Två dagar kvar!!!

Sitter å äter lite frulle till p3 morgonpasset, det är mys mornarna med mig själv :). Börjar vi 11 idag på Kicks, sen blir det en lång dag där. Men securitas strejken är över så det är skönt.

Igår jobbade jag sent pass på IKEA, halv elva var jag hemma. Jätte solig och varm dag igår så jag hann med lite solhäng i parken med innan jag började. Har bränt mig fint mellan boobsen kan jag säga. Såg ett antal kunder på IKEA igår som verkligen hade legat å pressat i solen. Kan ju inte tycka att dom är vackra, ser mest ut som ett gäng russin.

Två dagar kvar nu innan vi åker till Sweden :), ska bli jätte kul. Har kollat in vädret med och det ser ganska lovande ut.

Ha en underbar och solig dag nu alle sammans ♥

En solig dag i Oslo!!!

Idag har det varit en alldeles underbart perfekt dag. Solen har skinit å vi har bara myst jag å Fred. Men jag hann med att jobba med :), jobbade tre timmar imorse på hotellet. Men vid tolv drog vi först på loppis som alltid är på söndagar här. Gjorde inga fynd men var kul att gå omkring att kolla. Sen blev det en promenad upp på Opera huset som ligger längs med vattnet. Fred höll på svettades ihjäl innan vi ens va halvvägs upp :). Där på operataket i augusti ska vi faktiskt få njuta av Lars Winnerbäck och Melissa Horns vackra stämma som ska ha konsert där. Ser vi fram emot.

Sen fortsatte vi vår tur längs med Karl Johan för lite lusekofte shoppande :), Pizza slize paus, Slottsbilder, en tur med spårvagnen som det sen visades att vi hade tagit fel så vi hamna väldigt långt bort så det var bara att byta. Där när vi ska byta trick så hittar Fred en mystisk svart väska helt själv som han absolut ska öppna, men väskan såg väldigt suspekt och skum ut. Men nyfiken i en strut fick inte öppna den för mig, jag fantisera om allt möjligt som kunde vara i väskan. Vi är ju liksom i Norge, här har jag lärt mig att allt möjligt kan hända. Så det blev tricken tillbaka till stan igen.

Väl hemma packa vi lite picknick så gick vi till en skatepark för att ligga å mysa lite :). En helt perfekt dag helt enkelt.

Råder ju strejk tider här i Oslo också. Alla securitas vakter är på strejk så det är inte så kul att ta ut pengar just nu. Nästan alla uttagsautomater är tomma, kuljul vill säga. Vi fick springa runt en bra stund innan vi hittade en som fungerade.

Och vill bara tilläga att jag bor i ett land där utgångsdatumena på matvaror inte stämmer ett dugg. När jag var i USA lärde mig sig snabbt att bla mjölken höll mycket längre än vad som stog å det var väldigt länge kan jag säga. Här i Oslo får man kasta mjölk två dagar den innan den ens har gått ut och bröd luktar mögel typ två dagar efter man köper det. Sverige och Norge må ligga väldigt nära varann men vad det skiljer sig med bra matvaror här och hemma.

Nu får ni njuta av lite bilder från dagen :)   Tjo å Tjim från Kim



Fred går å rotar i lite lådor efter fynd på loppis i parken.



Här står jag framför Opera huset.



På Opera taket med utsikt över några fjordar :)



Underbara sol....

Idag börjar inte min arbetsdag förns vid fyra så då passade jag på att njuta lite av solen i parken inte så långt från där vi bor. Jätte skönt men blev så himla varmt så det blev inte så länge.

Nu har jag också sett "Sex and the city 2". Jag och några kicks tjejer bestämde oss för att gå å se den i tisdags. Måste ändå säga att jag tyckte den var bättre än ettan, filmen var lång men då det hände saker hela tiden så gick tiden väldigt fort.

Igår jobbade jag ett hårt pass på hotellet. Var inte så mycket folk men fanns ändå jätte mycket att göra. Gäster skulle ha frukost på rummet och andra skulle ha lunch framdukat uppe på hotellets takterass. Jag får se det positivt att dom ger mig sådana uppgifter då lär dom ju tycka att jag gör ett bra jobb. Men på söndag jobbar jag ett kort pass under frukosten och det kommer bli min sista dag där. Sååååå skönt, bättre att lägga ner sin tid och koncentration på kicks och IKEA.

Nu lär jag göra mig iordning för eftermiddagens jobb. Hörs snart igen. / KIM♥

Grattis Åsa på din födelsedag :) hoppas den blir toppen.


Marion´s Gastro Diner!!!

Var ett bra tag sen nu jag var i Stockholm. Men tänkte att jag skulle hinna med ett besök efter midsommar när jag kommer hem :). Då tänker jag passa på att käka på det stället  www.marionsgastro.se. Stockholms första American/bowling/diner restaurang som ligger mitt inne i Stockholm på kungsgatan. Kan man ju bara inte missa när man besöker huvudstaden, kolla bara in den läckra inredningen!!!!!!!








Jag blir ju faktiskt 26 i höst!!!

