Jippiey......

Yes nu är det klart med allt. Pengarna till mitt lilla lån är fixat så nu är det 100% säkert att den 22 augusti börjar mitt lilla äventyr. JAG SKA BLI FRISÖR!!!! En jäkligt bra sådan med så ni vet ;).

Jag valde världens bästa mamma när jag bestämde mig för att komma till denna värld ♥. Du är alldeles,alldeles undebar och det hoppas jag att du vet.

Sol hela dagen igår, härligt men trots att jag smörjde in mig så brände jag mina lår (av alla ställen). Igår kväll blev det en sväng in på maxi, Jag och Fred blev sugna på att grilla lite hamburgare och så klart fira mitt framtida yrke med att göra en smaskig äppelpaj :).

Idag blir det lite lugnare med solandet. Ska snart ner till Kicks här på Kungsholmen för att snacka lite ang jobb i höst och sen blir det kanske liiite sol innan jag går upp för att baka lite matmuffins. Har tänkt på det så länge så nu just idag ska det bli av :). Fetaost och spenat muffins närmare bestämt.

Tjing-tjong........

Mental Pictures!!

Har haft en sååå härlig och bra midsommar helg. Vädret var bra, härliga människor att ha kul med, midsommar pyssel, godisregn, tävlingar ja you name it. Allt har vi gjort, var lite vemodigt att komma tillbaka till jobbet i måndags men när man väl är på plats så känns det ändå bra att vara där :).

Jag är ledig i dag och imorgon så ni kan ju gissa om jag är glad att det är fint väder, eller rättare sagt tropisk värme :D. Bikinin är redan på så nu ska jag bara smörja in mig med solskydd (det glömmer ni väll inte att göra innan ni går ut) och sen ta mig ut för att njuta av solen. Jag tycker inte att det är så skönt att steka i solen men tar med mig ett par böcker och en tidning så man kan fördriva lite tid :).

Har så många fina bilder från helgen men alla ligger på Freds iphone så dom ska jag ta och lägga upp ikväll om jag får tid så idag blir det tyvärr inga bilder att visa.

Smörj,smörj,sola,sola gäller nu, ha en bra dag :D


Go morrn och glad midsommar!!

Upp i ottan var jag. Åker 9.45 så ska packa det sista, diska å sen ta mig till station. Jag älskar att gå omkring på tidningsaffärer så jag brukar alltid åka in liiite tidigare så har jag tid att stå å "gratis" läsa alla dessa magasin världen över. Pressbyrån på stationen är ju full med hur mycket bra som helst :D. Och jag kan ju säga som så att jag är inte direkt ensam om att stå där och bläddra ;).

Blir inte mycket mer än så här skrivet idag. Vi tar faktiskt inte med oss datorn över helgen så blir inget bloggande förns måndag nästa vecka då vi åter är tillbaka i Stockholm.

Ha en jätte härlig midsommar, hoppas ni får äta mycket jordgubbar. Jag ska ladda för fisketävling, 10 kamp, godisregn med trevligt folk :).

Här kommer bilden som jag lovade på min lilla donut jag hade igår. Inte alls lika stilren som bilderna jag la upp. Men jag vill ha den mer slarvig, tycker det är mycket snyggare.



Rufftuffs dvs jag ser ut så här en tidig torsdags morgon strax efter frukost. Glad men trött :D



Glad midsommar ♥

Min donutring och jag!!!

Igår införskaffade Fred (the dude som är the dreamman in my life ♥) grönalundskortet till mig och han. 189 kronor kostade det och med detta lilla kort kommer vi nu och för hela sommaren in på Gröna lund helt gratis. Så vad göras när man har tråkigt?? Jo man drar till Grönan :D.

På schemat idag står jobb mellan 12-19, efter det hoppas jag att jag hinner se pappa som skulle in till Stockholm en sväng. Typiskt att jag inte tänkte fråga han innan jag bokade tåg hem. Åker ju liksom hem imorrn förmiddag, dööö kunde ju sluppit det där tåget och åkt hem med pappa.

Idag har jag min donutring i håret. Vill man ha en snabb,snygg uppsättning så är den här grejen "the best".

Så här kan en donut ring se ut:


Jag köpte min på perukshoppen här i Stockholm men har sett att det finns på Glitter också. Finns i flera olika storlekar.

