Ska nog bli aktieproffs!!

Rapport från Sala.
Sitter och funderar på mitt liv. Jag vill ju gå min utbildning, jag vill bli frisör, jag vet att det är ett yrke som passar mig och något som jag vet skulle bli skit duktig på. Som frisör kommer du aldrig bli färdigutbildad, det finns alltid nya tekniker att lära sig. Och JAG vill lära mig. Jag tröttnar inte på att få lära mig mer och nya saker hela tiden snarare på att stå eller sitta för den delen och se samma sak dag ut och dag in.
Var på möte på banken idag. Såg mörkt ut det sa hon redan då jag kom in men hon skulle räkna under dagen. Och trots att det såg lite omöjligt ut så blev jag godkänd att få ett lån. MEN, månadskostnaden skulle bli alldeles för hög för mig. Så pass hög att jag inte kommer att klara av den med studier på fulltid och med småutgifter. Jag har förberett mig på att leva snålt det kommande året men klara sig måste man ju.
Så det är bara att fortsätta att kämpa. Jag ger inte upp, har allafall tre ställen kvar att kolla på. Så bara att hålla tummarna.
Visste ni att i Sverige behöver man inte ens vara utbildad frisör för att starta en salong och kalla sig frisör?? Är ju helt sjukt. Så nästa gång ni bokar klipp är det inte en trainee så kolla gesäll brev innan.
Men solen lyser och jag är glad :). Imorrn åker jag hem, saknar Fred otroligt mycket ♥

Mammsens dag!!

Nu är jag hemma i Sala en sväng. Blir ju lite sega blogginlägg då, tyvärr. Har inte min dator med mig och den som finns här hemma lever sitt eget liv så den kan man inte direkt lita på.
Lördagen gick snabbare en snabbast. Jobbade en sväng på dagen sen tåg hem. Hemma på stationen blev jag mött av Linn och vi åkte upp till Rockland direkt. Riktigt grymt bra band från Texas spelade igår. Basisten var läckrare än läckrast, Hawaii skjorta under hängselbyxor. Ööö ja det var speciellt allafall kan man säga.
Idag har jag haft nackspärr, hälsat på mormor en sväng, bakat rabarber paj och fikat. Två hela dagar kvar i Sala nu. Tänk om det kan bli fint och varmt så man kan få lite färg på sig dessa dagar. Är ju perfekt att bara hänga på gården nu när man är hemma.

Man ska vara snäll!!

Och jag har varit snäll mot både mig själv och mot mamma. Köpte en STOR och FIN bukett som hon ska få imorgon när jag kommer hem och till mig själv köpte jag mig den största ring jag kunde hitta på hela Åhlens :D. Awesome eller vad tycker ni???

Tycker att det är alldeles för lite bilder på mig själv så har ni glömt bort hur jag ser ut så får ni här 2 bilder så ni vet :).


Min nya bautastora ring. Jag kan knappt böja fingret, men snygg eller hur.

Mamma får den här fina buketten plus en massa annat roligt på morsdag. Hann till och med byta om mellan mina egna fotosessions :).



Lediga fredagen!!!

Ja fy sjutton va skönt att vara ledig. Jobbar imorgon med en sväng men sen är jag ledig hela 3 dagar. Då ska jag hem för att pyssla om min familj ♥ och dom ska få pyssla om mig :).

Är sjukt sugen på rabarberpaj så det blir det på söndag. Ni glömmer väll inte Mors-dag på söndag??

Okej, nyss pratat med Swedbank för att söka lån till min utbildning där istället. En inbokat möte blev det klockan 10.00 på tisdag. Ack den som ger sig, jag vill ju verkligen det här. Annars skulle jag inte lägga ner så mycket tid på att plugga på redan nu. Jag ska bli den bästaste av den bästa frisören någonsin.

Det regnar på min lediga dag :(, men jag ska ta mig till ett fik inne i stan och plugga idag tänkte jag. Men sen idag hade vi också bokat för att åka en sån där jätte boll, Zorbing. Men det regnar så det kommer säkerligen bli inställt.



Kanske detta blir mitt framtida salong. Pimps & Pinups som ligger i London.

Wiiii.....

PRUTT.....det är det enda jag kan säga just nu. Men ack den som ger sig :)



My name is Kim Possible så inget kan gå fel.

Twix till frukost!!

