Nu är nu!!!

Jag ska bli mycket bättre på att leva i nuet, lyssna på min kropp och vara mer närvarande. Bara så ni vet :).

Jag måste säga det ändå att innan jag skulle åka till kicks i Stockholm i tisdags så funderade jag ganska mycket om hur just kunder i Stockholm skulle vara och om dom stack ut lite extra. Men nu när det har gått två dagar kan jag bara konstatera det att Stockholmarna är hur trevliga som helst. Beror ju självklart på hur man är som säljare men än så länge har alla varit super gulliga. Men minuset blir att butiken är så stökig och "rörig" på nåt sätt. Nu är ju jag ett kontrollfreak som kan gå över styr ibland men jag är inte van att jobba i en butik som är så ostädad som denna. Men vänta bara efter några veckor med mig i butiken ;).

Annars så ser jag väldigt mycket fram emot att börja frisör skolan i augusti. Ska i sommar ligga i och plugga lite extra på just hårvård och sånt så man får lite med inblick i allt.

Idag är jag ledig och tur är det för idag blir det fix med Freds 25 års fest. Imorgon gäller det :), tur att jag är klar med hans present.

Just det jag skrev ju om 4 nya marabou choklad som dom har släppt. Jag letade febrilt på både coop och hemköp i Stockholm igår men inget napp :).

Jag önskar er alla en bra fredag♥

Solen skiner!!

Jag ska verkligen bli bättre på att blogga oftare. Nu har jag ju noll rutin på mitt liv så jag har bara svårt att klämma in lite blogg tid. Det tar ju inte lång tid heller att skriva ett inlägg men från och med nästa vecka har vi vårt eget boende och då jäklar ska ni få uppdateringar :).

Jag håller på för fullt med allt möjligt just nu men idag är det jobb som gäller. I tisdags och då idag blir det jobb på kicks. Känns bra att börja jobba så man kan få någon lön nångång, och skönt att vi flyttar på söndag för att åka tåg blir både skitdyrt och det tar lååång tid. Börjar ett idag och åker nu strax elva och sen slutar jag sju och kommer hem nio ikväll. :) men på söndag drar vi till vår nya egna lägenhet, eller ja vår ett tag allafall.

Oj,oj,oj som chokladälskare så såg jag nyss marabous nykommlingar. Strawberry cheesecake, blueberry, maräng och nöt och nån som heter carabbien eller nåt sånt. Mmmmm måste testas snarast.

Igår fyllde min bästaste Limpan 24 år. Jag hoppas att dom har det toppen på Cypern och kommer hem som pepparkakor :).

Dags att dra mot storstaden. ♥

En vecka kvar!!

Söndags häng i soffan just nu. Kan inte minnas sist jag bara låg i soffan och inte gjorde nåt, så dags nu tycker jag :).

Vilket toppen väder det är ute nu, så även om jag gärna hade velat vara med mamma och Linn i Cypern så har vi ju det väldigt bra här hemma med i värmen. Grilla gjorde vi igårkväll och idag pallra vi oss in i Freds och min bil för att åka till Farmor för lite mat. En tur till stugan blev det med i sommar värmen, var alldeles för länge sen jag var där.

Ledig dag imorgon med sen börjar vardagen för mig med. Börjar jobba på Kicks på tisdag. Känns som att den här veckan kommer gå i racer fart, 25 års fest och flytt står ju på helgens schema så en massa planerande och packande blir det. Men skoj :D snart är det dags att få vara bara jag och Fred♥.

Beställde nyss en proffesional make-up case från Amazon. Ångrar mig djupt att jag inte köpte någon i USA, är ju typ dubbelt så billiga där än hör hemma. Så nu har jag beställt en multibag för 588 kronor som förhoppningsvis kommer komma om några veckor. Att ha mitt smink i 6 olika necessärer är snart ett minne blott :).

