Min nakna Kock!!!

Hej, hej hallå allihopa!!! Idag är det söndag och jag sitter å kollar på "söndags mat med Peace"  hehe, mycket bra underhållning.

Är sjukt trött idag men det har jag all rätt att vara. I fredags var det ju 18 års party och igår var det party på Rockland. Var ju ändå ca 5 månader sen jag var där å jobba, men det gick hur galant som helst :). Kolla in mina übersnygga bilder från gårdagens äventyr!!!! Så ska jag fortsätta min softa söndag med min nakne kock ;).



Kvällens första kaffe av ca 10 koppar.



Bar häng med Awesome Åsa å jag!!!!



Köks häng med Åsa!!!! Vi jobba faktiskt också en hel del hehe även fast det kanske inte ser så ut :).



Tur att det var några som var duktiga att jobba!!!



Pappa tror att han har hittat nåt i näsan.........



Men så här glad blev jag när jag fick åka hem :).


Puss å mys på er ♥


Kalas!!!!

Läste nyss Sala Allehanda å såg att man kunde köpa mört!!!! Va ska man med det till???? Det är den enda fisken jag har lyckats få upp på ett metspö tror jag och dom är jäkligt små. Och det är för övrigt ett väldigt roligt ord att säga många gånger mört,mört,mört,mört,mört,mört. Vad tänkte dom med när dom döpte den fisken egentligen???
 
Men det var ju inte det jag skulle säga, utan igår var det ju Amandas dag så vi fira med massa onyttigt men gott och presenter. Ikväll blir det PARTY!!!! 



Snyggaste paketet och collaget kom från mig och Linn :).



Jag sa ju att jag skulle vara snäll mot Amanda hela veckan, här fick hon ju till och med en massage!!!



Mmmmm, nu blir ni bra sugna va???







Alltså hur kan det komma sig att jag blev den kortaste i familjen?????


Är lite trött på snö nu....

Igår hade jag en himlans social dag. Det började klockan nio, frukost med Evelina å Sofia från Kicks. Klockan två träffade jag Maria som jag knappt har sett sen jag kom hem till Sverige igen och sen blev det hem till Tessan för att sätta ihop en IKEA byrå som visst hade legat i nästan ett år, så det var på tiden att den blev ihopsatt :).

Idag har jag varit jäkligt effektiv med. Har slagit in paket, sopat golv, städat toaletter, vikt ihop ca 200 st öl-kartonger tills jag knappt hade nå hud kvar på fingrarna och GÅTT i SNÖSTORM. När ska det börja försvinna egentligen??? Ja,ja det är jätte fint med snö men inte när man måste gå överallt. Så när jag kom hem från min promenad så tryckte jag i mig pappas hela 250 grams marabou chokladkaka, för det tyckte jag att jag var värd :).

Tänk va Skype är bra att ha, hur skulle jag klara mig annars dessa dagar ;). Peace I miss you!!!!!

Puss å mys på er!!!



Visst är han söt? PooPoo heter han och kommer nog flytta hem till mig om tre,fyra år eller så:).

Veckans snygging!!

Blir ju så klart den här veckan lilla Amanda som inte är så liten längre för på torsdag fyller hon 18. Jag hoppas Amanda att jag har varit en bra storasyster :) dig kasta jag ju inte in i väggen eller sa att du var adopterad allafall. Men Linn jag vet att du tycker jag är grym allafall ;).

GRATTIS AMANDA!!!! Ska vara snäll mot dig hela veckan :)






Varnar känsliga läsare!!

Ja igår blev det filmmys med Limpan å kusin Christine. Annars en väldigt lugn lördag kväll, men ville absolut lägga en chokladansiktsmask vid två på natten å så här såg det ut.......



......men jag kan säga att man ville nästan äta upp den för den lukta himlans gott. Men nåt fräschare vet jag inte om jag kände mig:)

Försov mig nästan idag, hade ju lovat att vara "assistent" åt Mia som skulle fota lite gravidbilder hemma hos Tessan å Crille. Jag blev nog både assistent, underhållare, allmänt flamsig, frisör och i vägen :) men kul var det. Å bilderna blev jätte fina, ska bli himlans kul att se dom när Mia har pysslat med dom. Jag fick också vara med på en bild så den kommer nog upp här sen.

Puss å Mys ♥


Sommar=festival!!!

Har precis ätit biffar med grönpepparsås, var inte riktigt så gott som det såg ut men mätt blev jag allafall. Så nu sitter jag och smälter maten och kollar igenom alla sommarens festivalers hemsidor. Inga direkt super duper bra line-ups på nån än så länge men bara festival-känslan räcker för mig. Så nu vill jag ha sommar......


