rent generellt?
Väldigt bra och ett väldigt positivt år med mycket kärlek.
Nånting som du ångrar att du inte har gjort eller hunnit med?
Jag kan ångra lite i efter hand att jag inte la ner mer tid på att verkligen söka ett jobb som jag verkligen vill ha eller ha velat prova på. Här i Norge har man som svensk så stor möjlighet att kunna prova på saker som du i Sverige kanske måsta ha pluggat för i flera år. Jag hade också velat se mer av Norges kultur utanför Oslo men ekonomin har aldrig riktigt funnits till det.
Finns det någon händelse som du inte kommer glömma under året?
Finns många händelse som jag inte kommer glömma. Första gången jag ställde mig på en skate, Peace&Love med Åsa, flytten till Oslo, alla underbara stunder som nykär. Listan går att göras lång :) och jag kommer ha många fina minnen kvar från detta år.
Kärlekslivet?
Ja som alla vet som har läst min blogg så har ju 2010 varit ett väldigt lyckat år när det gäller kärlek för min del. Jag var inte ute efter någon och letade helt enkelt inte och vad händer då?? Jo det är då kärleken kommer, men jag måste erkänna Fred fick kämpa lite för att få mig på fall ;). När jag väl insåg att jag var upp över öronen kär i honom så var det inget snack om saken. Och idag snart ett år senare så är jag väldigt glad och lycklig för det ♥.
Nya utmaningar som jag antagit eller nya intressen som jag har funnit?
Bara att flytta till Oslo tycker jag har varit en utmaning i sig och förstå sig på ett nytt språk. Men mina intressen finns kvar som jag alltid har haft önskar bara att jag hade kunnat pyssla lite mer under året.
Träffat några nya människor som du kommer fortsätta hålla kontakten med?
Många underbara och härliga männsikor har jag träffat och lärt känna både från jobb och genom andra. Och det kommer alltid att finnas sovplats om man säger så om man vill komma till Oslo och hälsa på.
Finns det något väldigt tråkigt som har hänt under året?
Finns inget tråkigt alls som jag kan tyckas ska skrivas här under. Man har ju inte kul jämt men tycker ändå att jag är ganska bra på att njuta av livet och ha så kul som möjligt.
Har du gjort bort dig riktigt ordentligt eller skämts för något?
Nope, tror inte ens att jag har ramlat under året och skämt ut mig så. Så inga större saker har hänt :)
Har du utvecklats som människa eller gjort några andra framsteg?
Jag tycker att för varje år som går så utvecklas jag och tur är väll det :). Jag har nog blivit lite klokare och lite visare men har fortfarande barnasinnet kvar. Har väll kanske kommit på ännu mera att jag har svårt för att sitta still och alltid vill hålla på med något eller upptäcka nya platser.
Snyggaste plagget som köpts 2010?
Helt klart min jeans skjorta som är köpt på HM Divided. Ångrar inte en sekund att jag köpte den, kan användas till allt och kommer aldrig att gå ur tiden.
Nåt annat som du vill tillägga eller upptäck under året?
Kanske inte upptäckt men att man vinner alltid i längden på att vara sig själv. Oavsett när det gäller jobb eller när man träffar nya människor.

Sist men inte minst, några nyårslöften för 2011?
Brukar undvika att skaffa mig löften, känns som att dom är gjorda för att brytas eller inte hållas. Däremot så har jag sedan många år skrivit ner olika mål på en lapp som jag sedan viker ihop och kolla på nästa nyårsafton. Då kan jag stryka dom mål jag har uppnåt eller försöka att genomföra det näst kommande år.
För 2011 är mina mål: att komma på vad jag ska plugga eller snarare bestämma mig för vad jag ska plugga, bli duktigare på att avsätta tid för att hinna med allt jag vill pyssla med och avsätta tid för att träna och ta hand om min kropp.


Hoppas eran nyårsafton var hur underbar som helst, jag välkommnade 2011 med en kyss, raketer och champangne i goda vänners sällskap :D. Så nu är jag mer än redo att anta ett nytt år med nya möjligheter.



RSS 2.0