Imorrn blir det kalas med ännu mera mat och efterrätter. Men jag är duktig på att ta mina powerwalks varje dag och det är ju trots allt påsk ;).




Låååång fredag!!

Måste säga det att, jag ääääällllskar mina gympaskor jag köpte i USA. Jag var skeptisk när jag väl stod där i butiken men ack vad jag hade ångart mig då. Jag pratar så klart om min Sketchers.

Jag har nu varit jätte duktig och verkligen varit ute och gått varje dag i minst 30 min och med mina skor så känns det både bättre plus att jag efter en kort powerwalk får träningsvärk. Brukar inte annars ske när jag promenerar. Skulle vara kul att se hur mycket mer kalorier man förbränner med dom här skorna än andra. Dom här som jag nu har ska vara som så att man promenerar på en sandstrand. Och det tar ju mot lite mer än bara att gå på asfalt.

Hur grymma som helst så dom åker även på när jag kör mitt bar-race på Rockland så förbränner man lite extra ;).
Så ska ni till USA så köp ett par, ni kommer inte att ångra er. Ett stort plus är ju att dom är väldigt mycket bättre och snyggare än dom man kan köpa i Sverige.



Nu blir det snart dags för mig att ta mig till Rockland. Blir en hård kväll med två riktigt bra band, jag ska som vanligt stå i baren och glänsa ;).

Ha en fin fredag mina kära♥

Skärtorsdag today it is!!

Nu sätter påsk helgen igång. Det betyder att man äter en massa godis och samma mat om och om igen. Jag har ju inte firat påsk hemma på två år (2009 var jag i Marocko,2010 var det Oslo) så i år har jag tjatat om att få ett riktigt påsk bord. Så ikväll klockan 18.00 ska vi hem till Mormor på en riktig påskmiddag. Blir en tidig påskmiddag för inatt sen åker mamma och Limpan till Cypern. Skönt för dom :D.

Ska ju bli toppen väder hemma i Sweden med så bara att sätta på sig bikinin och ligga och pressa på gården. Nu ska jag ner på stan och fixa de sista påskägget som jag ska ge bort sen pyssla med Freds present så jag blir färdig någongång ;).

Ciao ♥


En paus....

Det kan man behöva ibland oavsett vad det nu kan gälla. I mitt fall blev det bara så att det blev en paus på bloggen. Men ska bli bättre på att förvarna er nästa gång ;).

Jag var helt enkelt trött på att varje dag skriva att vi inte hade fått någon lägenhet, att jag leta jobb och sånt där. Men nu ska jag istället skriva att vi har fått lägenhet :D, jag har fått jobb, loppisen förra helgen gick jätte bra och dessutom så blev min vinyl-art by Kim jätte populärt. Jätte kul så vad ska man säga, jo allt löser sig ;). Jag ska lägga upp lite bilder med på mina vinyl armband med så ni ser vad jag har pysslat med.

Flyttar det gör vi 1 maj och jag börjar jobba i den vevan med. Jag ser fram emot en Sommar tillsammans med Fred i Stockholm. Blir ju första gången som det bara blir vi två ♥.

Jag lovar att imorgon hörs vi :).

Loppis tider!!

Hårdrockfest hela lördagen. Gick bra och tiden gick fortare än jag trodde och jag var inte så trött på söndagen som jag brukar vara. Och tur var det för på söndagen var det dags för Amandas dans musikal som vi skulle kolla på. Den var verkligen super bra och proffsig. En stolt storasyster lämnade skolan kan jag säga :D.

Gårdagen spenderade jag i Stockholm hela dagen. Åkte tidigt med tåg och kom hem sent på kvällen. En intervju med Kicks Solna var inbokad, jag fick en klipptid för billiga 190 kronor och en date med Michell och Mia bokades in.

Mötet med Kicks gick jätte bra och kändes bra så jag misstänkte att jag skulle få jobbet men man ska ju adrig vara för säker. Men idag klockan ett ringde chefen och tyckte att det kändes jätte bra med mig och ville erbjuda mig tjänsten :D. Känns bra och tryggt för förhoppningsvis kommer jag kunna jobba lite i höst med när jag pluggar så man får in lite pengar.