Jag har varit så sjukt chokladsugen idag så efter frukosten så blev den en Twix :/.......inte nyttigt för fem öre men det var gott.

Igår var det onsdag, en dag som jag aldrig trodde skulle ta slut men det gjorde den till slut :). Idag är det torsdag och jag börjar 12 så idag ska jag försöka dammsuga Freds alla miljarder hårstrån han tappar (nej,nej inget av alla hår är mina, hehe) sen ska jag fixa med lånet till min utbildning. Suck det här med pengar alltså, blä men tänker man sig rik så blir man rik. Man kan ju vara rik på annat ;), så det kommer gå skitbra under min utbildningstid. Jag kommer allafall inte ha tid att göra något annat än plugga så vad ska jag då ha pengar till??. Coolers, no problemos!!!

Idag fick jag pengar, TJOHO för det. Har blivit beviljad alfa-kassa då jag inte jobbar heltid på kicks. Så nu på morgonkvisten har jag pysslat med den roliga sysslan "betala räkningar".

Imorgon är jag ledig, sen är det inte långt kvar tills jag sitter på tåget till Sala :D då hoppas jag att Linn jobbar nån av dagarna jag är hemma så jag kan köpa korv av henne, eller kanske en glass.

Allright inget mer från min idag så chingchong alla glada.

Ps: Limpan vänta bara tills jag kommer hem :D, har med mig en påse full med en massa prover från Korres till dig :).

Salong Kim!!

Efter åter en låååång dag på jobbet igår så kom jag hem för att jobba lite extra ;). Jag hade lovat Michell att färga hennes hår och samtidigt passade jag på att färga Freds hår som jag hade lovat alldeles för länge sen att göra.

Michell skulle färga sin blonda utväxt och Fred skulle färga sin mörka utväxt. Slutsatsen: fan va det är svårt att få en jämn blond färg när håret har så många olika nyanser innan. Men utväxten blev ljusare allafall men det var riktigt svårt att få det jämt.I Freds hår är det bara att ha i färgen i utväxten sen sköter den sig själv.

Använde mitt nya Kevin Murfphy schampoo och balsam idag, känns så där. Tror att jag måste använda det några gånger för att bestämma om det är bra eller inte. Men håret luktar änglalikt :) och det är ju inte helt fel.

Just nu oroar jag mig för att den där dumma Islands vulkanen inte ska sluta spruta ut aska så bandet som ska spela på Rockland på lördag inte kan komma. Jag ska ju åka hem på lördag :D wiii längtar faktiskt.

Nu blir att ta sig till jobbet snart......

Sommarens lip color!!

Igår på Dior kursen pratade dom mycket om just denna färg som Kate Moss gör reklam för. Det ska vara rockiga mörka naglar och mycket kajal runt ögonen och en stark rosa färg på läpparna. Vad tycker ni, visst är det ändå jäkligt snyggt?? Vi fick ett varsitt Kate Moss lip color, och det togs varmt emot av mig som är just en sucker för lip-gloss :).




Breakfast ala hotel!!!

Gooood Morning alla som lyckas hitta till min blogg. Min långa dag igår gick ovanligt fort var hemma redan 21.20 så lite tidigare än planerat. Tog en promenad hem från kursen som låg väldigt nära där vi bor, och vad mycket mysiga fik och butiker som finns runt omkring på alla smågator egentligen. Så nu ska det bli bättring på att gå omkring och upptäcka lite mer. Jag är ledig på fredag så då hoppas jag på finfint väder så blir det upptäcksfärd.

Igår innan jag och Fred somna bestämde vi att det skulle sitta fint med vår egna lilla hotell frukost idag. Så nu har vi precis ätit lite äggröra, smörgåsar,kaffe,juice och jag är så mätt att jag inte ens får i mig yoghurten. Men gott var det :D.

Jobbar extra idag med några timmar så snart dags att ta sig till jobbet men tänkte visa vad jag köpte igår. Har läst väldigt mycket om Kevin Murphy som är en frisör från Australien. Han har släppt en hårvårdskollektion som heter just Kevin Murphy och ska vara fri från både sulfater och parabener vilket inte är så bra för ditt hår. Ska prova dom imorgon så får ni veta vad jag tyckte. Men visst är brukarna söta??


Får se om mitt hår blir som schampoot heter ;).

Vitaminer!!

