Gott Nytt År!

Är det någon mer än jag som står bland tidningshyllorna och läser igenom alla årsastron den här perioden på året???
Jag har allafall läst igenom ett antal nu och jag kan dra en kort slutsats om att mitt 2010 kommer bli ett bra år fyllt med kärlek från alla håll och kanter och visst en massa pengar. Låter ju bra, men som alla vet det blir ju vad man gör det till. Jag har två nyårslöften som jag kommer att försöka hålla :) det ena är att 2010 ska f#*n bli det bästa året nånsin, jag ska ha skitkul och inte vara rädd för att prova på nya saker. Nummer två på min nyårslöftelista är att jag ska använda tandtråd varje kväll, hahahahaha. Är riktigt stolt över båda mina löften och ska göra allt för att hålla dom.

GOTT NYTT ÅR alla där ute från lilla mig.

Läste nyss i tidningen KLICK, en intervju med Agneta Sjödin. Hennes tips på hur man håller sig snygg på vintern?
Och då fanns det ett uttryck som löd: gå fort och skratta så är det ingen som hinner se att du är ful. Det ska jag tänka på när jag har mina "bad day´s". ♥ 

Min nya blogg is here!!!

Yes tänker ni, jag är tillbaka!!!!! Det är bara att lägga in denna bloggadress bland era favoriter :).

Förhoppningsvis så kommer den få lite annorlunda design, så Mia du vet var du har å vänta dig nästa vecka hahaha. Men den här får duga så länge.

Imorgon har jag varit hemma i Sverige i exakt två veckor. Så imorgon blir det två veckors firande, nyårsfirande och min nya blogg som startas. Kan ju inte bli bättre.

Så jag säger bara.......



Jag kan ju inte annat än hålla med. Den här skylten möttes jag av efter att jag precis hade landat i Sverige och hämtat mitt bagage.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0