Howard Sterns Private Parts!!

Har ni inte sett den här filmen så måste ni göra det. Original trailern var det så dålig kvalite på så ni får stå ut med den här som jag hittade på youtube.


Stockholm baby, yeah!!!

Ja nu var det ju hela TVÅ veckor sen jag var i Stockholm så igår var det dags igen. Men ingen shopping blev det, åkte dit för att möta upp en gammal kompis från Borgholm som jag inte hade sett på för länge. Så här kommer lite EGO bilder från min dag hehe.



9.32 jag åker tåg, har väldigt kul med mig själv, har hela vagnen för mig själv och sitter å ångrar att jag inte köpte en kaffe då dom visst hade mugghållare vid alla säten nu. Det som jag ALLTID saknar, får bli nästa gång :)
( och ja farmor jag har färgat håret).



Lunch på HurryCurry, jätte gott å jätte mysigt. Ligger vid Hötorget.



Skulle kunna vara taget ut metros dagens outfit, men icke bara lil´me in the city. Hade visst öppnat H&M Home bakom mig,  var en väldigt "spacig" butik men allt jag ville ha kunde man inte köpa :(.

Shoppade inget alls under dagen, så jag tycker att jag borde få pris för duktigt tittande bara :) var ju 70% REA i alla butiker, men jag blev väldigt kär i ett par skitsnygga skor. Perfekt klack å helt enkelt gjort för min fot :).


 




Pappa hade sin vanliga veckotur in till Stockholm så det är klart jag åker hem med honom. Gissa vart han är??? Men jag gick in å sympati bläddra lite jag med bara för att vara snäll.


puss å mys till er alla ♥



Kim......

......du kan ju inte starta en blogg å sen inte uppdatera den på typ en vecka!!!!! Skärpning, kan inte skylla på att jag har haft fullt upp heller. Men det har varit den bästa veckan på mycket länge om vi säger så. Kan sammanfatta veckan med mycket MYS med en väldigt mysig person ;), träffat Åsa i västerås å myst med henne och varit lite duktig med att söka jobb. Men den sista biten ska jag verkligen skärpa mig med, nu börjar ju pengarna ta slut. Men nu är jag allafall tillbaka här, för så lätt blir ni inte va med mig mohahaha. 

Ja just det veckans snygging den här veckan håller jag hemligt för mig själv blink, blink, blink eller va säger du Mr Big???? ja vet nog allt att du läser :)

Kalas!!

Inte konstigt mamma är glad, hon fyller år idag!!!!! GRATTIS MAMMA!!!!! Ser inte ut att vara en dag äldre än 35 :)




(Jag ville absolut vara med på bilden :).

Recycled Records!!

Grymt coola smycken gjorda av gamla återvunna vinylskivor. Finns på sidan www.vling.bigcartel.com att beställa. Finns allt du kan tänka dig och i olika coola vinylskivs färger. Jag köpte mig själv ett vinylarmband på en marknad under Brooklyn bridge som jag är mycket nöjd med.








Redken!!

Jag kan säga att bara efter en månad hemma i Sverige så känner jag stor skillnad på hur mitt hår mår. Under min tid i USA så blev håret både mer sprött,tunt å fett fort. Och tro det eller ej men man känner även skillnad på hur olika duschvatten påverkar ens hår. Men nu hemma igen så känns håret som det ska igen :). Men ska komma med ett mycket bra tips för er som inte gillar att gå till frissan. Jag köpte lite Redken produkter i USA och har fastnat lite extra för just en. Den heter Redken anti-snap som man har i topparna på nytvättat hår. Den gör då så topparna inte går av lika lätt eller delar på sig. Me like säger jag bara!!!!



Veckans snygging!!

Sitter här och tänker på alla gamla program som har gjorts igenom tiderna. Och tycker att det inte alls finns lika mycket bra ungdomsprogram idag som det gjorde när man själv var "ung", Som Bullen till exempel hur bra var inte det. Jag kollade mycket på ett program som hette Wimans som gick på ZTV åren 2001-2003. Men tydligen är det inte så många som kommer ihåg det, konstigt nog :). Jag tyckte ju även att killarna var riktigt snygga med så veckans snyggingar blir programledarna för Wimans. Hittar dock inget bra kort på dom så det får bli ett youtubeklipp med en väldigt bra text till ;).



Jag tyckte det var väldigt kul då allafall. Men kom igen, lite söta är dom ju :)


Frostskador!!!