Vitaminer är ju jätte bra att äta om man kommer ihåg att ta dom vill säga. Men dom här köpte jag igår. Har tänkt på det så länge och från och med idag ska jag börja äta dom. 2 tabletter 2 ggr/dag ska dom tas och det ska ge hår,hud och naglar lite mer näring. Jag har ätit just sådana här tabletter förrut och då tyckte jag det gav resultat så nu jäklar ska jag få tjockt hår :).


Ytterligare en måndag!!

Vi firade 3 veckor igår i vår lägenhet. Vi trivs fortfarande hur bra som helst och vill inte flytta, vem vet kanske händer nåt mirakel.

Jag har jobbat varje dag nu och jobbar idag med och till och med fram till torsdag. Okej att jag älskar mitt jobb men ibland kan det bli lite för mycket, särskilt nu med när folk är sjuka på jobbet. Sen när man har en massa skojigt inbokat på helger så tar det på ens krafter ibland. Men är ledig några dagar nästa vecka så håll ut snart får jag lite ledigt.

Här kommer bilderna på oss som jag lovade. Maskeradfesten blev lyckad och kul var det att få spexa ut sig lite. Jag tyckte dock att både jag och Fred inte såg så jätte annorlunda ut, vi kunde lätt se ut så här i verkligheten med :).








Visst var vi ett riktigt snyggt par??

Innan vi drog till festen så kom mamma å pappa förbi en sväng. Vi hann med en fika hemma här och sen drog vi och käka lite. Ser ni vilka jag spanar på från fönstret??


Hehe dom syns knappt men mellan träden kan du se mamma å pappa gå :).

Nu är det snart dags att dra till jobbet. Får jobba lite extra idag, chefen har fått ryggskott stackarn. Sen blir det Dior-info kväll så jag kommer inte hem förns halv elva ikväll.

Asta la vista!!!!

Lördags fix!!!

Nyss hemkommen från jobbet. En massa folk var det i gallerian men inte så många i butiken, vi ligger granne med Råsunda så allt folk skulle dit. Var ett jädrans liv när jag gick förbi där när jag skulle hem.

Nu inväntar vi mamma å pappa, en snabb fika här hemma sen ska vi ut och äta och sen hem för att förvandla oss till Chong och hardrocker dude :).

Ha en asgrym lördag nu så hörs vi snart igen. So long!!!!!

Maskerad!!

Jag jobbar 8 dagar i sträck från och med igår och självklart ska det bli fint dom flesta dagar jag nu ska jobba. Men jorden ska ju gå under imorgon har jag hört så det är väll bara att le och vara glad om de nu skulle vara sant :/.

Jag kommer nog hinna få en massa sol på mig innan sommaren är slut :).

Imorgon ska jag och Fred på maskerad. Och det blir inte Betty Boop eller pirat som jag tidigare skrivit utan igår sprang jag ner på leksaksaffären i gallerian där jag jobbar och köpte mig en hårdrockar peruk. Svart peruk med en massa hår stående på huvudet och lite som hänger ner, jag ska ta många bilder så fattar ni ;).

Då det är musik/film tema på festen så blir det typ hårdrockare för mig och Fred ska vara Chong från filmerna Cheech and Chong. Vi var på Buttricks i onsdags för att kolla in olika dräkter och för det första är det svindyrt om man vill ha något roligt och för det andra så är alla dräkter jag kollade på bara i one size. Så ingen passade mig.

Bilder får ni på söndag från maskeraden :D nu ska jag göra mig iordning för jobb sen är det FREDAG.....


Cheech and Chong.
Fred ska vara den som är till höger :D

Och jag kommer typ se ut så här fast i en mer kvinnlig form :). Vi kommer vara ett snyggt par när vi tar t-banan till festen.


Jag älskar mitt jobb!!

Tänka sig att det gör jag. Tänkte på det idag när jag jobbade en väääldigt lång dag som idag, att jag verkligen tycker mitt jobb är skitkul. Och vad många som önskar att dom hade just mitt jobb. Bara denna vecka har det varit minst 4 tjejer som har kommit in med CV, säkerligen många fler som skickar på post med. Så jag ska vara glad att jag har ett sånt jobb som jag har. Och jag är tacksam, både att jag får möjligheten att jobba på kicks och att jag har ett jobb.