Jag hinner inte lägga upp bilder på min frisyr idag, kan ta en bild ikväll och lägga upp imorrn. Men så här kan det allafall se ut med din "donutring" inbakad i håret:


Min frisyr med denna ring har jag gjort mycker mer "slarvig" Men nu vet ni på ett ungefär hur den fungerar.
Bara att sätta upp håret i en tofs och trä över donutringen. Jag har valt att tupera håret och fästa det runt omkring med hårnålar men har man tillräckligt kort hår så kan man fästa det utan att tupera.

Ha en bra onsdag nu :D

Sommar var är du??

Sitter och äter frukost, ett utav det bästa som sker under hela dagen enligt mig :). Jobbar idag och imorgon sen bär det av hem till Sala några timmar för att sen dra vidare mot stugan och Midsommar :D. Känns som igår jag och Fred fira midsommar förra året, kommer ihåg precis allt vi gjorde och att det till och med var SOL en hel del. Så sommar se till att visa dig i helgen jag ska bada :).

Va kul att gårdagens inlägg på mina frisyrer uppskattades :), statistiken visade allafall det. Jag följer inte många bloggar men en som jag brukar kolla in ganska ofta är den här. Det är Johanna Toftby´s blogg, några kanske kommer ihåg henne från "Ensam mamma söker" för några år sedan. Jag gillar hennes blogg inte bara för att hon är frisör utan även för att hon lägger upp fina bilder och skriver om allmänt bra saker.

Allafall så visade hon för någon vecka sedan lite olika tekniker på snygga,fina flätor som jag bara var tvungen att testa. Va tycker ni?? Nu får ni tänka på att jag ej har gjort dessa många gånger och med lite träning så kan det ju bara bli bättre ;).

Michell är modellen med sitt fina,tjocka hår :).



Sött och romantiskt. Kan tyvärr ej göra den på mig själv ännu haha men hade gärna velat.



Och den här flätan kallades för brudfläta.

Nu blir det snabba ryck har en del jag måste hinna innan jobb. Ha en bra tisdag allihopa ♥

Jag och mina frisyrer!!

Har ju lagt upp för länge,länge sen (ni som är mina riktigt trogna läsare) en bild på mig där jag hade en jätte kort frisyr. Finns en riktigt bra sida på nätet där man skaffar sig ett konto,laddar upp bilder på sig själv och sen är det bara att sätta igång fantasin. På denna sida kan du testa det mesta, allt från frisyr,hårfärg,make-up eller vilka solglasögon du ska köpa nästa gång.

Jag fastnade på denna sida gansla länge idag hehe istället för att kanske göra lite annan nytta men kul är det så testa gärna. Sidan finns här.

Vad tycker ni om mina olika looks??

Så här skulle jag se ut i lugg och några nyanser ljusare. Inte så tokigt ändå men tror inte att jag skulle trivas i längden med denna frisyr.


Långt böljande hår men röda toner och lugg.



Påminner lite om den innan men denna gång utan lugg. Lugg kan få en frisyr och ens ansikte att få en helt annan form. Men jag tycker båda är riktigt snygga, färgerna med.



Här har jag mest lekt lite med två olika längder och färger för att kolla hur jag skulle se ut. Jag tycker själv att jag ser mycket äldre ut i korta längder och ljust hår är inte är min grej längre även om jag är född blond. Trivs i mitt mörka hår :).





Kul va?? Bara att ta fram kameran och ta en bild att ladda upp. Bästa bilden är om ni står framför en ljus bakgrund, sätter upp håret så det knappt syns på bilden. Sen är det bara att sätta igång :).


Ledig måndag!!

Igår bjöd Fred ut mig på middag. Var tänkt att vi skulle gå en sväng i Saluhallen vid östermalms torg men den var stängd :(. Jag som hade varit duktig att kolla öppetider men jag säg visst helt fel så det blev middags buffé och så drog jag med mig Fred in till stan för att ta en runda på rean. Jag ska ju inte gå på rean men hittar man nåt som man bara inte kan gå därifrån utan så måste man ju köpa den ju. Igår kom jag allafall hem med en kort ljus jeans jacka som var nedsatt till halva priset :D. Så den jag hade hemma (har trekvartsärm) ska jag nu sälja på tradera. Men ni får en chans först ;).

Det regnade hela dagen och kvällen igår så vad passar bättre då än att läsa min absoluta favorit hårtidning från England?? Så kvällen igår blev det nerhypnotiserad i min tidning och sen film på det :).