Usch gick hem från tågstationen nu ikväll, trodde allvarligt att mina ben skulle lossna för det var så kallt. Men varför klaga dom satt ju kvar när jag kom in :). I helgen blev det en tur till Västerås igen å hem till Åsa, alltid lika kul. Vi testade restaurangen bredvid Skivbörsen som hette Tabasco, jätte mysigt ställe med trevlig personal. Vi tog in lite tapas rätter så nu har jag testat musslor för första gången :)

Nu har vi nästan städat bort hela julen här hemma, så nu får det gärna bli vår. Måste ju visa mitt fina pepparkakshus som jag å Amanda byggde strax innan jul.......gott var det också ♥




Mera Star Wars åt folket!!

Ja okej jag gillar filmerna väldigt mycket men när nu även Adidas ska släppa en ny kollektion med Star wars tema så blir det nästan för mycket. Eller är det bara jag som tycker att saker inte är lika spännande längre när det blir för mycket av det hela??? Men jag får väll bara säga grattis till George Lucas för ytterligare lite klirr i kassan.

Skulle ni inte skratta om jag kom å gick i dom här skorna en dag :)????



Nåt som jag däremot skulle villja ha just nu när det är så kallt är min egna "lilla" chewbacca" att värma mig med. Tänk å få krypa upp i hans famn en kväll framför tvn, eller att bara ha som sällskapsdjur och beskyddare :)






Ny design!!!!

Kan bara sumera min dag som en toppendag idag eller vad säger ni????
Fika med mycket trevligt folk på stan, tjänade 132 kronor, ny bloggdesign av bästaste Mia, fick ett väldigt gulligt och värmande sms, en trevlig pratstund på telefon med en kär gammal vän och sist men inte minst fick en inbjudan till Spotify.

Ja man kan ju inte vara annat än glad ♥




Mia,Åsa,Kim reunion!!!

Igår var det dags för en Mia,Åsa,Kim dag. Blev tacos och en hel massa skratt. Alltid lika kul att träffa er tjejer!!!!





 

Vi är bäst, no protest!!!

Veckans snygging!!

Satt å lyssna på lite låtar på spotify igår och kom då å tänka på den gamla gruppen Teddybears STHLM, dom gjorde ju faktiskt en hel del bra låtar. Så veckans snygging blir Thomas Rusiak.....vart har du tagit vägen????



Va döljer sig bakom din dystra blick tro hehe.

Får ni vänta en hel vecka till nästa veckas snygging.......

Rea fynd!!

Finns ju inge roligare än att fynda på REA. Har blivit lite vändor både till Stockholm och Västerås nu, men jag har varit duktig på att inte handla för mycket. Men blev den här kjolen allafall, från vila för 99:-.


Vill ha!!!

Grymt snygg knogjärns ring från Alexander Mcqueen. kostar 3890 :-, lite dyr för min plånbok just nu.


Kim´s 5 i topp-lista!!!!

Ja eftersom jag nu har skaffat en ny blogg så tänkte jag att jag skulle ha lite återkommande inlägg varje månad. Som då min 5 i topp-lista som jag ska försöka knåpa ihop den första varje månad :). Så gott folk läs och njut av permiären av min första lista.

December månad:
Plats 1: Jag kom hem till Sverige (så klart). Och all den goda mat jag har ätit sen jag kom hem och den svenska hederliga marabou chokladen. Får dock inte heller glömmas att jag är väldigt stolt över mig själv över att jag flög helt själv hem från NY. Jag HATAR att flyga. Men gillar man att resa så är det ju bara att försöka gilla läget, och det tycker jag att jag gör ganska bra.
Plats 2: Min tripp in till New York innan jag åkte hem.
Plats3: Julshoppingdagen i Stockholm lördagen innan jul. Jag må ha varit i staden som aldrig sover men Stockholm för mig slår allt. Stockholm har bästa shoppingen, man kan gå till det mesta och lagom med trafik.
Plats 4: Min positiva inställning jag har fått av min tripp i USA. Just nu känns det som att jag kan göra precis allt här i världen. Sen får man väll se hur länge det håller i sig :).
Plats 5: Trodde inte att jag skulle skriva det, men på plats fem kommer min utekväll på hotellet på juldagen. Hade skitkul. Men som sagt det blir ju vad man gör det till.

Ja this was it. På måndag får ni se fram emot "veckans snygging"

/kim ♥



Heath Ledgers sista film!!

Var på bio häromdagen och såg "The imaginarium of Doctor Parnassus". En annorlunda och riktigt cool film, me like mucho!!!!


RSS 2.0