Sen finns det dåliga och bra dagar så klart men jag har nog lärt mig mer hur man ska handskas med vissa kunder och situationer som gör att jag ändå älskar mitt jobb :D. Kul va!!

Igår var jag och Fred på premiären av nya och fjärde Pirates of the Carrabean filmen. Riktigt bra var den, vi såg den i 3D med och det gör ju saken lite extra WOW. Kvällen blev sen, vi var inte hemma förns kvart över tolv. Så bara hem och borsta tänderna,tvätta av sig smink ocj lägga sig. Idag nämligen var det kurs med märket Kanebo´s make- up som stog på schemat. Klockan 09.00 började det och sen jobbade jag resten av dagen till 19.00. Så tanken var att ni skulle få ett blogg inlägg imorse men då ville sig inte internetet fungera så ni får nöja er med ett sent inlägg :/.

Natti natti!!

Tips från Kim!!!
Grymt bra handkräm som jag kan rekommendera är "Elisabeth Ardens eight hour hand cream". Den luktar gott, torkar in direkt och får mina händer att bli supermjuka och fräscha.


Kostar runt 270 kronor på kicks och är värt varenda öre :).

Onsdag och solen skiner!!

Klockan är 10.00 och nyheterna börjar med att säga att "kaffe kan skydda mot cancer", hello gammal nyhet men känns ju bra ändå när jag sitter och dricker mitt morgonkaffe. Man ska dricka 5 koppar om dagen och där ligger jag i lä men lite kaffe måste ju vara bättre än inget alls :).

Vet ni vad?? Mycket snurrar ofta i mitt huvud och jag tänker alldeles för mycket på sånt som jag abolsut inte behöver lägga energi på (Fred påminner mig ofta om det). Sen några veckor tillbaka när jag var på Frisörskolan så gjorde jag mina intagningsprover och sånt om bla ansiktsformer. Det gick hur galant som helst på dom och jag har läst på lite mer om vilken frisyr passar till villket ansikte osv. Men ni ska se mig på stan när jag går själv, jag spanar in alla jag möter och försöker kolla in vilken ansiktsform just den personen har. Det är ju bra att träna men snart kommer nån säkert komma fram och fråga vad jag glor på.

Det är ju absolut inget elakt menat, det är ju i lärosyfte :) för att jag ska bli så bra som frisör som jag vill bli.

Idag ska jag njuta av solen, bsöka arbetsförmedlinge då det inte gick så bra igår, och sen ikväll ska jag och Fred på preimären av nya Pirates of Carrabien.

En till kopp kaffe på det här så är jag fit for fight!!!

Tjo och tjim med Kim!!

Kom nyss hem från en liten minikurs med Weleda som var på jobbet. Jag gillar märket väldigt mycket så alltid bra att lära sig lite mer om det. Jätte kul att vi fick välja 4 valfria produkter att testa hemma plus att vi fick en liten söt påse med en massa olika småtuber och flaskor att prova. Det är ju så, ska man kunna sälja en produkt är det ju så mycket enklare om man har testat den innan.

Idag är jag ledig så ska knata iväg till arbetsförmedlingen idag och anmäla mig här istället. Dumt om jag ska behöva åka till Sala för nåt dumt möte när jag istället kan göra det här. (Den dagen jag slipper arbetsförmedlingen ska jag fira med en stor swartswaldtårta).

Sen ska jag också besöka en butik som var stängd då jag gick förbi när jag skulle gå hem en dag. Dom såg ut att ah en massa roliga saker smycken,make-up,kläder och lite sånt. Jag fastna i skyltfönstret då jag såg att dom hade ett smyckesmärke som jag annars bara har sett på nätet.

Så här har ni min dag idag :). Jo en sak till, alla ni som älskar Escadas dofter kan jag berätta att dom släpper en ny i september. Försäljaren var in på jobbet igår och vi fick dofta på den, helt underbar doft. Luktar helt enkelt skitgott så den slår faktiskt min tidigare favorit Flowerbomb med Victor&Rolf. Så september it is!!!!


Weledas färgglada och ekologiska serie!!! Kan varmt rekommendera deras Birch cellulite oil, riktigt bra.


Idag ryker dom!!

Idag innan jag slutar på jobbet ska jag komma ihåg att köpa remover för att ta bort lösnaglarna. Blir galen, tycker att dom har blivit för långa och varje gång jag ska göra nåt så går allt mycket saktare.