Idag på min lediga dag ska jag inte gå på rean alls (har inte råd att komma hem med nåt nytt igen). Så det blir hemma, städa lite, ta en promenad och plugga lite inför skolan i höst :).




American sunday.

Mmm vår frukost idag var utav de luxe när det gäller frukostar. Jag var upp i morse för att vispa ihop en riktigt krämig pannkakssmet med blåbär i för att steka tjocka fina american pancakes. Dom blev precis så fluffiga och fina som jag ville :) både jag och Fred åt tills vi var lite för mätta men det var så gott. Och inga american pancakes utan lönnsirap, och då ska man gärna dränka pannkakan i det ;).

Så här såg frukosten ut idag:


Frukostar som denna får mig att längta tillbaka till USA och alla mina onyttiga pannkaksfrukostar jag haft där. Tur det att man inte äter detta så ofta :).

Idag är jag glad att det är någon som redan har uppfunnit paraplyet, det regnar massor ute. Men,men vi ska nog få en rolig dag ändå :D. Nu ska jag göra mig färdig så den här dagen kan sätta igång snart.




Äntligen helg!!

Klockan är halv tolv så blev ett sent blogginlägg idag. Men äntligen är det helg för mig med :), ledig imorgon och på måndag.

Idag var det jobb en stund på dagen sen handla lite för att klockan 18.00 bjuda Maria och Jimmy på mat. Var alldeles för länge sen vi sågs. Har inte blivit av att få till en dag eller kväll som alla kunde ses så det var verkligen skitkul. Mat, efterrätt och sen promenad in till stan för att stanna och ta en drink innan det var hej då.

Nu blir det snart natti natti, ska upp tidigt imorgon för att hinna med en massa skoj som ni få se imorgon :).


Jag och min goda läskande drink. Va gillar ni mina gigantiska solglasögon då?? Mina favoriter försvann spårlöst helgen som var. Så var desperat efter ett par nya så det fick bli dessa. Ibland önskar jag att jag hade ett snabbnummer till Saida som jag kunde ringa varje gång mina grejer
försvinner på skumma vis.



Jag och bästaste Maria som jag har känt ända sen vi gick i femman :).


Såg American History X igår och för att citera lillbrorsan som blir skjuten i slutet  som säger "life´s to short to be pissed off all time" och så sant så sant.

Sov gott nu ♥

Tiden går alldeles för fort.

Onsdagen och torsdagen (igår) jobbade jag några timmar extra på jobbet. Är ju som ni vet REA kaos i Stockholm för tillfället. Men trots min korta dag igår så glömdes det bort att blogga. Blev lite rea shopping igår trots att jag inte behöver ett smack men fasiken är det löjligt billigt så kan man ju inte hålla sig. Så ett skärp blev det och ett par skor :). Det blev lite trösteshopping :( jag har ju fortfarande inte löst det med mina lån inför skolan så behövde muntras upp lite.

I onsdagskväll var jag och Fred till Skanstull för att besöka Trädgårn. Vilket mysigt och trevligt ställe. Hela utestället var uppbyggt under en stor bilbro. Det fanns massa söta hus, en restaurang, cocktailbar, scen, pingis mm. En kul och trevlig kväll.

Blää datorn hängde sig så nu försvann resten av det jag skrev menmen det gör inget :).

What comes around goes around, så sant så sant.

Gooo fredag på er!!

Rean sätter igång!!

Jobbade en snabbis imorse för att förbereda rean som startade idag. Och, jag är redan trött på den. Varför är för att folk blir som djur så fort dom ser rea skyltar och ställer dom absolut dummaste frågor man kan ställa.

Jag kom allafall hem med en hårfärg till Fred och lite annat smått för nästan inga pengar alls så visst kan man fynda.

Nu ska jag ta mig ner på stan och kolla in andra butikers reor får se om man kan fynda något. Ikväll blir det konsert för oss påTrädgårn här i stan.

Sista slurken av kaffet nu sen drar jag :). Ha det toppen

Student,festival och en massa roligt!!

Hemma i Stockholm igen. Student firande i fredags med Amanda, solen sken och jag tror inte en enda rygg var svettfri som varmt som det var. Amanda var så fin och middagen hemma hos mamma å pappa sen var hur fräsch som helst :). Jag kan knappt tro att det var 7 år sedan jag sjöng "å så finns det dom som har flera 100 dagar kvar.....".