Ja mitt mål med att ha en lägenhet innan förra fredagen gick ju så där. Så nu när jag har fått jobb med från och med 1 maj så MÅSTE vi ha en lgh. Jag säger återigen, innan fredag denna vecka ska vi ha en lgh.

Idag har vi pysslat med loppisen som äger rum i helgen. Kommer bli riktigt bra tror jag, håller tummarna nu på att det blir fint väder och att vi får sälja lite.

Nu blir det sova snart :). Hoppas eran tisdag har varit toppen ♥

Man kanske skulle ta fram saxen....

Såg denna snygga bild på Cemeron Diaz och blir väldigt sugen att ta fram saxen och klippa av en bit av mitt slitna hår. Eller vad säger ni, visst är det en snygg frisyr??


Kos-fredag!!

Snart har ännu en vecka gått. Helgen kommer gå i ybersnabb fart så snart måndag igen då. Men har full upp dom kommande tre dagarna så denna mys fredag ska jag ge mig själv en spa kväll :). Låter väll inte helt fel va.

Tänkte packa in håret med moroccan oil inpackningen som jag köpte i USA. Har inte hunnit använda den knappt så får se om den är så bra som den låter. Och under tiden passa på att smörja in en härlig fuktmask i ansiktet. Imorgon är det fullt ös på Rockland. Från klockan ett på dagen tills vi stänger så kommer det vara fullt med 150 hårdrockare som ska ha fest där. Jag ska ladda upp med mycket frukt,nötter och choklad så jag överlever dagen och natten ;).

Igår kväll fick jag ett trevligt samtal av en väldigt känd och världsvan frisör. Jag hade tidigare mailat honom och berättat att jag till hösten kommer börja på svenska frisör design programmet och att jag är intresserad av att börja tävla. Han tyckte det var jätte kul och ville ge mig lite information om just det och att vi kommer ses i höst. De flesta av dessa tävlingar hålls utomlands och leder oftast till väldigt bra och framgångsrika jobb sa han. Kul, jätte kul tycker jag. Men det är nu jag undrar, Shit skulle man klara av det?? Men det är väll därför man går en utbildning så man ska lära sig.

Ha en riktigt mysig fredag nu ♥!!!!



Musarm??

Ja det är F*N illa att man får ont i armen för att jag har suttit för mycket vid datorn och mailat. Och då menar jag inte mailat runt till kompisar eller nåt sånt nej BARA LÄGENHETER!!!

Det är sjukt vad vi ska ha otur. Men vi ger inte upp, men måste erkänna att humöret sviker en många gånger. Känns som att man ibland mailar förgäves, ingen som läser mailet ens. Men vi ska ha en lägenhet innan måndag, vi ska ha en lägenhet innan måndag, vi ska ha en lägenhet innan måndag..............

Ni som inte har varit ute idag så kan jag berätta att det stormar i vårt Svenska avlånga land. Med min vikt så var det inte långt kvar tills jag var på väg att lyfta från marken, tur det att jag hade två monster hundar som kunde hålla mig kvar på marken. Jag beslöt att resten av dagen skulle hållas inomhus och sitta på blocket vakt på nya lägenheter som kan dyka upp.

Projekt Loppis annars går bra. Så vädergudar däruppe ge min fint väder mellan 11.00 och 17.00 lördag och söndag nästa helg. Mitt nästa projekt är hemligstämplat om man heter Fred och fyller 25 år snart. Började med det idag för det kommer ta en tid innan det är färdigt, men ack så fint det kommer att bli. Jag är stolt över mig själv :D

Tack för mig!!!

Vårstädning!!!

Röjer på mammas och pappas altan idag så nu förväntar vi oss vår dom kommande dagarna så vi kan sitta ute och få lite sol på oss.