Börjar jobba vid 12 så ska hinna dammsuga, locka håret och bestämma vad jag ska vara utklädd till på lördag. Jag och Fred är nämligen bjudna på maskeradfest. Temat är film och musik, måste tänka till lite extra. Jag har inte världens bästa budget så kanske bara blir en peruk och sen får man improvisera resten. En make-up artist som jag jobbade ihop med på Kicks i Norge tyckte jag påminde som Betty Boop, kanske skulle kolla om det finns någon dräkt att köpa med henne :).

Visste ni att permanent hårfärg är ENDAST till för dom som har ofärgat hår eller ska täcka gråa hårstrån?? Annars är det toning som gäller om du vill ha ny färg.

Är ledig tre dagar efter den här måndagen. Då ska jag vara duktig att plugga lite mer inför hösten och försöka styla om den här bloggen om jag lyckas hehe.

Ha en toppen måndag!!!!


Rolig helg med underbara människor!!

Det kan ju aldrig vara fel. Så när alla lämnade mig igår ( till och med Fred som skulle på fest i hemtrakterna) så blev det sååååå ensamt :(.

Men jag tog ett bad, smörjde in mig med brun utan sol och gottade mig med choklad och den senaste Amelia. Så jag hade det ganska bra ändå.

Helgen har bestått av shopping, god mat, skit bra konsert, goda drinkar och annat mys. Var ute efter en långklänning och hittade två stycken som fick följa med mig hem. Perfekt att ha långklänning ju, min epilator är ju försvunnen och nån ny har jag ej införskaffat. Tänkte jag skulle leta lite extra nästa gång jag kommer hem. Plus att nu har man ju inte hunnit fått så bruna ben så täcka dom med klänning är ju skitbra :).

Imorse gick jag upp tidigt och bakade muffins till mig och min kära jobbarkompis. Yes jobbade idag mellan 12 och 17. En lugn söndag men dagen gick fort, nu ska jag göra fruktsallad tror jag. Jag blir så bortskämd när Fred oftast gör maten så när jag är själv blir jag alldeles för lat, men fruktsallad är väl mat??? ;)

Tack och adjö!!!


Tillbaka i stan!!

Och jag har Linn med mig :). Hann knappt nånting igår hemma. Åkte hem med pappa, väl hemma drog vi till Västerås direkt för att kolla in Amandas sista dansuppvisning med skolan. Sen hem och leta reda på allt som jag skulle ta med mig tillbaka. Den viktigaste grejen jag skulle ta med var min epilator. Kan inte leva utan en sån, vet att många tycker det gör så jädrans ont men det är såååå värt det när håren är borta 4 veckor.

Och sen måste jag ju säga det också att det beror mycket på vad det är för epilator man använder. Är den från 80 talet så kan det vara dags att köpa en ny. Dom nya är mycket mer snälla mot benen. Men till problemet!!!! Den är BORTA. Så jaha det är väl bara att införskaffa en ny innan jag börjar se ut som en rysk kulstöterska-VÄLDIGT HÅRIG.

Ska strax till jobbet så Linn får strosa lite själv idag en stund med sen är jag ledig 2 dagar :).

Den bästa hårtidningen enligt mig som jag har börjat köpa är denna från England. Ger hur mycket bra tips och ideér som helst och så kostar den inte skjortan heller.


Bromma Blocks!!

Hoppas ni inte sitter inne utan är ute och njuter av solen idag. Jag är ledig idag så imorse tog jag mig till Bromma för att besöka "Bromma Blocks" (Sveriges bästa galleria 2011). Där mötte jag upp en kär gammal au-pair vän som jag inte hade sett på jätte länge och som också bor i Stockholm. Jätte kul att ses igen och snacka lite skit :).

Nu är jag hemma och ska bara packa väskan för att ta mig till Bålsta. Smidigt att ta pendeln dit så kommer pappa och hämtar upp mig efter jobbet. Imorgon åker jag tillbaka tidigt, men då följer Linn med :D.

Kan inte annat än att säga att jag bara njuter när jag går i Stockholm en solig dag som denna. Från bussen och hem var det helt underbart. Alla söta butiker med sina egna nischar, fullsatta fik, härliga gröna parker och SOL.....bara att njuta varje dag man bor just här i området :).