Yes och det är ju hur grymt som helst. Känner mig som 20 och ser ut som 20 hehe.
Igår blev det lite party, blev dock en tidig kväll för jag ville inte gå hem och taxi från det stället jag var på blir hur dyrt som helst. Så det blev sista spårvagnen hem istället, men hade jätte trevligt ändå :).
Men det här med ålder är fan svårt. Igår när det var några som fråga hur gammal jag var så höll dom på sätta i halsen. Men det är bara positivt att man ser yngre ut än vad man är :).

Snart kommer Fred hem, då blir det puss å kram kalas kan jag lova. Men efter att han har duschar hehe, tror inte att han är så fräsch efter en veckas festival liv. Jag får ta en bild på han när han kommer hem:).

Sen ikväll blir det konsert här ikväll med Blackberry Smoke. Ska bli skitkul, dom spela på Rockland i Fredags och var visst riktigt grymt bra. Trevliga var dom med och det är plus. Men det har jag lärt mig alla år genom Rockland då man har träffat ett antal band runtom från världen, att amerikanska band är oftast hur trevliga som helst. Svenskar har lite mer attityd medans utländska spelar musik för att dom verkligen brinner för det. Gäller ju inte alla svenska band så klart men många.

Nu ska jag gå i snika lite glass ur frysen innan jag ska ta en promenad tror jag. Regnar ju inte för ovanlighetens skull så det gäller ju att passa på.

XOXO


Regn...

Nu har det regnat varje dag sedan vi kom tillbaka till Oslo. Det är ju för härligt.

Fredagskvällen blev väldigt lugn, blev sugen på american panncakes så det såg jag till att göra. Blev hur gott som helst. Ville köpa med mig lite maple syrup från affären men den var ju hur dyr som helst, 78 NOK. Helt galet, så det blev bara lite stekta äpplen och kanel :).

Nu ikväll är det party som gäller. Ska strax ta spårvagnen iväg till några tjejer från kicks så får vi se vart vi tar vägen sen.

Imorgon kommer Fred hem :). Och det ska visst bli lite finare väder imorgon så det hoppas vi på.

Nu lär jag kila, Tjing Tjong :)

Jag har haft blogg-lov!!!!

Har inte haft nån ork eller lust att skriva. Kan väll bli så ibland. Har varit hem en stund å sen tillbaka till Oslo för att jobba. Jobbar så olika tider hela tiden så man får ingen riktig rutin. Just den här veckan har jag varit trött konstant hela tiden. Kan dels bero på att vädret inte är det bästa och att jag får sova själv i sängen. Fred har nämligen åkt till Sweden rock festivalen nere i Blekinge :). Hade mer än gärna åkt ner för i år var det riktigt många bra band men ekonomin var inte på topp när det var dags att beställa biljett.

Sitter och lyssnar nu på P4 som sänder live från Sweden rock. Så på ett sätt känns det som att jag är där:).

Igår var jag ledig, och fick min första lön denna månad. Blev inte rik men sååååååå skönt med pengar. Var ner på stan å titta lite då det visade sig att nästan alla butikerna hade börjat med sommarrea. Köpte nåt som jag aldrig trodde att jag skulle köpa nämligen ett par korta jeansshorts. Har aldrig direkt gillat mina ben, men måste säga att det såg inte alls tokigt ut. Så nu ska jag sluta muppa mig om det och stolt visa upp mina spiror i sommar. Om det blir någon sommar vill säga, brukar ju bli standard med 1 dag sol 14 dagar regn typ.

Hade förövrigt väldigt trevligt nu när vi var hemma sist. Hade velat haft en dag till innan vi skulle ta nattbussen tillbaka. Tiden går så fort när man är hemma.

Idag och imorgon är det jobb på kicks som gäller, sen ikväll blir det kanske lite bowling :)

Puss å kram allesammans




Grillpartaj hemma hos Freds mamma innan Rockland :)

Jag har träffat en kändis :)!!!!

Glömde ju att skriva om helgens möte. Jobbade ju som sagt på hotellet både lördag och söndag helgen som var. Mycket Eurovision folk var det men dock inga kändisar förutom en. Jag tyckte att jag kände igen henne från nåt program på SVT, nu har jag allafall googlat henne. Suzanne Axell heter hon och leder "fråga doktorn" på svt, hahahaha inte illa va. Men hon var jätte,jätte trevlig verkligen. Hon kom fram och prata en massa med mig och var jätte gullig.

 Hitta en liten bild på henne, annars har ni väll ingen aning om vem jag pratar om hehe.

Sommarn har kommit till Oslo nu allafall, nästintill tropisk värme både igår och idag. Har jobbat båda dagar på IKEA men imorgon jobbar jag ett kvällspass på IKEA så jag hoppas,hoppas att solen lyser imorgon med så jag kan sola lite.

Sen på torsdag morgon blir det buss hem till Sala, ska bli riktigt kul att komma hem. Har fått tips om att testa café dreambooks hemgjorda glass så det är ett måste. Ska visst vara jätte god.

Vi hade ju sala besök förförra helgen, jätte skoj så här kommer lite bilder.


 
Jag å Marre på väg till Grünerlokka för en "sex on the beach" drink :)



Picknick i Vigelundsparken blev det också



Turister på Akerbrygge :)




RSS 2.0