Här för att göra Oslo osäkert!!

Hej hej hallå allihopa!!!
Nu kanske ni tror att mitt liv har varit så tråkigt å meningslöst dom senaste dagarna och veckorna att det är därför som jag inte har skrivit något. Men ack så fel ni har, njuter av livet å har det gött så det har bara inte blivit av att jag har skrivit något förns nu. Tänkte att nu ska jag fan bli duktig på att skriva lite när jag nu ännu en gång har flytt Sverige.
Har sovit min andra natt nu som Oslo-bo bredvid min Überläckra man som idag har gått naken under sin morgonrock till klockan tre. Han är inte lat eller så utan morgonrocken är bara väldigt skön å gosig och så fick han ju den av sin koslige fruga.

Igår var det fint väder, vi gjorde lite ärenden på stan, handla, leta kaffe sil vilket inte verkar existera i Norge och sen blev det grillad kyckling till mat å Rocky på tvn.
Idag är det skit grått, regnar, jag har handlat svindyr glass, Fred har lagat skitgod bacon å broccoli gratäng och snart blir det Rocky 2.

Och ni som är nyfikna på jobb så söker jag en hel del. Ska på min första inbokade intervju nästa vecka. Ska lägga på min charm så ska det nog bli kanon.

Och Åsa såååå dumt att jag åker klockan 3 från Sverige då du landar med ditt plan då, snyft. Längtar efter dig och saknar dig massor. Söta kommentarer du hade skrivit :). Välkommen hem allafall och vi ses snart.

Lev gott mina vänner och se upp för fågelprutt. Puss å kram

Dagens norska ord: roligt = lugnt (in swedish)


När livet inte blir riktigt som man tänkt sig!!!!!

Satt häromdagen och bläddrade igenom min gamla dagbok från förra året av nån anledning. Jag har skrivit mycket dagbok i mina dagar med jag brukar aldrig gå tillbaka å läsa dom. Det är bara skönt att få skriva av sig ibland. Förra året skrev jag väldigt mycket dagbok och det var en sån dagbok som jag nu satt å bläddra i. 2009 var ett år för mig som jag insåg att livet blir aldrig som man tänkt sig, många tårar och tankar hit och dit och funderingar på livet. Men förändringar behöver inte alltid vara till det negativa. Jag har börjat tro att allt har en mening och sant som det är sagt, finns det inga nedgångar har man inga uppgångar. Och vem har sagt att livet ska vara en dans på rosor????

Jag känner mig stolt över mig själv att jag ändå försökte vända allt till något positivt men jag hade aldrig klarat det utan alla mina vänner eller min familj. Jag har lärt mig att man inte ska ta nåt för givet och att man ska titta på allt man har och inte på det man vill ha.

Hade det gått som jag hade planerat så hade ju jag just nu suttit nånstans i USA men jag kan ju bara säga det att vilken jäkla tur att jag åkte hem för så lycklig som jag är nu var det längesen jag var. Att vara kär är ju alldeles underbart och när man är det i en alldeles speciell och underbar person så är det ännu bättre. Men jag lever i nuet och njuter av varje dag.

Till alla mina vänner och min familj, ni ska veta att ni betyder väldigt mycket för mig och Fred.....I LÖVE YOU♥




Robban som Tony Irving!!!

När vi stod å vänta på att få komma in till Parlamentet så vem dyker inte upp då??? jo Tony Irving, det var ju fredag så han var på väg till kvällens Let´s Dance.

 


Solen är här, jag är lycklig!!

Jag tog en promenad imorse klockan kvart över 6 ja, de ni. Det var jätte skönt ska jag säga så det blir nog en sväng imorrn med. Har hört att om man dricker en kopp kaffe före innan man tar sin promenad så ska det sätta igång på magen å så sant så sant. Hann knappt hem, å det är ju SKITbra :)

Skulle lägga upp lite bilder tänkte jag från i fredags när vi var å såg parlamentet och sen från vår lilla korvgrillning i söndags men min kamera har fått nå spel, så det får vi skippa.