Take care så hörs vi snart igen!!!!

Den bästa träningen!!

Jag älskar verkligen min pilatesboll. Den är hur grym som helst och skön att bara sitta på. Kanske den enklaste träningen för mig och som jag tycker är kul med. Jag sitter på den till och från framför tv´n, och bara sitta å balansera på den stärker magen på fler ställen än vad man tror. Och den kommer åt på ställen som annars är svåra att träna på just magen. Sen är det hur enkelt som helst att göra sit-ups på den, skonsamt för ryggen då du bara rullar fram och tillbaka på den.

Den blir din för 240kr på intersport och är väl värda pengarna :).




Lugg=snyggt!!

När jag ser sådana här bilder så blir jag jätte sugen att klippa lugg. Men jag vet att jag skulle ångra mig efter några dagar plus att med mitt tunna hår så skulle luggen bestå av tre hårstån som hänger i pannan. So no....ingen lugg för mig just nu :).



Nu börjar det kännas av att sommaren närmar sig för det börjar bli väldigt lugnt på jobbet. Jag jobbar lång dag idag men det finns alltid en massa man kan pyssla med ändå. Är så många nya,roliga märken som butiken har så det är kul att lära sig en massa nytt. Imorgon åker jag hem till Sala en snabbis.

Det bästa med att bo i Stockholm (eller på alla nya ställen) tycker jag är det att hitta sina egna smultron ställen. Vi har haft lite tid att gå omkring och utforska just området där vi bor men jag ser fram emot sommaren. Då ska jag utnyttja varje lediga tid att strosa runt. Fred som älskar mat har redan börjar leta restauranger och samla på menyer att ta hem för att förhoppningsvis hitta nåt superduper ställe, och som han kan ta med och bjuda mig så klart ;).

Off to work!!!! P&K


Härliga Måndag!!

Sitter här och dricker kaffe och funderar på alla lägenheter som är lediga i Stockholms innerstad och hur man ska få tag på dom som äger dom. Även fast vi har boende så letar vi redan nu efter något att hyra från augusti och framåt. Skittråkigt men som alla andra säger och har sagt att vill man ha en lägenhet så får man det. Men kan ju också säga det att vi är inte direkt ensamma om boendeproblem i Stockholm, man hör på tunnelbanan, bakom sig i kön att folk är ute efter lägenheter.

Vet ni vad jag har tänkt på länge nu? Jo att göra om bloggens layout. Först tänkte jag att jag skulle byta sida helt men nej blir nog bara att ändra lite så den får ett litet lyft. Ni som har missat det så ska ju jag påbörja min utbildning till frisör den 22 augusti och det skulle vara så kul med ett litet lyft för bloggen med.

Igår hade jag och Fred "överraskningsdate" . Jag hade planerat att ta med han till Stockholms bästa fik med underbar utsikt. Stället heter Fjällgatans kaffestuga. Kommer ni och hälsar på i sommar så tar jag säkerligen med er dit :). Dom har riktigt goda pajer som serveras med massor av vaniljsås men har också annat smått och gott. Nästa gång är det Freds tur att ta med mig på surprise date, får se vad det blir ;).


Blir så små bilder när man tar med iphone men ni ser säkert min gigantiska paj med maaaassssooor med vaniljsås.

Oj,oj,oj!!

Jag har hittat min favorit hylla på affären vi handlar på :), Två hyllor fyllda med amerikanska baktillbehör.

Va säger ni om den här burken fylld med pumpkinpie fyllning???


Härliga sol!!

God morgon, härligt att vakna upp till SOL :D. Jag jobbar en liten stund idag men det gär inget för jag hinner njuta av solen ändå.

Satt 6 timmar igår med att bygga naglar, trött och hungrig gick jag därifrån men det blev snyggt allafall så nu hoppas jag att det håller en stund med.

Fredags kvällen avslutades på rock stället Pub Anchor på sveavägen. Blev en tidig kväll men en trevlig sådan.

Ut och njut av vädret nu så ska jag dra till jobbet.

Kos och klem from Kim♥



En stund för mig själv!!



Tänk va kul det är gå till jobbet ibland när man får en sån här härlig goodiebag med sig hem ^_^.