Har sökt på 5 STYCKEN lägenheter idag. Innan denna vecka är slut har vi ett boende punkt slut. Så det så.

Nu ska jag dricka en härligt god kopp kaffe med Linn och titta på den fina altanen som faktiskt hade ett golv under all skit som vi var till returen och kasta :).

Hoppas ni får en fin onsdag♥!!!!!!!

Påskägg och födelsedagspresenter!!!

Jag ska strax iväg till Västerås med Linn. En uppgift man har som syster är att ställa upp som stöd i vissa situationer och idag ska jag vara sällskap till det Linn ska göra :). Men tänkte hinna skicka iväg ett kort inlägg innan vi drar.

Är ju en sen påsk i år. Men jag ser väldigt mycket fram emot påsken, var två år sedan jag var hemma i Sverige under just påskhelgen så den här gången ska det svullas i dregéägg, påskmat och påskharar fyllda med choklad. Tänkte jag skulle hinna med att köpa lite grejs som jag ska lägga i Freds påskägg idag med :). Och självklart ska jag gömma det i trädgården så det blir en sann påskletaraftondag :).

Sen är det två stycken som fyller år med snart. Linn fyller den 27 april och Fred fyller den 2 maj. Hmm vill klura ut några riktigt bra presenter till båda två. Har mina aningar men ska jag hinna bli färdig med dom så måste jag typ sätta igång NU!!!.

Längtar till våren, med knoppar på träden och där man kan sitta ute med en filt omkring sig och dricka en stor kopp the med en tidning i knät, mmmm mys på hög nivå. Men snart är den här :D. ♥

Det löser sig!!!

Hur många gånger hör man inte andra och framför allt sig själv säga just det, äsch det löser sig!!!

Men gör det alltid det då? Oftast gör det ju det men på nåt sått säger jag just, det löser sig för att lugna mig själv eller motparten som är lite orolig.

Men jag tror ändå att man alltid ska ha hopp om livet och allt runt omkring, att genom positivt tänkande få det mesta att gå an. Och så sant som det är sagt har man ett positivt tänkande så när det väl inte går så känns det inte så jäkla jobbigt. Så hur går det då för oss?? Skit på lägenhets fronten just nu. Vet inte hur många lägenheter jag har mailat om och inte får ett endaste svar. Men fick ett väldigt bra samtal nyss från Kicks i Solna som jag tidigare berättade om att jag varit in till och sökt på. Hon ringde och berättade att hon var jätte intresserad av mig och att vi skulle ses nästa måndag för intervju. Jag hoppas,hoppas att jag får jobbet. Blir i såfall sommarjobb och säkerligen extrajobb under tiden jag pluggar vilket är prefekt för mig.

Ge oss samma tur med lägenhet nu.....snälla :).

Idag är det en perfekt dag att fortsätta pyssla med min konst :). Jag får ta och lägga upp lite bilder snart med så ni vet vad jag pysslar med.

Avslutar inlägget med att säga GO WILD!!!! Gör nåt som du annars inte brukar göra en vanligt tråkmåndag.

CIAO!!♥

Idag......

har jag:
  1. Tagit sovmorgon
  2. ätit en lång frukost
  3. stylat mamma till en riktig puma ;)
  4. tagit en fika med kusin Christine
  5. druckit kaffe med farmor
  6. tjänat 50kr
  7. vunnit 50kr på en triss :)

Och nu ska jag snart åka till Rockland, regera bakom baren och lyssna på en grym gitarrist. Vad har ni gjort idag? :)


En av dom få bilderna som vi båda två är med på från USA i februari. Här passar vi på att ta kort när vi står i rulltrappan mellan två kasinon i Vegas.

Tänkvärt!!



Omfamna varje ny dag som en gåva. Varje dag ovan jord är en bra dag, fylld med möjligheter.


Läste det här igår i den boken som jag just nu läser. Tänkvärt och så sant ♥


RSS 2.0