Parlamentet var allafall kul. Men jag tyckte att dom hade klippt bort det bästa. Kollade man riktigt noga på söndagens program så såg man faktiskt Fred på bild.

Nu när ni inte får nån bild så lägger jag upp en video med Jimi Hendrix istället. Såg på nyhetsmorgon imorse att han i år varit död i 40 år. Så här får ni låten "All along the Watchtower".








Nu ska jag ut å njuta av solen, puss å kram på er alla.

Nu får det fan bli vår snart!!

Jag är blek, alldeles för blek å vad gör man då??? jo man smörjer in sig med BUS ( brun utan sol) så förhoppningsvis känner jag mig lite fräschare.  Nu får det fan bli vår snart så man kan sitte med en kopp kaffe i trädgårn å sola fejjan lite. Snart lägger jag mig i ett solarium.

Imorrn ska vi till Stockholm och med vi menas med pappa,mamma, Linn, Amanda, Jag och Fred. Full bil åker vi. Blir shopping och sen klockan halv 4 sitter vi i publiken till premiäravsnittet av Parlamentet.

Nu ska jag åka å handla, på notan står det dinkelmjöl å kaffe. Ska baka nyttiga bärmuffins till vår lilla roadtripp imorrn :).

Puss å kram på er!!!!

Fototime!!

Vi tog ju lite foton när vi var upp till Bollnäs. Häromveckan damp det ner en cd-skiva från Mia med en massa roliga bilder på. Jag bjuder på några.......






Jag på mina rosa moln!!!

Ja tycker att jag borde få dispans från min blogg just nu allafall. Är man kär så är man ju å just nu finns det bara en sak i mitt huvud. Men jag kan försöka uppdatera er lite om vad som har hänt allafall :).

Hela förra veckan satt jag mest å leta jobb i Norge, skrev CV och myste (så klart). Men jävla-as-skit-pucko-muppar som gömmer virus på dumma ställen så min dator packa ihop i onsdags. Helt underbara gulliga Fred försökte att fixa den men jag fick lämna iväg den. Men i lördags fick jag hem den helt frisk :). 

Under helgen hann jag med både marknad, vilket var som vanligt, inte så kul och man köper oftast bara onödigt men man liksom måste ju gå dit ändå. Jag å Fred passa på att gratis äta lite ost å korv å annat smaskens. Sen på lördagen var det Refreshments på Rockland. Jag som hoppades att få blanda en massa roliga drinkar fick bara göra två :( var mest vindrickande 40+ som ville lyssna. Fast kul är det att titta på alla roliga som dansar. Tycker det är modigt att vissa står helt själva i ett hörn och lever sig in i sin egna dansvärld. 

Va är det för jäkla skit väder idag då???? Jag skulle idag klockan tio åka till arver bil och lämna in mammas polo. 
Ja det var ju bara att gå hem i ruskvädret. Såg knappt vart jag gick nånstans. Var tänkt att jag och Linn skulle upp till Rockland och måla lite idag men man har ju ingen lust att göra nåt alls när man tittar ut. Så vi tar det imorrn istället.

Höll nästan på att slå ihjäl mig imorse, jag vet inte riktigt vad jag har i huvudet nu för tiden ;) men jag är så extremt klumpig. Häromdagen skulle ställa tillbaka en stol å drämde in pannan i takbalken uppe på mitt lilla rum. Syndes inte lika mycket som det gjorde ont men lite blå blev jag allafall. Sen imorse slog jag upp högersidan på mitt ballonghuvud i ytterdörren av nån anledning. Jag såg ju till och med att den inte var öppen helt. Var till och med tvungen att väcka mamma för att visa min bula. Så jag kanske gör helt rätt i som stannar inne idag så jag inte ramlar och bryter några ben.

Och ni som undrar hur det gick med min böld på skinkan så är den borta, nästan. Det syns att det har vart nåt där men den är inte svullen längre allafall och gör inte ont. Ett mysterium.......

Puss och kram på er alla. Och jag är inte ett dugg avundsjuk på Åsa som idag landar på Nya Zeeland, hon missar ju det här underbara vädret vi har idag ju.




Kim+Fred=♥




RSS 2.0