Ska strax in till Solna för att få mina naglar gjorda. Det är en tjej som ska bli nagelteknolog och behöver träna så det ska visst ta mååånga timmar för henne. Jag får se till att ha matlåda med mig så jag inte svimmar eller nåt, tur att man sitter ner allafall ;).

Tittar på nyhtesmorgon då dom berättar och visar bilder från Marakech där nån har bombat ett fik. Vet precis vart fiket ligger och vi gick förbi flera gånger där för 2 år sedan. Lite läskigt men det var väl bara en tidsfråga nåt skulle hända just där.

På dagens planering står även en träff med Michell, ska bli så kul att träffa henne igen.

Ha en koslig fredag så hörs vi snart igen.

Jag lägger upp alldeles för lite bilder på mina bästaste syskon så här får ni två bilder ♥


Limpan och jag på fika date med fuskcheesecake i glas :)


Och här posar jag och Amanda efter Musikalen The wiss som hon är med och dansar i. Här är hon klädd som en blomma.

Grått är ordet!!

Igår var en ganska meningslös dag tyckte jag. Jag som brukar vara så pigg var hur trött som helst igår. Jag skyller på det gråa ute och att vi börjar bli lite förkylda. Men hann gå ner till ÖB allafall igår och köpa mig en slaskupptagare. Usch för slaskar, gillar inte alls sådana då är det bra att det finns just en sån slaskmojäng :).

Idag torsdag har jag hunnit med en massa, man ska gå upp i tid då hinner man med så mycket mer ;).
Ska iväg till jobbet sen, jobbar 11-19 idag.

Fjärde natten för oss här på kungsholmen och vi trivs så bra att vi hoppas att vi kan hitta nånting här efter augusti med.

Ha bra torsdag nu så ska jag pyssla vidare innan jag drar till jobbet.


Jaaaa internet i vårt hus!!!

Jag borde tycka att det är skönt att bara få slippa internet men inte. Jag har väll aldrig saknat det så mycket som igår haha en dag och jag får krupp av att man inte har internet. Men nu finns jag här igen :) och nu jäklar så ska ni få all senaste info om mitt liv i storstan.

Ska börja med att skriva om lördagens 25 års fest. Skoj,massor med folk,god mat, skitsnygga tårtor (gjorda av mig) och en helt utarbetad Kim efter allt som skulle förberedas och sen efteråt. Men värt var det och inte sista gången man anordnar en fest.

Söndagen var jag helt slut, firade Linns födelsedag sen hem för att packa ock köra allt till Stockholm. Kom fram vid elva snåret, packa in alla grejer och gick och la oss.

Måndagen var jag upp halv sju för att fira Fred med frukost på sängen, en kopp te och fyra kakor. Var det enda som fanns men det är ju tanken som räknas. Sen satte vi oss i bilen till Sala för att lämna bilen och för att ta tåget tillbaka till Stockholm. När vi åkte hem såg vi att vi visst bodde granne med en MAXI så när i kom tillbaka med tåget skrev vi en låååång inköpslista och gick och stor handla på just MAXI. Bra idé när man har ett kylskåo lika stort som en skokartong men konstigt nog fick vi in allt allfall. På vägen hem från affärn när både jag och Fred trodde våra armar skulle gå av för våra tunga matkassar så träffa jag på en vildkanin som jag absolut skulle klappa men det ville inte han :(.

Efter styr ocy ställ med alla mat så var det dags att fira Freds födelsedag. Jag bjöd ut han på tapas restaurang och sen gick vi hem för att dricka kaffe ur vår nya kaffekokare och åt nya marabou strawberry cheesecake (läs Kim åt) och sen bada vi badkar. I know en helt underbar födelsedag hade Fred :).

Idag har jag hunnit med att vara på kurs med jobbet och sen jobbat fram till 19.00. Så gissa om jag blev glad när Fred hade fixat internet när jag kommit hem :D.

Stockholmare är trevliga, idag när jag jobbade kom en tjej in som ska bli nagelteknolog och vill träna på folk. Hon gör det GRATIS så på fredag sitter jag 09.15 och njuter av att få mina händer tillpiffade :D NICE!!!!

Nu har jag skrivkramp men hoppas ni orkar läsa lovar att det inte ska bli sådana här inlägg fler gånger ;).

PUSS♥

Vill blogga men har inget nät för tillfället men håll ut mina kära vänner snart ska jag berätta allt kul vi har gjort!!!!


RSS 2.0