Blev inte mycket sovande mellan fredag och lördag. Klockan stog på 03.00, då var det dags att gå upp för att börja vår roadtripp till Sweden Rock nere i Sölvesborg. Hen heldag med en massa bra musik, roliga människor och en massa,massa mat. Jag äter alltid alldeles för mycket när jag är på festival :). Jag fått nåt skumt sug efter ananas hela tiden, så det godaste jag åt var chokladtoppade ananas på spett, jummie!!

Hemma är allt som vanligt. Rean sätter igång på jobbet imorgon Onsdag så på jobbet är det fullt upp just nu. Tänka sig nu ska vi vara hemma i hela 2 veckor innan vi ska packa väskan igen för att ta oss hem och fira midsommar.






Ledig idag!!

Jag är ledig, ska packa inför helgen, diska, dammsuga och forska i när jag egentligen får mina skatteperngar tillbaka. Misstänker att jag inte får dom förns i september både från Sverige och Norge. Har tur att få tillbaka från båda två.

Ikväll åker vi hem till Sala igen. Kommer bli en hektisk helg men där massor med skoj kommer hända. Upp tidigt imorgon för att göra sig stilig inför student i Västerås sen upp väääldigt tidigt på lördag morgon (ska åka runt 4 tiden på morgonen) för att köra bil ner till Swedenrock.

Ska se till att blogga lite från Freds iphone från både studenten och Sweden rock så ni får lite härliga uppdateringar :).

Ha det toppen!!!

Lite ledsen i ögat...

Okej har fått ytterligare hela TVÅ nej från två olika stora seriösa låneföretag inför min utbildning. Men jag ger inte upp. Men blir lite orolig ändå, varför kan man inte ha ett konto med en massa pengar på som bara ligger och väntar på att få användas till just sådana här tillfällen.

Igår började jag nynna på If´s reklam låt "Don´t you worry bout a thing...." den är faktiskt riktigt upppiggande :). Går jag och nynnar på den så kommer ju allt att gå bra.

Igår var jag åter på jobbet efter två dagar ledigt. Kul att vara tillbaka, jag väntar med spänning på ett riktigt bra torrschampoo som ska komma till butiken den här veckan. Heter Batiste och finns i fler olika funktioner och doftar riktigt gott. Torrschampoo är ju det bästa för alla lata som mig som inte vill tvätta håret varje dag ;) men det är inte bra att tvätta håret ofta heller.


Kommer kosta runt 60-70 kronor och finns på Kicks :).









Ybersnabbt inlägg!!

Börjar jobba strax så blir ett supersnabbt inlägg innan.

Hemma igen i Stockholm. Alltid lika kul att komma hem till Sala men lika skönt att åka därifrån :). Vi åker tillbaka redan på torsdag kväll. Syster Amanda tar studenten på fredag och lördag drar vi ett gäng ner till Swedenrock över dagen. Blir en lååång men rolig resa ner för att se en massa bra band.

Äntligen har även jag fått njuta lite av sol och värme. Igår var det ju toppen väder och inget inbokat så jag var bara lat och solade hela dagen :).

Håller tummarna nu denna vecka att mitt lån till skolan ska gå igenom, men det känns som nåt mycket bra kommer hända den här veckan :).

Ha en mysig tisdag nu. Alla måndagar borde vara lediga, veckan går ju så himla fort då :).

Nu mot jobbet....

Fredag!!

Ska snart dra till jobbet. Börjar bli riktigt varmt i lägenheten nu när värmen äntligen är här, är det varmt nu i lägenheten vill jag inte veta hur det kommer bli sen i juli,augusti. Vi kommer bli kokta inomhus, betyder ju bara att vi får vara mer utomhus och ha skoj istället :).

Linn och John kom i onsdags vi tog oss till kungsträdgården för att kolla in Eldkvarn och äta nåt gott. Smaka på Stockholm hade nämligen sin premiär i osndags med. Sjukt besvikna var vi allaihopa när matsåndet vi valde efter mycket om och men var kanske det sämsta skiten på hela området. En kall snuskig hamburgare för 95 spänn. Linn och jag tröstade med att gå till Gränna polkagrisståndet istället :).

Igår var dte toppen väder så grillning ute här blev det innan dom åkte hem. Känns som jag nyss kom hem till Stockholm och imorrn åker jag till Sala igen efter jobbet. Fred åkte idag redan men vi ses ju imorrn igen :).

Misstänker att det blir en låååång dag på jobbet när det är så fint väder ute.
So long så ses vi snart igen ♥


RSS 2.0